• reginalove

  • Beküldte:
  • reginalove reagálása

    Drága Aquila!

    Reagálásom a beszire szerencsére / vagy nem :D / nem látható, de szerintem a mellbimbóim is a soraidat olvassák:DDD
    Az ajcsit is köszönöm, épp most kaptam be egyet, és csorgatom a nyálam rajta :)
    Te is azon kedves Tagok közé tartozol, aki tényleg nagyon jól megfogalmazva írja meg beszámolóit, tiszteletet adva a Hirdető, és a Tagok felé is, dicséretben kézbesülsz :P / Elnézést a fogalmazásért, de ha csokit majszolok nem bírok magammal :O Vagy a nyuszira fogom :) /
    Örültem Neked nagyon, csókollak, köszönet Neked is a rám szánt idődért ! :P :))

  • Egyeztetés:

    Itt az oldalon, cseviben, priviben kezdődött az évődés, minek vége egyeztetés,majd rögvest követte a VTR, mit szinte azonnal vissza is igazolt. Csak úgy mellesleg, a hangjával begerjeszt.
  • Megközelítés:

    Hát az nekem bizony nem egyszerű feladat. 95 km fűszerezve egy pesti átkeléssel Tatabányáig. Egyéb iránt rém egyszerű. Pontos címet kaptam, Gps ismeri, oda vezet. Sorház első szintje. Parkosított környezet, tiszta lépcsőház. Parkolás a következő mellék utcában. Hely van, fizetős,de alacsony tarifa. Jaa, csak telefonnal lehet.
  • Helyszín:

    Több szobás lakás. Előszoba, honnan minden nyílik. A spécin kialakított tetthely varázslatos. Minden van, sőt több. Bárpult, hol gőzölgött, illatozott a frissen lefőzött kávénk. Leültünk és " feketéztünk", beszélgettünk, combjai a combjaimon és körbenéztem. Nagy ágy,frissen huzatolva a fal mellett. Falon tükör, fölötte Regi teljes alakos aktja. mennyezeten tükör. Szoba inas, szék. Beépített rúd, dobogó körülötte és tükör körbe mögötte. Ajtó mellett egy komód megpakolva ízlésesen. Fürdő a szoba ajtóval szemben. Türcsik fölhalmozva, válogathatsz. A tusfürdőkből szintén. Zuhany, zuhanyfüggönnyel. Na kb. tán sikerült, mert figyelmemet Regi, ugye mondanom sem kell elterelte. Rajta kívül számomra minden csak másodlagos.
  • Lány külseje:

    Milfek, milfje. Teste, arca korát meghazudtoló. Kék szemei ragyognak, szája csókot kívánóan nyílik minden szónál. Szőke haja összefogva simul fejére. Mellei szépek, a bimbik szopira ingerelnek. Dereka karcsú, Medence, posi tökéletes. Combja hosszú, lába karcsú. Smink nélkül, ala natúr is tökéletes. A fekete hosszú ruha, igen csak rafinált. Fölhasítva, vékony pántok, kiemelték formás alakját, de semmiben nem gátoltak, sőt ingereltek, késztettek, hogy alá nyúljak. Szóval Regi egy igen klassz nő, kit ha meglátsz az utcán nem az jut eszedbe hány éves, inkább egyéb gondolataid támadnak.
  • Action:

    Ismerősként üdvözöltük egymást, habár nem tegnap találkoztunk utoljára.Mindjárt nyelves követte az üdvözlő puszit. Én popsira, Ő lompira fogott rá. Azt hogy én adtam e ki hangot, nem tudom, de Regi elégedett dorombolását, most is hallom. Cipő le, ajcsi át és máris mentünk a szobába.
    Bárpulthoz telepedtünk, kevergettük a kávéinkat. A két szék közelebb került egymáshoz és comb a combon, Csóók és markolászás, simogatás két szürcsölés között. Föl kellett állnom és gatyámba nyúlva kellett lompit megigazítanom. Nagyon helyes, nyugtázta Ő elégedett hangon. Kávé elfogyott, no meg a türelem is és már vetkőztettük is egymást. Meztelen ment előttem a fürdőbe menet. Csípeje ringott és nem bírtam megállni és fenekére csaptam. Riszált egyet rajta és már a fürdőben voltunk. Gyorsan lecsapattam magam és húztam vissza. Körbe sem néztem és mellettem volt és csattant fenekem. Vissza kaptad és válaszolni nem tudtam, mert szája számra tapadt, nyelve nyelvemet kereste és faltuk egymást mint két veszett állat. Odaadó, lágy, kutakodó, édes, kívánatos, kívánós, szóval csodás a csóókja. Ismételtünk, gyakoroltunk is többször.
    Melleit, fenekét markolásztam, Ő pedig lompit vette kézügyre, mi keménykedett is markában. Én a punci után néztem. hogy jobban hozzáférjek bal lábát a rúd dobogójára tette. Kis nyálat is kölcsön adott és így már csodásan siklott kezem rajta. Minden alkatrész földerítve és ujjaim hüvelyébe siklottak. Ekkor lompi már mohó szájának vendégszeretetét élvezte. Nyalta, falta, szívta cuppogva és elnyelte koppanásig. A végsőkig lent tartja ilyenkor. Nincs tennivaló, magát kényszer franciáztatja. Ha a bimbi potméteren csavartam egyet, homlokom rögvest behorpadt.
    Valahogy az ágy felé tuszkoltuk magunkat. Hanyatt dőltem. Regi keresztben rajtam és olyan pózban szopott, mint mikor a kutya védi a szeretett csontját. A punci is jól érezte magát, hisz ujjaim masszírozták redőit.,,
    Kezdett már túl jó lenni ez a kitekert 69 és hátára fektettem. Csóókoltam kívánatos száját, szép ívű nyakát. Bele lihegett, majd nyalt fülembe. Cickókra cuppantam. Bimbik kőkeményen álltak. Egyik a számban másikkal a potméteren próbáltam állítani, majd csere. Ekkor érzem megmozdul csípeje és a punci dörzsölődik combomhoz. Fölnézek. Feje félrecsapva, arcát a sóvár kéj torzítja. indulok is azon mód a gyönyörök völgyébe. pocin kicsit még elkalandozok és hopp láss csodát egy rózsa szín kibontakozó orchidea előttem. Nem tudván ellen állni követelőző nyelvemnek végig nyalom. Finom és ízletes puncija. Kezeivel segít, széthúzza így csiklója kényre, kedvre kiszolgáltatott helyzetbe került. Sóhajai sűrűsödtek és mikor ujjaim behatoltak hüvelyébe hangja is megjött Reginek. Hajamat túrta, fejemet húzta, szorította puncijára.Addig addig ügyeskedtünk, míg nem remegve ívbe feszült és eltolt magától. Fölkúsztam és élveztem odaadó, kielégült csókját.
    Melleit kényeztettem. Egyik bimbi számban. Megszívom, másik ujjaim közt és érzem megmozdulni csípejét. Pillanat tört része és már újra puncijánál vagyok. Kisajkakat megszívom, ujjaim eltűnnek az immár lucskos punciban. Kezeivel újra széthúzza a puncit, csak a csiklón szánkázik nyelvem, ujjaim a puncit ostromolják. Rövidebb idő alatt éri el az újabb orgazmust. Csodás látvány ívbe feszült remegő testének látványa. Puncinedves szám száját keresi és csóókolózunk veszettül.
    Keze lompit keresi, mit szája is követ. Eszement, finom, érzéki szopást prezentál. A falat kaparom, de jobb puncijában. Kéjes nyögések közepette szopja lompi, majd garatra veszi. Fantasztikus érzés és ekkor még tolok is egy párat. Belátom tovább nem lehet és hagyom tegyen,hogy akar. Mellemre cuppan, én viszonzom és tolom pofámba, hol egyiket, hol másikat.
    Mindkettőnkben megfogalmazódik a vágy. Keresi, bontja a gumit, ne siess mondom, és élvezkedek még egyet mellein. Fölkerül a védelem és rám borul. Fenekét mozgatva rátolat lompira és így kezd mozogni. Körkörösen mozog feneke, miközben lompi, mint kelj föl Jancsi követi le belülről, redőről redőre. Idő ilyenkor megáll és csak a kéj által fölturbózott vérem zakatol fülemben. És ekkor guggolósra vált. Két mozdulat után megállt és kacér mosollyal néz le rám. Én pedig mint elszabadult hajóágyú kezdem tolni alulról.A nyirkosság izzadtságba csap át mindkettőnkön. Fölváltva pihenünk. Jó párszor váltjuk a szereposztást, míg nem érzem a mocorgást.Dagadó rudam őrült vágtába kezd, Regi egy ahaaa-val nyugtázza és robbanok. Rám préseli magát. Apró mozgásokkal tarkítva várta meg lenyugvásom.
    Idő kellett míg vissza tértem. Mosolyogva, a világ legtermészetesebb módján teszi rendbe lompit és magát. Ezután belém bújva, feje vállgödrömben beszélgetünk.
    Beszélgetésünk tabumentes és tartalmas volt. Aztán zuhi, öltözés, összeborulós búcsú és el.
  • Elszámolás:

    A végén tettem a komódra a fullos program rózsaszálait. Abszolút korrekt, nagyon megérős.Pesti átlagnak mondhatnám.
  • Összkép:

    Korát meghazudtoló. Egyáltalán nem volt "milf" érzésem. Egy jól karbantartott nő volt a partnerem, kinek ebben az órában csak én voltam a fontos, csak nekem élt. Leste és olvasta gondolataimat, mint legjobb barátnő. Olyan természetességgel adta magát, hogy ez az érzés hatotta át talink minden pillanatát. Szeret kapni és azt odaadóan, bőségesen, nem meghálálja, vissza adja. Van szerintem különbség a kettő között. A hosszú utat kiverte fejemből. Fölszabadított, kielégített, testestől, lelkestől.
    Köszönöm a rám fordított idődet. Csóókollak
Happy Massage