• Kamilla

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Éjszakai műszak előtt egy egy hirtelen öttlettől vezérelve gondoltam, hogy keresek egy lányt aki popsit is vállal, mert arra támadt kedvem. Kamillára esett a választásom, hívtam a telefont egyből felvette és 20 perc múlva már nála is lehettem.
  • Megközelítés:

    Bkk-val és autóval is egyszerű odatalálni, én az utóbbit preferálom, GPS házhoz visz. Egyébként a belváros egy virágról elnevezett utcája. Pontos címet kaptam és hétvége lévén a parkolás is egyszerű volt és ilyenkor ingyenes
  • Helyszín:

    Régi pesti bérház, kivülről belülről rehabilitált állapotban. A lakás a célnak tökéletesen megfelel, tiszta rendezett. A fürdő is minden igényt kielégít, volt elég tusfürdő és szájvíz is. A szoba nem túl nagy szinte teljesen elfoglalja a nagy franciaágy, a ruhákat is volt hová pakolni.
  • Lány külseje:

    A képeken látható, pici, bájos arcú mosolygós kislány. Mellei pont tenyérbe illőek, alkata arányos, nőies.
  • Action:

    Megérkezésemkor utcai ruhában fogadott mely egy rövid farmer short és egy kis felsőből állt. Cipőt levettem az előszobában és a szobába invitált, de csak annyi időre, míg egy törölközőt kaptam és már mutatta is az utat a fürdőbe. Mire visszatértem ő már megszabadult a testét takaró textíliáktól, igy kezelésbe vehettem csöppnyi testét. Az ágy előtt állva kezdtünk egymásra hangolódni. Simogattuk egymást és csókolózni kezdtünk. Csókja kicsit visszafogott volt, a nyelvét inkább kicsit visszahúzta, de azért időnként sikerült az enyémmel elkapni. Az ágyra keveredtünk, ahol Kamilla hamar délre vette az irányt és rögvest finom kis szájába kerültem. Nem volt mélytorok, vagy bőnyálas köpködős, hanem egy nagyon finom lágy barátnős francia. Javasoltam a 69-et, ami neki sem volt ellenére. Ennek hatására ő is kezdett kicsit jobban belelendülni, keményített is odalent a francián, de ennél többet most nem értem el, sajnos csúcsra nem tudtam juttatni, szerintem nem tudtunk teljesen egy hullámhosszra kerülni. Éreztem, hogy én viszont lassan a végét járom és jövetelem célját semmiképp sem szerettem volna kihagyni, így kérésemre gumit húzott rám és finom kis punciával meglovagolt. Mivel már tényleg alig bírtam tartani magam, javasoltam, hogy popsiban folytassuk. Úgy lovagló pózban maradva próbálta Kamilla áthelyezni a szerszámom a hátsó bejáratba, ez egy picit nehezebben sikerült, de végül a szűk popsi engedett és isteni érzés volt benne lenni. A kezdeti finom bejáratás után rendesen lehetett pakolni ennek a pici lánynak szűk kis popsiját. Mondanom sem kell. hogy nem is bírtam sokáig tatani magam és nagyot élveztem a popsijába. Ezután nem ugrott le rólam azonnal, megvárta míg kicsit lenyugszom, majd rendbe tett, eltüntette a gumit és letisztogatott. Ezután én még elmentem fürdeni és meglepetésemre Kamilla is utánam jött és kérdezte, hogy bejöhet-e ő is lezuhanyozni. Ennek természetesen nem volt akadálya, így segítettünk megmosni egymást, miközben simogattuk újra egymás testét, de idő híján már nem lett volna lehetőség újra kezdeni, ezért inkább kijöttem megtörülköztem és felöltöztem. Közben még kicsit beszélgettünk, majd búcsú és el.
  • Elszámolás:

    A bővebb infoban megadott a helyszínen sem változott. Alapban pesti átlag alatt, a popsival éri el az átlagot, ami extra, de nem szabad kihagyni. Megérkezésemkor kérés nélkül letettem kis ajándékom kíséretében a polcra.
  • Összkép:

    Jól éreztem magam és amiért mentem azt teljes mértékben megkaptam. Kamilla talán egy kicsit fáradt volt, vagy nem volt olyan jó napja, de ezt ő nem éreztette velem, csak a nonverbális kommunikációja árulta el.
Happy Massage