• Amanda

  • Beküldte:
  • Amanda reagálása

    Hy drága. Végül csak összejött a randika,amire évekig készültünk.:D Örülök, hogy megismerhettelek, és annak is, hogy pozitív csalódás voltál. :) Nagyon kellemes volt a Veled eltöltött idő... :) reméljük a következő randiig nem kell éveket várni..:D sok csók :*

  • Egyeztetés:

    Amanda mondhatni már évek óta a kedvenceim között van/volt. Többször próbáltam már egyeztetni vele, jó párszor beszéltünk is telefonon már, de valami mindig elválasztotta az utunk. Viszont mivel adódott egy lehetőségem, ezért VTR-n keresztül feldobtam egy időpontot, ami szerencsére neki is megfelelt és innentől már gördülékenyen véghez is vittük az ilyenkor szokásos egyeztetést. Minden úgy zajlott, ahogy előre elterveztük, s az időponton sem kellett variálni.
    A hangja kedves, buja és fülbemászó, engem már itt levett a lábamról.
  • Megközelítés:

    A megkapott pontos cím alapján semmi gond nem lehet.
    Parkolóhely a ház előtt, az esti órákban volt hely bőven. Az igazság az, hogy fogalmam sincs fizetős-e, meg sem néztem, de visszaérkezésemkor mikulás csomag nem várt.

    BKV-val sem jelenthet túl nagy gondot, mivel forgalmas úttól nem messze van a tetthely.
  • Helyszín:

    Új építésű lakótömb. Megérkezéskor megkaptam a kellő és alapos információt, s már lifteztem is fel.
    A lakáshoz érve résnyire nyitva volt az ajtó, s már nyílott is mikor odaértem, s megpillanthattam vendéglátóm.
    A lakásban mindenhol kellő rend honolt, látszott, hogy volt aki alapos munkát végzett. Szobában kellő félhomály, a megvilágítást gyertyák fénye adta a polcon, ágy kellően masszív és elég nagy is.
    Fürdő kádas, benne minden ami kell megtalálható.
    Valószínűleg nem egyedül tartja fent itt a rendet, de diszkrét volt a hely.
  • Lány külseje:

    Voltak elvárásaim Amandát illetően, de tudtam jól, hogy csalódás úgy sem fog érni, legfeljebb csak pozitív......s így is lett.
    Kérésemnek megfelelően piros fehérneműszettben várt, amivel meg lehet bolondítani az embert.
    Az alakja gazellás, vékony, mint ahogy az a képein is látható.
    Arcos képének hiánya révén mindig elképzel az ember maga elé valakit, de csalódás itt sem ért. Bájos arc, szép nagy szemekkel, keskeny szájjal. Cicijei nem nagyok, de a tenyeremben pont elfértek és szép alakúak. Kissé érzékenyek, de azért néha rá tehettem a kezeimet.
    Popsi is szép kerek, feszes és markolásra alkalmasak. Azok a hosszú combok meg puszilgatni valóak.
    Amanda közvetlensége párját ritkítja, mint ahogy a bújós énje is.
  • Action:

    Azt hiszem már úgy indultunk neki ennek a randinak, hogy ebből csakis jó sülhet ki, s ilyen előjelekkel nem is lehetett másra számítani.
    Kezdettől fogva közvetlen volt velem, s érezni lehetett, hogy tán még szimpatikus is lehetek neki.

    Szobában elrendeztük a szokásost, s már itt elkezdett simulni, csókolni, én meg nem hagytam eme tevékenységét viszonzatlanul. Aztán irány a fürdő, lemostam magamról az út porát, közben bejött és rám nézett, hogy minden rendben van-e, még lent is szemügyre vett, s megnyilvánulása alapján tán még tetszhetett is neki a látvány.

    Miután visszaérkeztem a szobába állva kezdtük egymást feltérképezni, s közben végig simítottam karcsú alakját, magamhoz húztam és megmarkoltam kemény fenekét. Csókoltunk óvatosan egymást, majd kicsomagoltam szexi fehérneműjéből és az ágyra heveredve folytattuk egymás izgatását. Kényelembe helyeztem magam és kértem, hogy csússzon lejjebb s foglalkozzon ott is velem. Tetszett neki amit kézben tartott és gondolkodás nélkül kezelésbe is vette. A hangszeren jól játszik, nem éppen mély torkosan, de a makkot rendesen eltüntette, s a szájában tartva nyelvjátékával izgatta azt. Foglalkozott az alsóbb részekkel, de kértem, hogy szánkázzon közben végig rajta, amit szó nélkül meg is tett. Közben érdeklődtem tőle néhány perverz lehetőségről, s nyitott volt bizonyos dolgokra. Húztam az időt és élveztem a tevékenységét.

    Szinte kikövetelte magának, hogy én is mutassam már meg tudok-e egyáltalán valamit. Elkezdtem csókolgatni itt, meg ott, akartam azokat a formás ciciket is kényeztetésbe részesíteni, de tényleg érzékenyek, s csak egy rövidke ideig élvezhettem a társaságukat. Voltak megnyilvánulásai, hogy már mit szeretne annyira, de kínoztam még kicsit, majd belevetettem magam, igen oda, a mézes csuporba. Frissen borotvált puncihoz érkeztem, igazi tinis, összezárt ajkakkal. Körbe csókoltam, majd nyelvemmel szétnyitottam az ajkait, s elkezdtem ízlelgetni. Hosszúra sikeredett a dolog, amit nem bántam meg. Bevetettem minden technikám, s vártam, hogy valamivel célt érjek. Igyekezetem asszem most hasztalan maradt, de hát nem lehet mindig célt érni, néha a szándékot is dicsérni kell. Nedvesedése érezhető volt, s vélhetően nem csak a nyálamtól.

    Nyalakodásom végeztével kellett egy kis hadrendbe állítás, majd gumi fel és irány a támadás, először misszionáriusban nyomtuk. Aránylag könnyen becsúsztam, de érezni lehetett Amanda szűkösségét. Nem volt az a veszett nagy tempó, de a játék hatásos volt. Póz cserét javasolt, s kértem, hogy lovagoljon meg, megtette, s milyen jól is tette. Állítólag nem a kedvence, pedig higgyétek el, profin csinálta. Lábfejét rám kulcsolta, s úgy, majd guggolós pózban is élvezhettem ténykedését. Mivel ez fárasztónak tűnt, így javasolta, az ismételt váltást és jött a kutyus, ami állítólag a kedvence. Ez a látvány mesés, az a darázsderék, a szép feszes fenékkel, szőke hajzuhataggal és a párnát morzsoló kézfejjel. Toltam, s kérte, hogy ne sajnáljam, s akkor aztán beindult valami, s nem csak a tempó, hanem más is a gumiba.

    Kaptam persze egy jó pohár vizet, vagy kettőt is, majd ismét zuhany és időmet bőven túllépve fájó búcsút követően léptem ki az ajtón.
  • Elszámolás:

    Bővebb infóban minden benne foglaltatik.
    A helyszínen szinte szó sem esett róla.
    Előre egy borítékban helyeztem el egy központi helyre letéve.
  • Összkép:

    Elvárásaim szerint alakult a szeánsz. Amanda nem okozott csalódást, mint ahogy remélem én sem benne.
    Régóta tervezett vágyam nyert beteljesülést és sikerült is nagyon jól éreznem magam.
Happy Massage