• Nicol

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettünk. A kért kora délutáni időpontban tudott is fogadni. Megerősítettem vtr-en, de a randi időpontjáig nem olvasta.
  • Megközelítés:

    Igazságos királyunk plázáján keresztülvágva közelítettem. Parkolni a plázában célszerű, egyébként metró, kombínó.
  • Helyszín:

    A rehabilitált negyedre jellemző társasházi lakás. Franciaágy, szék cuccolni, komód, éjjeliszekrénykék. Az összehúzott függönyök ellenére sincs sötét. Színvonalas fürdő, nem fülledt. Tusolás a kádban, függöny mögött, száraz kilépő, számos tusfürdő, szájvíz, minden, ami kell. A törcsi kissé dohos illatú volt (hogy ne csak szépet írjak...).
  • Lány külseje:

    Laura egy apró kedvességbomba. Barna bőre dacára a japán gésákhoz tudom csak hasonlítani. Külsőre pedig egy tipornivaló liliom, a fiatal korosztály kedvelői imádni fogják. Különösen cicijei tinisek. Ugyan aprók, de ágaskodnak, jól markolhatók, és készségesen reagálnak. Sehol egy gramm súlyfelesleg, mégis mindenhol nőiesen fognivaló. Csendes, visszafogott, ám egyáltalán nem távolságtartó. Legbarátnősebb élményeim egyike a vele töltött órácska, pedig nem könnyítettem meg a dolgát.
    Higiéniája kifogástalan.
  • Action:

    Számomra azonosíthatatlan típusú fekete cuccban fogadott, félúton az erősen hiányos egyberészes strandruha és a rafináltan anyagtakarékos fellépőruha között. Először csak kezet nyújtott, de rögtön meg is puszilt, és ölelésemre visszaölelt. Amíg letáboroztam, friss lepedőt húzott, majd elkalauzolt a fürdőbe.
    Tus után már meztelenül láttam viszont. Bájos, kislányos, de érzékien nőies mozgása beindított, ahogy a törölközőmet kiterítette. Mögékerüléssel próbálkoztam, de szembefordult. Jöjjön hát a csókteszt, mennyire engedi, mennyire viszonozza. Annyira, hogy valójában ő csókolt engem. Közben ölelgetett, simogatott. Egyértelmű volt, hogy ezt a ritka kincset hosszasan ki kell élvezni, így összegabalyodtunk. Előbb állva, majd az ölembe ültettem. Így módomban állt rendkívül izgalmas melleivel is foglalkozni. Lassan vízszintesbe kerültünk, és elindultam déli irányba. Abszolút borostamentes, csecsemőpopsi simaságú babapuncira találtam. Hosszasan kényeztettem, egy-egy ujjamat is bevetve, de néhány halvány pozitív visszajelzésen túl többet nem tudtam kicsikarni édes partnernőmből. Sebaj, nem kell mindig kaviár.
    Kárpótolt a Laurától kapott sok csók és simogatás, ölelés. A magasságkülönbség néha kihívás, ám meg lehet találni az előnyeit is, például, hogy hozzáférési korlátok nélkül lehet egyszerre ujjazni és csókolózni. Már aki partner ebben, és Laura maximálisan az.
    Lassan átadtam a kezdeményezést és legkedvesebb kispajtásomat Laurának, aki nagy odaadással, eszméletlenül érzékien kényeztette. Lassan, lágyan, erotikusan, egyáltalán nem gyors kivégzésemre törekedve franciázott. Mégis, vagy talán éppen ezért, észrevétlenül durranásközeli állapotba varázsolt. Nagy volt a kísértés, de mivel csak egy lövésre készültem, inkább punciban akartam elmenni. Gumihúzás közben alig csökkent a gerjedelmem, így nem sokáig bírtam Laura szűk puncijának forró szorítását.
    Kedvesen megtisztogatott, majd összebújtunk. Lenyűgözött, hogy Laura milyen természetességgel adta át magát az intimitásnak és nekem, pedig még talán húsz szót sem beszélgettünk. Nem sokat csevegtünk ezután sem, noha Laura igyekezett bevonni valamiféle társalgásba, de aznap nekem nem nagyon ment ez. Ellenben rendkívül élveztem drágám testének érintését és melegét, meghitt ölelését, ujjaink összekulcsolódását, majd bőrének simogatását.
    Később hanyatt fekve a hasamra ültettem, hogy cicijeiben gyönyörködhessek. Bájosan megtette nekem, de aztán végül ebből is összeborulás és csóközön kerekedett. De ez már csupán levezetés volt, oly sebesen közeledett az óra vége. Egy fél tusolásnyinál több idő nem is maradt, de Laura nagylelkűen megajándékozott a második felével, így komfortosan és kellemes hangulatban, siettetéstől mentesen távozhattam. Kérésemre meztelenül búcsúztatott, nagyon jól esett.
  • Elszámolás:

    Hálám jeléül négy különböző szál virágból álló csokrot helyeztem el az egyik bútordarabon.
  • Összkép:

    Laura olyan, mint egy álom-álláskereső a személyzetiseknek: frissdiplomás pályakezdő hatvan év munkatapasztalattal. Kislányosan hamvas és bájos, ám igazi nő. Valódi kedvességet és odaadást, valamint a szeretet illúzióját nyújtotta nekem, ismeretlenül, mégis az első pillanattól kezdve magától értetődő természetességgel.
Happy Massage