• Tia

 • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
 • Beküldte:
 • Tia reagálása

  Drága Aquila :)

  Köszönöm szépen a beszamolot :) Mint mindig, nagyon jól éreztem magam ! :)

  Szép napot :)

  Csokollak

 • Egyeztetés:

  Az este elhúzódott és bealudtam,de azért vidáman ébredtem. Csutakolás, reggeli és beléptem az oldalra. Tiám kis zöld pontocskája ott villogott. Nem is léptem tovább, már hívtam is. kedves, örömteli hangját rögtön csekkolta lompi. Gyorsan megegyeztünk és már pörgettem volna az időt. Mint Japán vasút, pontosan érkeztem.
 • Megközelítés:

  XIV.-ker frekventált, mégis csendes utcája. Gps ismeri, pontosan oda vezet. Parkoló hely van bőven, ingyenes. Lombos fák védik a vasat a napsütéstől. Őrs tértől 10 percséta kb. A közeli fő úton, troli és busz jár.
 • Helyszín:

  Fölújított, karban tartott sorház, nem túl magas emelete. Fölújított, minden ízében rendben tartott, világos jó levegőjű lakás. Tisztaság, rend mindenütt. Szobát nagy francia ágy uralja. Fehér, friss, ropogós lepedővel, akár csak a falak. kis pipere asztal, apró csecsebecsékkel, hova apróságaimat pakolhatom. Ruháim a sarokban álló ülőalkalmatosságra kerültek. Fürdő pazarul fölszerelt, zuhanykabinnal.
 • Lány külseje:

  Külseje számomra varázslatos, így nem is tudok elfogultság nélkül írni róla. No elárulom a szeme a gyengém. Mély tüzű, smaragd zöld. Kéjes öröm csillog benne mindég. Ahogy elmosolyodik / folyton/, kis gödröcske az arcán, mi kislányossá teszi. Igazán megtévesztő. Szép ívű száj, gyöngy fogakkal. Mindezt egy csodás ívű nyak forgatja. Az egészet keretbe vörös "sörénye" foglalja. Melleit kiegészítő /cicifix/ nélkül szeretem leginkább. Ruhán keresztül ilyenkor érvényesül a csodás forma, a hetyke bimbók, vadító. Karcsú derék, egyedien formás posi, hosszú combok, szép vádli, vékony boka. Bomba csaj, na.
  Egy baja van, de ezt most nem részletezem, találjátok ki.
 • Action:

  Ahogy megyek föl, hallom a zár kattanását, így nyúlok a kilincsre és benyitok. Ajtó mögé bújva, meglepett mosollyal: de önálló vagy! Csak nem vsagyok süket, hallottam,hogy kinyitottad.Nincs tovább beszélgetés, üdvözlő csóók van helyette. Cipő, táska le és irány a szoba.
  Beszélünk, Tia törökülésben az ágyon. Fölfüggesztem a vetkőzést, beszédet és ágyra döntöm. Bírja, élvezi én meg szintén, hogy alattam van. Imádok ruhája alá nyúlni és formás, kemény fenekébe markolni. Lábát átkulcsolja, kezével átkarol, nem tudom melyikünk szorítja jobban magához a másikat.
  Már illatos bőrét akarom érezni testemen így kibontakozom és rohanok a fürdőbe. Rohannék,de hol a törcsim? Hát hol, rajta ülök. Gyors csapatás és rohanok vissza.
  Ma figyelnem kellett, néha nem sikerült. Mindene, különösen mellei nagyon érzékenyek voltak. Nehéz ilyen gyönyörűségeket látva, érezve józannak maradni.
  Már érezni akartam pörgő nyelves száját és hanyatt feküdtem. Tiám egyből keresztben és lompi már nincs is. Simogatom, dicsérem. Nem megszokásból, így érzem. Ha nyúlok melleihez keze odébb mozdul, hogy jobban hozzáférjek. Ilyenkor olyan, mintha ténylegesen az enyém volna. csodás illúzió, pazar érzés. Elvoltunk így egy darabig, de egy csók után Kedvesem került alulra.
  Ölelve simogatva, csóókolva élveztük egymás közelségét. Cickók csodásan tolták számba ékes bimbóikat. Nehezen szakadtam el tőlük, de apró remegése tovább indított. Punci nedvesen, csillogva tárult elém. Egy frissen borotvált rózsaszín baba punci Maga a csoda. Érzékeny és kínálkozó. Csípeje mindég helyzetbe hozza, azaz nyelvemre. Csiklója után megemeli fenekét és nyelvem hüvelyébe tolom. Ezt mindég újra kezdve pörögtünk egyre följebb. Végül már valósággal faltam. Lucskos és duzzadt volt. hajamba túrt és irányította fejem, majd rányomta a puncira. Nyelvem pörgött, megszívtam és remegve feszült ívbe. Ezek után imádom csóókolni. Latyakos pofával, nyelve számban pörög. Úgy bújik, mintha mágnes húzná.
  Ha csak simogatom, arcán a legédesebb mosoly terül szét, oszt elindul és megtalálva lompit. Kissé vadabb kényeztetés, ha csak a makkom van szájában pörgő nyelve alatt, ujjaival húz párat tettestársamon. Megremegtet annak rendje, módja szerint. Testem egyre nyugtalanabb. Ujjam a gátat és a bejáratot stimulálja. Másik kezemmel a védelemért nyúlok és bontom és adom kezébe. Ráfúj! Nem poros mondom. Ellenőrzés válaszolja és már köpenyben lompi.
  Kis síkosító farkincára, puncira és hanyatt fektetem. Lompi markomban és vezetem hüvelyébe és indul a mandula. Lassan tolom egyre beljebb. Szépen fogad magába.Nézem arcát és egy rándulás. Fáj kérdem? Nem jön a válasz. Megnyugszom és teljes hosszában járatom lomposom. Lábait maga rakosgatja és a pozi adta lehetőségeket végig játszuk. Egyre hevesebbek leszünk. Lábfeje seggemen, kezeivel vállamat húzva kapaszkodik és elindult a gőzmozdony. Hatalmasat szexelünk. Lompi igyekszik, kitart, de Tiám halk sóhajai, végső lökést adva, célba kergetik. A kéj rekedt hangjai törnek elő torkomból. Hosszan lüktetve simogatásaitól kísérve nyugszom le benne.
  Óvatos szétválás, mit takarítás követ. Fürkészőn néz rám. Ne izgulj jól vagyok. Beszélgetni kezdünk, mindenféléről. Örömmel élvezem tiszta gondolatait, tisztelettel hallgatom céljait. Csodás lány minden téren. Aztán fürdő, öltözés, búcsú és el.
 • Elszámolás:

  Nem cifrázom,számomra tudott. Nincs miről beszélni, arányokról, egyebekről. Nekem mindég megérte és meg fogja érni.
 • Összkép:

  Fölébredve egész reggel hiányérzetem volt, míg nem rádöbbentem mi a gond. Rákattanok az oldalra és ott villog a zöld gomb Tiám mellett. Hívom és van cél, izgalommal készülődtem. Tudtam, tudom csalódás nincs, nem lehetséges. Minden talink olyan, mint egy nagy szerviz. Szétszed, megvizsgál és mindég egy jobbat, tökéletesebbet rak össze. Imádok hozzá menni, mert tudom boldog, megelégedett emberként távozom tőle. Mindezt csak úgy lazán, magát adva teszi velem. Az órában szerelmetes kedvesem. Ettől többet adni nem lehet. Kilépve máris sóvárgok utána. Köszönök mindent. Csóókollak
Happy Massage