• Hannácska

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A hirdetés alapján esett a hölgyeményre a választásom. Telefonon - amit első hívásra felvett - egyeztettünk és elmondta, ami a hirdetésben nem szerepel, de szükséges a döntéshez. Kérte, hívjam fel a megbeszélt időpont előtt 30 perccel.
  • Megközelítés:

    Helyszín XI ker. Tömegközlekedés jónak mondható, és szgk-val mentem, a címet a 30 perccel előtti telefonbeszélgetéskor adta meg. Könnyen megtaláltam. Parkolás 0 HUF, parkolóhely megadott cím közelében található. A Vazze-t használtam, OK volt.
  • Helyszín:

    A lakás átlagos, de csendes környezetben található, nincs nagy mozgás. Nem gettó, valamikor a szoc reálban épült, de azóta történt 1-2 felújítás, összességében jónak minősíthető.
    A fürdő átlagos, de tiszta, rendezett, a szükséges tisztálkodáshoz szükséges kellékek rendelkezésre állnak, szájöblítés is biztosított, ehhez steril poharak voltak kirakva. Talál negatív a törülköző méret, és ha már ilyen kicsi volt a végén lehetett volna egy másikat (szárazat) adni (de ez csak javaslat)
    A zuhanyzó is átlagos, de használható, a célnak megfelelt. A szoba mérete a célnak megfelelt, a hölgyemény egyedül bérli, elmondás szerint így nincs zavaró tényező. Az ágy nem nyikorog, de biztos nem a közelmúltban gyártották
  • Lány külseje:

    A képek valósak, (be tudtam volna azonosítani), de élőben még szép, és kívánatos a leányzó. Az öltözködése egy kicsit puritánnak mondható, de nem gáz
  • Action:

    Kapucsengő, a bejutás és feljutás könnyen ment. Beinvitált a lakásba, a tett helyszínét bemutatta, frissítővel kínált. Összességében kedves volt. Mindent megmutatott.
    Zuhanyzás, aztán helyszín, megkérdezte, hogy szeretném. 1 órában egyeztünk, ebben 2 aktussal. Megkérdeztem, mit javasol. Első alkalommal azt javasolja kezdjük állva és ad egy nyelvórát. Jól tettem, hogy hallgattam rá, nekem jó volt és végig vitte segédeszköz nélkül. Ezt követően szükséges tisztálkodás., majd egy kis beszélgetés, igazából nagyon fáradt voltam, szerintem ezt Ő sem bánta. Beszélgettünk egy picit, majd megkérdeztem egy második akció, szintén nyelvóra: mehet-e? Nem volt ellenvetése, csak annyit kért, hogy a "szerszámot" higiénés szempontból tisztítsam meg a fürdőben. A 2. eksont már fekve kértem, közben gyönyörű melleit és egyéb testrészeit simogattam. Felvetődhet a kérdés: a kardot miért nem dugtam a hüvelybe. Utólag sem bánom, szerintem legközelebb ez lesz a "fő csapás" iránya.

    Ügyes volt partnerem, a 2. ekson is "jól sült el" Bevallom nem hittem volna.
  • Elszámolás:

    Korábbi beszámolók alapján bevállalós. Én első alkalommal megelégedtem azzal, hogy könnyített rajtam, oldott egy kis feszültséget.
    Telefonon közölte mennyi az 1 óra ellenértéke, és zuhanyzás előtt udvariasan kért, hogy előre tegyem egy tartó alá, ugyanis még nem találkoztunk
  • Összkép:

    Könnyebbültem távoztam, ugyanis egy kis feszültségoldás volt a légyottal a célom, amit úgy érzem el is értem
Happy Massage