• Niki&Nikol&Amelia5&Bunny

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Előre jelzem, hogy - ahogy a másik három lány is - Niki is az Istennők Istennője besorolást érdemelné. Mivel nagyon kevés beszim van, sajnos ez nem lehetséges. Az "egyenlőség" eszméje mentén ugyanazt a beszit terveztem mind a négy lányhoz, de ez sem lehetséges. Sokan azt fogják mondani nincs is értelme ezt már megírni. Ez most valóban így tűnhet, de aki ezt most nem olvasta, és fél év múlva Nikire kíváncsi lesz, ezt a beszit csak akkor találja meg nála, ha ide is megírom.
    Az egyeztetés egy spontán, többes üzenetváltásos folyamatként alakult ki. Niki képeit nézegettem, és láttam köztük Bunnyval közös képet, majd kattingattam a "Párban is vár" gombokat, Nikol is hamar előbukkant. Üzeneteket váltottunk, és felvetődött, hogy akár ismét rápróbálhatnánk egy édes ötösre, mert be lehetne vonni Ameliát, akit akkor még nem ismertem. Rendkívüli gondolatnak ígérkezett, leegyeztettük a mindenkinek jó időpontot, majd VTR-en is befoglaltam.
  • Megközelítés:

    Bunny lakására esett a választás, Ő vállalta be, hogy az ágya bírni fogja, a lakás csak pár percre van Nikiétől. Autóval érkeztem a lakótelepi panel lakáshoz. A parkolók jobbára tele voltak, de végül lehet találni szabad helyet, hasznos lehet emiatt autóval némileg előbb megérkezni. A parkolás a környéken ingyenes.
  • Helyszín:

    Kedves, hangulatos lakásba léptem be, ami tökéletesen van berendezve a céljának. Többféle szájvíz és tusfürdő vár a tusolós fürdőben. Óriási, puha, remek nedvszívó törülközővel vonultam tusolni. A kellemes hangulatú szobát ventillátor hűsítette, az ágy pedig pár száz kilónyi izgést-mozgást könnyedén elbír.
  • Lány külseje:

    Itt első sorban Nikiről írok, a többiekről a náluk leadott besziben találhattok többet.
    Nikihez már nagyon régóta vágytam vissza, mert sok éve már soha el nem felejthető élményt kaptam tőle. A rendkívüli egyéniséghez, a buja vággyal teli szeretőhöz, vonzó külső társul. Világoskék szempár, kedves, vidám, igéző tekintet, hosszú szőke haj. Nőies idomai vannak, és hatalmas természetes cicijei, amiket fergeteges kényeztetésre is használ.
  • Action:

    Először Ameliát kezdtem kényeztetni. Ebben rendkívül gátoltnak éreztem magam, mert többiek mindent megtettek, hogy eltereljék a figyelmemet. Ebből Niki igencsak szorgalmasan kivette a részét. Hol a cicimet kényeztette, hol a zacsimat, kaptam mellbimót vagy hamvas puncit a számra. Először Nikol pattant fel rám, majd gumicsere után Ami. Próbáltam én hosszasabban elidőzni az első lövet előtt, de a sok inger nem adott tág mogásteret. Épp Ami volt felül, úgy rémlik, Nikivel vadul csókolóztam, valaki a golyeszt masszírozta, a cicimet kényeztette, képtelen voltam követni, szinte beájultam.
    Valószínűnek tartottam, hogy ez a nem mindennapi esemény az egylövetűmből kivételesen két lövést is kicsikar, ezért is foglaltam a két órát, így nem álltunk le. Felélesztésként kaptam egy nyolckezes masszázst, ez sem hétköznapi elmény. Azoknak a kezeknek az érintései egyenént is mennyberepítőek. Nem tudom, az octopus hogyan szeretkezik, de neki van esélye hasonló kényeztetésre partnerétől.
    Amikor képessé váltam aktivizálni magam, Bunnyt kezdtem kényeztetni. Közben a többiek támadásba lendültek, így kissé elveszítettem a tudatomat. Arra azért határozottan emlékszem, hogy Niki a leglazább természetességgel nyelte mélyre a dákót, és a golyók nyelves kényeztetése lehet a kedvence, mert óriási beleéléssel fokozta a kéjt ezen a módon. Közben Bunny vágyát felkorbácsolhattam, mert gumit húzott rám, sőt magát is. Többféle pozitúrán mentünk végig. Azonban a második lövést még későbbre tartogattam, így haladtunk tovább.
    Nikit testét kezdtem el felfedezni, a másik három lány közben virgonckodott, hol velem, hol egymással. Nikivel nagyon mohón lehet csókolózni, ami számomra erős vágyfokozó. A méretes természetes cicik jól reagálnak a kényeztetésre, a bimbók láthatóan hálásak a gondoskodásért. Hogy, hogy nem, egyszer csak a combjai között találtam az arcomat. Merem hinni, hogy kitartó nyelvmunkám elérte célját. Ekkkor missziben hatoltam Nikibe, majd az ágy széléről doggytzunk. A többiek közben változatos módon bujálkodtak, engem is, Nikit is, egymást is hergelték.
    Késleltetésként, elterelésként gumit, és leányt cseréltem. Az ágy szélén való doggyzást Bunnyval folytattam, aki ajkát olyan hangok hagyták el, hogy azt hittem, nem bírom visszatartani, talán Ő tényleg nem bírta.
    Hogy egy kis előnyhöz jussak, elkezdtem simogatni, puszilgatni Nikolt. Illedelmes tiszteletkörök után nyelvjátékomat próbálgattam a szeméremajkak között, ami hamar fehúzta Őt. Ekkor hanyatt feküdtem, jobbról Niki, balról Ami, zacsi és gátmasszírozás irányából Bunny, felül pedig Nikol lovagolt. Nikivel a jól reagáló ciciket kényeztettük oda vissza, másik oldalról Ami hasonlóan, mindeközben lent a gyönyörök gyönyöre volt kialakulóban. Olyan hatalmasat élveztem, hogy ha a szomszédok otthon lettek volna, felkapták volna a fejüket, majd átkopogtak volna, hogy be lehet-e szállni.
  • Elszámolás:

    Az üzenetekben leegyeztetett rózsacsokrot előre elhelyeztem a szekrénykén, további sorsa számomra észrevétlen maradt.
    Az adatlapról, bővebb infóból ismertek az illendőség diktálta rózsaszálak, a teljes buli szép kerek csokorra jött ki.
  • Összkép:

    Nagyon örülök, hogy hosszú idő után végre sikerült visszatérnem Nikihez! Az első randink is rendkívüli volt számomra. Aligha kell ecsetelni, hogy ez sem volt mindennapi.
  • Webi megjegyzése:

    Eredeti beküldés dátuma: 2019-06-03 17:11:26
Happy Massage