• Hanna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Hanna hirdetését és a videóját megtekintve még annyi időt szenteltem az előkészítésnek, hogy megnéztem milyen színekkel minősítették itt a kollégák a kalandjukat vele.
    Nem volt biztató amit e téren láttam, viszont vonzottak a képei azt leszámítva,hogy a műtermi csodákat látva az ember egy szorzóval nyugodtan felkészülhet ami a legtöbb esetben valahol zéró és egy közé esik.
    Csábítóak a képei de érezhető a sok retus és a régebbi fotók használatának hátrányai.
    Nyeltem egy nagyot( na jóóó-akkorát nem!) és felhívtam. Kissé mélyebb tónusú, de határozott és alapvetően kedves és intelligens hangot ütött meg az első kapcsolatfelvétel során.
    Saját magát kérdés nélkül barátnő feelingesnek aposztrofálva nyálmirigyeim még inkább beindultak. Csók -NF-KF alapban így legalább (talán) majd nem azt érzem, hogy ezeket is kényszeredetten teszi. Megadta a pontos címet és én magamra zártam az autóm ajtaját egy bő órával későbbi találka reményében.
  • Megközelítés:

    Nagykanizsa északnyugati része a 7-es úttól nem messze eső kis utcában,régebbi, alacsonyabb építésű sorházban. GPS nem tévedett és a ház előtt üres parkolók kínálkoznak.
  • Helyszín:

    A ház nem mai darab és a lakásra is ráférne egy kis felújítás. Kicsi,fém zománcos kádas fürdőszoba nehezen belőhető vízhőfokkal. Szájvíz kifogyóban( volt nálam-készülök mindig) .
    Tusfürdő 2 féle. Nem gond! A lényeg, hogy van mert azt nem vittem! :)
    Törcsi kicsi , inkább kéztörlő méret. Sebaj. A szerviz a lényeg. Puccos kecóban kelletlen lányka rosszabb buli, mint egy kedves csajszi egy kevésbé nívós ingatlanban.
    Két szoba van és 2 lány hirdet. Kolleginából láttam a sarkát és a papucsát eltűnni a szemközti becsukódó szobaajtóban. Nem zavart.
    A szobában széles és kényelmes ágy-éjjeliszekrény -polcos szekrénysor sorjázik. A célnak bőven megfelel.
  • Lány külseje:

    Hanna valahogy kissé szúrós tekintetű,magát 40+-osnak hirdető hölgy ami a valóságnak meg is felel.
    Jó alakú ,kellemes nőies alkatú lány. Talán a lábai az én igényszintemhez mérten kevésbé formásak és izmosak, viszont középnagy eredeti mellei minimális gravitálást mutatnak de még mindig igen formásak.
    Popsija kicsit puhább tapintású mint azt a képekről sejtettem. Kitűnő műtermi sorozatát szerintem kb. 3-4 éves por lepte be de nagyjából azt kapod amit ott látsz kicsit petyhüdtebb kivitelben.
    Kedves és közvetlen stílusa fontos volt a kezdő lépések megalapozásában és ez kitűnően kompenzálta a kor előrehaladtával (egyesek esetében) csökkenő "kívánatossági faktort".
    Ápolt puncusa meglepően szűk és egy kicsi borosta tapasztalható volt de tényleg minimális.Ezt leszámítva finoman epilált a bőre. Kevés tetkó a vállon ami engem nem zavart.
    Combfixben+cicifixben( 75B ) fogadott ami jól állt neki. Később meg nekem is jól állt! De nem a combfix! :)
  • Action:

    Ajtónyitás után a képekről várt arc fogadott de kevésbé "komoly" kifejezéssel. Mosolya őszintének tűnt-nem az a "jéééé , új munkadarab érkezett"- típusú tekintet.
    A szobába vezetett és én ismerkedő randi lévén egy fél órára neveztem be. A vidéken szokásos előre történő csokorátadás után ruháimtól gyorsan megszabadulva fürödni távoztam ahonnan visszatérve
    finoman megcsókoltam és ezt viszonozta. Lágy simogatásaimmal a vállait, a hátát, a nyakát, majd a derekát és végül a popsiját céloztam meg. Érzéssel, nem durván megmarkoltam a gömbölyű popsiját amit halk nyögésekkel konstatált. Újabb csók a vállára, aztán a szájára majd egy kis nyelvi összegabalyodás. Ekkor került le a bugyi Hannáról a kissé billegős érzést adó magassarkúval együtt. Mindjárt stabilabban lehetett meghódítani az új területeket! Kérdés nélkül a hátára helyezkedett szándékaimat helyesen felmérve -vagy csak szimplán egy kiadós nyalifaliban bízott! Szétvetett lábai közt kényelmesen hason helyet foglalva kezdtem nyalni a pillangós punciját amit mély, búgásszerű hangokkal nyugtázott! Két ujjával a nagyajkait kissé széthúzva engedett még több teret a kényelmes nyalakodásnak.Bár egy kis borostát éreztem rajta de nem zavart. 
    Sokáig izgattam a puncust egészen addig amíg Hanna hangos lihegés-sziszegés mellett megérkezett oda ahová vinni próbáltam és fejemet a homlokomnál eltolva magától nevetni kezdett. 
    69-be fordultunk de egyelőre nem érintettem érzékeny területeit aztán ő is megmutatta a francia tudását de néha bizony fogazott egy kicsit ami persze egy kicsit megijesztett. :) Nem is mertem sokáig erőltetni ezt a témát ezért gumiért "folyamodtam" és Hanna máris rám hengerítette a latexet s máris lovaglóban ült rám. Kellemesen puha popsiját markolva adtam az ütemet ahogy rajtam ügetett és néhány kisebb-rövidebb csók újra visszahozta a korábban fogazástól kissé berezelt farkam számára a teljes erekciót. Itt még szinte teljes csendben asszisztált a feladathoz de missziben szép lassan megjött a hangja ahogy lassan, de mélyen és határozottan dugtam tovább.Egészen izgató a mélyen búgó hangja ami a testi gyönyör mellett a jobb és bal audio csatornáimat is spannolta. Csókja itt már igazán csóknak volt nevezhető az eddigi bátortalanabb puszikákkal szemben és csak mertem remélni, hogy ezt részben a saját élvezete is generálta. Teljes sebességgel keféltem tovább szőke vendéglátómat de még nem kívántam ebben a pózban befejezni az aktust. Kedvem támadt volna bevenni a popóját is, de sajnos nem vállalta velem a saját dimenzionális korlátai miatt így maradt a punci további élvezése részemről. Meglepett, hogy milf létére olyan szűk volt mint az ritkán tapasztalni!
    A mindenkori nagy favorit póz a kutyus volt soron, és máris hátulról vettem be magam Hanna puncijába, s még egy ideig élvezkedhettem, mivel ezúttal csak fél óra volt adva a Hanna-műveletre! :)
    Nem volt ellenére a dinamikusabb vallatás sem, és a végén már izomból toltam ami meg is hozta a várt eredményt és a hasára érkeztem az elsődleges DNS-csomagommal. Azt csak utólag vettem észre a randi után a hirdetését újraolvasva, hogy van arcra élvezés is alapban de mivel erre nem kérdeztem rá, ő pedig nem reklámozta, így az kimaradt. Nem gond mert nem az a fő profilom, hogy a lányok adatlapján minden alapopció mellé pipát tehessek.
    Bár időnk lejárt, de Hanna erre nem tett utalást, sőt azt mondta , nyugodtan fürödjek mert nála nincs futószalag ahol egymásra szervezik a vendégeket.Ezt nem csak szóban nyilatkoztatta ki hanem ekként is kezelt.
    Két puszi kíséretében vettünk búcsút egymástól, s aznap már nem rosszalkodtam tovább.
  • Elszámolás:

    A jelenlegi budapesti átlag alatt , de kicsit a vidéki feletti csokorral kell készülni Hannához ami végülis megérte, mert az alapban foglaltakat teljesítette
    és odafigyelt rám. A csók lehetne hosszabb és izgalmasabb is de legalább nem próbálta "kispórolni" a félórából! :)
  • Összkép:

    Ahogy most utólag ránéztem Hanna értékeléseire azt mondhatom szerencsém volt vele vagy az is mellettem állt , hogy frissen(és talán pihenten is) érkezett a városba.
    A vállalásait vonakodás nélkül hozta, s bár a randit nem hatotta át az egekig ható tűz ereje, de azt sem mondanám, hogy legalább egy alapvető szimpátia nem volt jelen köztünk.
    A barátnő feelinget nehezen pontozom mert bár nem volt 5-ös de valahol 4-esnél jobb volt.
    Gyakorlatilag negatívumot nem tudok megemlíteni vele kapcsolatban és ez bizony a vidéki felhozatalt tekintve már nagyon jónak mondható általában!
    A franciája nem nyűgözött le a kétszeres fogazás miatt ( bocsi!) de az aktus során megfelelően kooperatív és kitartó volt. Jól bírta az igénybevételt és nem próbálkozott elképzeléseimmel szemben evezni.
    Persze én magam is igyekszem kerülni a monotóniát és a gépszerű reszelést de mindenkinek más a tűrőképessége.
    A csak szimplán 40+ -os korral hirdető Hanna hozta az alapszintű elvárásaimat vele kapcsolatban és ez alapján merném ajánlani a kedves érdeklődő vendégek részére.
    Alakja és hozzáállása kiemelkedik a vidéki hirdetők átlagából, így remélhetőleg megtalálják a számításukat nála azok, akik a 40 feletti milfek kegyeit keresik!
Happy Massage