• Lilith

  • Beküldte:
  • Lilith reagálása

    Kedves Awed, köszönöm szèpen, nekem is kellemes èlmènyben volt rèszem, az mellet hogy figyelmes voltàl ès èrtèkelted a velem töltött idött igazi URI EMBER vagy, bàr nem szeretem hogy beszàmolot irjanak rolam azt amit irtàl jol eset, ès megfelel a valosàgnak bàrmikor szeretnèl jönni vàrlak szeretettel,

  • Egyeztetés:

    Azonnal válaszolt a telefon hívásomra, már régóta láttam itt a hirdetését és örültem neki, hogy teljesen akadálymentesen 1 óra múlva már fogadott is.
  • Megközelítés:

    A helyet könnyű megtalálni, a Keleti Pályaudvar mellett húzódó kerepesi út túl oldalán található a lakótömb, az udvaron kicsit kacskaringózni kell, de ha figyelsz akkor nem fogod eltéveszteni. Én gyalog is közel laktam hozzá ezért se kocsira, se tömegközlekedésre nem volt szükség, de ha pl. metróval mész, akkor majdnem a ház előtt jön fel a lépcső az aluljáróból. Parkolás viszont lehet, hogy nem olyan egyszerű.
  • Helyszín:

    A lakótömb udvara ipariasnak és üzemiesnek tűnt, magas épületek között mégis tág terek jelentek meg, a legforgalmasabb főút által közrefogott, de mégis egy csöndes, nyugodt hely, az udvaron van egy szép kis kert, az egésznek volt egy rusztikus hangulata, ami nekem tetszett. Odabent szép rend, ízléses berendezés és kellemes illatok fogadtak. A hely higiéniai szempontból is 5 csillagos! A tett színhelyén egy gyárták által körbevett, kényelmes szivacs helyezkedett el, kintről csak nagyon kevés fény szűrődött be.
  • Lány külseje:

    Lilith a valóságban egy nagyon kedves, pozitív hölgy. Bemutatkozáskor kaptam egy hosszú ölelést, ami a kezdeti izgalmamat, megelégedettségre váltotta át. Az ajtóban még hétköznapi ruhában fogadott, de a zuhany után már fehérneműben tekinthettem meg és nagyon jól esett figyelni a nőies formáit. Számomra már a telefonban is szimpatikus volt és élőben ez csak tovább mélyült.
  • Erotikus masszázs:

    Szédületes volt! Egy órát terveztem nála lenni, de azt hiszem pár perccel túl léptük, annyira belefeledkeztünk. A tantrikus masszázst kértem tőle, a lingam mellett ez egy sokkal intimebb masszázs típus és nem csak azért van rajta a menün, mert jól hangzik, hanem Lilith érti is, hogy mit csinál, sőt nem csak tanulta, valószínűleg taníthatná is! A masszázs alatt végig éreztem rajta, hogy valahonnan mélyről jön belőle az odafigyelés, művészire fejlesztette a tudását. Az érintései és nyomásai egyáltalán nem tűntek hétköznapinak, tudta hova és hogyan kell érni. Az egész masszázsra igaz volt, hogy nem sürgetett semmit, konzekvensen építette fel a folyamatát és mindenre jutott idő.
  • Levezetés:

    Nem érdemes türelmetlennek lenni nála, ennek a masszázs fajtának van egy szükséges felépítése, amitől igazán jó lesz az orgazmus. A kényeztetés minden fajtája adott nála, csakis az aktusra nincs lehetőség, de ez várható volt. E mellett kértem, hogy én is foglalkozhassak vele, szóval ahol tudtam benyálaztam a kedves hölgyet, örömmel engedte, de az öröm az enyém is volt. A masszázs végén kölcsönös franciában mentem el és az azon a héten bennem gyűlő stresszt, megelégedettségre cserélte le, amit most is érzek. Köszönöm utólag is!
  • Elszámolás:

    Az elszámolás korrekt volt, rögtön bemutatkozáskor rendeztük és az sem volt probléma, hogy túl csúsztunk az időn. Nem sürgetett, pár percen nem múlik semmi, ez az amit a kezdők nem képesek megérteni.
  • Összkép:

    Lilith számomra egy nagyon pozitív, komoly tudású masszőrnő, a kedvesség mélyen belülről fakad belőle, ha te egy ideges típus vagy, ő valószínűleg le fog tudni nyugtatni és a masszázs képességeiben sem fog csalódni senki. Ráadásul nagyon jó beszélgető partner is, akitől tanulni lehet. Most is jó érzéssel gondolok vissza rá.
Happy Massage