• Dr Szöszi

  • Beküldte:
  • Dr Szöszi reagálása

    Drága Erosalkony !
    Igen :) emlékszem az első találkozásra is ! Itt köszönöm meg az a hatalmas nagy őszinteséget amivel megtiszteltél és , hogy ekkora bizalmat szavaztál nekem , hogy rövid történetben rám bíztad életed egy kis szeletét !
    Nagyon örültem neki , mikor tavozasod alkalmával azf közölted , hogy vissza fogsz jönni mert tetszik az élet felfogásom:) ez nekem egy hatalmas bók volt és mélyebbre ható mint ahogy gondolnád !
    Sokszor eszembe jutsz :)
    Köszönöm szépen hogy felejthetetlen élményt tudtam neked nyújtani ;) remélhetőleg fogunk még találkozni ;)
    Sokszor Puszillak és nagyon Köszönöm minden szavad , hisz valósághűen ábrázoltad minden egyes jelenetét a mi kis találkozásunknak !
    Puszko
    Várlak vissza ;) ❤️❤️❤️

  • Egyeztetés:

    Az oldalt böngészve találtam rá, megtetszettek a képei, de ami igazán megfogott az a bemutatkozó írása volt. Ez egy egy nagyon szellemes, de a lényeget visszadó szösszenet, mentes a már unalmas, fárasztó hétköznapok kliséktől. Nocsak, őt meg kell ismernem mondtam magamnak. A bővebb infóban rákérdeztem, tetszett amit olvastam de halogattam a kapcsolatfelvételt és ő egyszercsak rám írt. Igy indult a beszélgetés mely az első találkozásunkhoz vezetett. Természetesen telefonon is egyeztettünk, de a második randihoz már elegendő volt az üzenetváltás.
  • Megközelítés:

    A találkozó helyszíne minden szempontból optimális, a Petőfi híd Pesti hídfőjénél a Mester utca elején. A tömegközlekedés kiváló,de a kocsival érkezők is találhatnak parkolóhelyet. A címet könnyű megtalálni,egyértelmű
  • Helyszín:

    A lakás egy régi bérház emeletén helyezkedik el, szerencsére lift van, mert mire gyalog felérnék már paff is lennék. A célnak tökéletesen megfelelő méret, berendezés és ami a legfontosabb tisztaság. A fürdő rendben van, mindennel felszerelt amire szükség lehet, de az az igazság, ha Szöszit megismered bárhol, bármilyen körülmények között találkoznál Vele, csak együtt lehessenek.
  • Lány külseje:

    A megadott ajtó elé érve az már résnyire nyitva volt, majd feltárult előttem. Belépve a lakásba először a szememnek hozzá kellett szoknya a kinti erős fény után a benti hangulat miatti félsötéthez. Mikor ez megtörtént vettem észre az ajtó takarásában őt.Egy melltartó, bugyi szettet viselt magassarkú cipőben, észbontóan jól nézett ki.Elakadt a szavam is, eléggé banbán állhattam ott, de szerencsémre bemutatkozott és ezzel magamhoz tértem én is..Bevezetett a szobába, előttem ment és csodálhattam azokat a félgömböket melyek lágy ritmusra ringtak előttem, ekkor már biztos voltam benne, hogy jó helyen járok.
  • Erotikus masszázs:

    A szobában egy rövid beszélgetés során megbeszéltük a programot. Mivel másfél órára mentem a masszázst két kényeztetés fogja közre. Szyszike kifaggatott van -e valamilyen problémás testtájékom, melyre több figyelmet kellene fordítania.Munkám miatt sokat kell ülnöm a számítógép előtt, ezért a vállaim és a nyakam is eléggé be volt állva. Megbeszéltük, hogy egy közepesen erős masszázzsal próbál ezen segíteni. Szyszike kezei kecsessége ellenére tudnak keményen bánni az emberrel. Határozottan végiggyurta a testem a bokámtól a nyakamig. A kezén kívül használta az alkarját és a könyökét is. A vállaimban talált göböket nagy türelemmel a felszisszenéseimre felszámolta, szétnyomkodta. Minden mozdulatán látszik, hogy ért hozzá, közben pedig csicsereg az embernek, de nem csak frázisokat puffogtat, hanem izgalmas beszélgezőtárs, van saját véleménye, álláspontja.
  • Levezetés:

    A fürdőből visszarérve még a fogadó öltözetében várt rám, de már kibújt a cipellőből. Hozzámbújt egy lágy csókot váltottunk, kezeim a hátán és popsiján, míg az ajkam a nyakán indult felfedező útra. Bénázásom folytán némi kis segítséggel levettem a melltartóját. A szobában elhelyezett számtalan mécses fénye villódzásában bukkantak elő csodálatos mellei, melyeket mintha pont az én tenyerembe teremtettek volna. Birtokba is vettem őket, kézzel és nyelvvel kényeztetve, melyre igen jól reagáltak. Kibújt a bugyijábol és leheveredtünk az ágyra..Most először én akartam kényeztetni őt, összevissza csókoltam, simogattam karcsú testét. Eljutottam nyelvemmel a mézescsuprához, lábait szétnyitotta, csipőjét megemelte, így önfeledt nyalakodásba kezdtem. Szemmel láthatóan Ő is élvezte ezt a tevékenységet, jól nedvesedett ,kis idő elteltével csípőjével diktálni kezdte az iramot, majd remegések futottak át rajta, hasa megfeszült és elröppent. Kis pihegés után átvette a kezdeményezést olajat öntotta a testére, az ágyékomra. Először egy rövid Lingam következett, majd szédületes csúszkába kezdett, melyhez bevetette a kebleit kívül a punciját, popsiját is. A puncija végigsiklott a farkamon fel le szinte olyan volt, mintha szeretkeznénk de természetesen a határ nem került átlépésre. A szájával is folytatta kényeztetésem, nyelve körbejárta az ágyékomat nem kihagyva a zacsit, gátat, aztán farkam eltűnt benne ki-be, nyelve is intenzíven pörgött a makk körül. A francia nyelvlecke közben kezével anuszom izgatta, nem kis örömömre.Nem is lehetett ezt sokáig bírni hatalmas orgazmusom bekövetkezett. Hagyott lenyugodni, letisztogatott, majd összebújva beszélgettünk egy kicsit.majd jött a masszázs
  • Elszámolás:

    Az elszámolás a végén történt, korrekten ahogyan előtte megbeszéltük. Kb. pesti átlag, de ezert az élményért aprópénz
  • Összkép:

    Szyszitől eddig minden alkalommal boldogan testileg és szellemileg is kielégülten távoztam.Izmaim lazábban voltak masszázstudásának hála. Ő egy okos, inteligens hölgy ezért is felüdülés a társaságában lenni.
  • Webi megjegyzése:

    Eredeti beküldés dátuma: 2019-06-04 11:16:42
Happy Massage