• DÓRA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Vtr- en egyeztettünk , egyből elfogadta az általam ajánlott időpontot. Megkaptam a címet és a kapukódot is. Természetesen, azért telefonon is felhívtam és beszeéltem vele, így minden fontoa információt megtudtam.
  • Megközelítés:

    A lakás a Városliget szélén található, könnyű megtalálni a geogle maps gyalogos tervezője pontosan oda navigált. A vezetékes autóbusz megállöja szinte a ház előtt van. A Városliget feltúrasa miatt a parkolás most nehézkesebb, de a környező utcakban fizetéssel megoldhazó.
  • Helyszín:

    A lakás egy régebben épűlt társasházban van, de belül fel van újítva, több szobája van én kettőt biztosan láttam. Három lány dolgozik itt, de én senkivel sem találkoztam, jól logiztikáznak a lányok.A higénia tökéletes, fürdőben száraz kilépő, rengeteg tusfűrdő. Az elején és a végén is űj törölközőt kaptam a fűrdéshez. A szobában tatami, mellette hosszában tükör, melyben minden történés nyomonkövethető. Gyakorlatilag minden adott a kellemes idő
  • Lány külseje:

    Dóra lakás ajtaja mögé húzódva fogadott, bemutatkozáskor kaptam tőle két puszit majd bevezetett a szobába. Fekete rövid ruhácskát viselt, alatta fekete fehérneművel. A fotói a valóságot tükrözik, formás fenék, szép lábak, tenyérbe illő cicik. A megadott kor biztosan reális, mert a hölgyek nem szokták magukat öregíténi, ő pedig a megadott Koránál legalább egy ötössel fiatalabbnak tűnt. Az arca nem az a klásszikus szépség, de mosolya, kacagó szemei vonzóvá teszik.
  • Erotikus masszázs:

    Dóránál a masszázs és az erotikus levezetés rész nem választhatö el egymástól, mert a teljes program egy tantrikus erotikus masszáz, másfél órában kétszeri levezetéssel. A fürdőből visszatérve már csak a fehérneműt viselte, amikor odaléptem hozzá rögtön hozzámsimult és a szánk egy hosszú csókban forrt össze. Kölcsönösen simogattuk egymást, szép lassan kibbontottam a még rajta lévő falatka ruházatából. Utasítására hasra feküdtem, ő pedig lassan cirógatni, simogatni kezdte a testem. A lábaimnál kezdte, majd haladt egyre feljebb, semmit sem hagyott ki, keze bekalandozott a lábaim közé is. Ezután a szájával, nyelvével, a cicijével illetve az egész testével simogatta az enyémet, fel le mozgott rajtam. Amikor a fejem közelében járt apró csókokat lehelt a nyakamra, fülcimpámra és a számra. Fokozva az izgalmamat a nyelvével elindulva nyakamtól lefelé a gerincvonalamon a fenekemnél sem állt meg a nyelve beköszönt a zacsinak, muszály volt pucsítanom, így a nyelvecske jó mélyen behatolhatott,, fenomenális élményt okozva nekem. Most már muszály volt fordulnon, egymáshoz simulva csókolóztunk, keze a farkamra siklott, kezdetét vette egy lágy Lingam, majd egyszercsak azt vettem észre, hogy a szájában vagyok. Fergeteges francia eredményeként a szájában sültem el, nem volt köpködő vipera, nem engedett el lenyugvásomig. Kis pihegés után én kezdtem el kényeztetését, mellei jól reagálva bimbók szépen agaskodni kezdtek, puncija jól nedvesedett élvezve nyelvjátékomat ölét megemelte, egyre szaporább ritmusra mozgatta, majd hasizmai remegni, hullámzani kezdett, majd ívben megfeszűlve élvezett el. Ujabb közös pihi összebújva,jól lehet vele beszélgetni is. Végül mivel volt még egy kis időnk és éledezni kezdett a pajtikám újra orális örömökben részesített.
  • Levezetés:

    Lásd fenn a masszázs résznél.
  • Elszámolás:

    A csokor a Pesti átlagnak felel meg, a távozásomkor tettem le Extrákról nem tudok, teljesen fullasztó az alap is.
  • Összkép:

    Dórában egy egy kedves, vidám lányt ismertem meg aki teljes odaadással foglalkozik az emberrel és szemmel láthatólag élvezi is azt amit csinál.
Happy Massage