• Niki_és_Bunny

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Korábbi látogatásaim alkalmával Nyuszi többször is feldobta egy hármas lehetőségét aminek én rendre "ellenálltam". De! Csak elültette a gondolatot és egyre inkább hajlottam rá, hogy ismét próbára tegyem magam. A tényállást ismertettem Nyusszal aki sebtében rávágta, hogy szombaton együtt lesznek.. ha gondolom. Lebeszéltük, hogy randi lesz, de kettesben vagy hármasban az majd alakul. A megbeszélt időpont előtt jött is az üzenet: Ketten lesznek, várnak és lehet felkötni a nacit. A fentmaradó egy-két óra mintha lassabban telt volna a szokásosnál (a randi alatt meg egy picit gyorsabban). Az idő relatív ugye.
  • Megközelítés:

    A színtérnek Nyuszó kéjlakja adott otthont, ami a legutóbbi látogatásom óta nem ment sehová. Mint mindig most is autóval érkeztem, lassan a város minden pontjáról csukott szemmel is odatalálok. Hely is könnyen akadt a közelben.
  • Helyszín:

    Magáról a lakásról szokás szerint csak szuperlatívuszokban lehet beszélni. Tiszta, komfortos, nincs semmi kellemetlen szag. Az egyetlen különbség, hogy egy bombázó helyett most kettő várt.
  • Lány külseje:

    Innentől kezdődnek az izgalmasabb részek. A lányok egymáshoz öltöztek, sötétebbre véve a színválasztást. Mindketten fekete ruciban vártak amik hamar lekerültek de erről majd késobb. Rendszeresen töltenek fel páros és egyéni képeket is amik fedik a valóságot. Nincs mellébeszélés vagy optikai trükközés a valóság 110% a képeken látottaknak. Szerény véleményem szerint jól kiegészítik egymást, összhangban vannak. Adottságaik hasonlóak, mindketten mellbedobással győznek :) Formásan kerek fenekek, selymes puha bőr. Megemlíteném Nikinek nagyon szép szeme van. Lehetetlen választani kettejük közül (szerencsére nem is kellett) gyönyörű mind két lány.
  • Action:

    Az út porát lemosva magamról toppanok be a szobába és látom Nyuszi már Niki lábai között. Én meg mint valami megszeppent szűz fiú csak állok bambán, hogy akkor most mit is kellene csinálnom.
    Szerencsére a lányok jól kezelték a kezdeti zavaromat és jelezték nyugodtan mehetek közelebb Niki kezelésbe illetve szájalásba vesz. Laokoón szoborcsoport első felvonás, én térdelek az ágyon farkam Niki szájában őt pedig hason fekve Nyuszó kényezteti. Én tudatlan még nem is sejtettem, hogy lesznek ennél még különb formációk is. Visszatérve az eseményekhez, Niki még mindig ajkaival kényeztet én pedig kezemmel Nyuszit keresem, markolom kemény melleit/fenekét nyúlok ahova csak tudok. A direktor szerepét Nyussz (próbálom variálni a megnevezéseket, hogy ne legyen annyi ismétlés) tölti be, helycserét javasol és most én kerülök Niki lábai közé. Bal kezem Niki mellét masszírozza jobb ujjaim Nyuszi puncijában miközben nyelvemmel az előbbit kényeztetem. Közhely vagy sem de kezdenek elmosódni az események. Fekszem-e vagy állok, Nikivel vagy Nyuszival áldozok az élvezetek oltárán. Nyuszó háton fekszik én szemből dugom miközben Niki felette, akivel közben heves csókcsata dúl. Nikivel doggyban s közben hátulról Nyuszi karol át.
    Azt azért ne felejsük el, hogy közben a lányok egymást is kényeztetik. Niki még mindig hason én rajta fekszem, kezem dús keblein közben nyakát csókolom, ezt megirigyelve Nyussz is hasra vágja magát, most ő következik. A képlet ugyanaz, csak sajnos az én energiám véges. Öt perc pihenőt engednek a csajok, felváltva szopják a rudit miközben a másik a herékkel foglalatoskodik. Niki lovagol közben (közben sok a közben, bocsi érte) Nyuszóval smárolok vagy ujjazom. Az egy óra alatt nem volt egy másodperc se, hogy az én szám ne tapadt volna egy mellre, szájra vagy puncira. Kihasználjuk a lehetőségeket na. Nem csak az én energiám, de az idő is tellik (relatív ugye?) ülök az ágy szélén Nyuszi előttem térdel s csodát művel épp a szájával, Niki mögöttem nyakamba teszi dús kebleit mint egy párna. Ez ám az élet gyerekek, napestig elviselném. Mielőtt Nyuszót hátulról teszem magamévá még Niki is szop egy kicsit miközben ujjaim most az őt kényeztetik. Ha emlékezetem nem csal a nagy finálé előtt még a Nyuszi pózt is megjártuk miközben "surprise" Nikivel smároltam.
    Átvonultunk a kanapéra ahol ismét Nyussz ajkai közt találtam magam s én Nikivel foglalatoskodtam. Egy picit jobban megdolgoztattam szegény Nyuszót de a siker nem maradt el és szájában ért a vég.
    Levezetésként beszélgettünk erről-arról a csajokkal, külön élmény, hogy lehet is velük mert nem csak dögösek hanem intelligensek is. Egy utolsó csók mindkét csajnak majd kilépek az ajtón.
  • Elszámolás:

    Bővebb infóban bent van minden de szerintem telefonon is korrektül elmondják. Minden másodperc megérte. A kapott élmény messze túlmutat a havi rezsi hozzájárulás mértékén.
  • Összkép:

    Számomra egy picit nehéz volt írni a randiról mert tényleg annyira pörgős/intenzív az élmény, hogy nehéz írásban visszaadni. Igazából nem is lehet, át kell élni. Bunny is Niki is vonzó, kívánatos nő, hát még ketten együtt. Összhangban vannak egymással és a szerencsés "jelentkezővel" is. Nincs egy másodperc üresjárat sem vagy kínos csend. Tudom az elfogultság beszél belőlem, de most nem tudok jobb párost elképzelni egy hármas randihoz. Köszi csajok :)
Happy Massage