• Dr Szöszi

  • Beküldte:
  • Dr Szöszi reagálása

    Drágaságom ! Kedves Z-om !
    Köszönöm Neked ezt a Felejthetetlen minősítést ! Igazán boldogsággal töltött el , hogy a sorsoláson a Te neved került a kezeim közzé ;) Számomra is felejthetetlen ez az alkalom , több szempontból is ! Megmagyarázhatatlan az a kölcsönös vonzalom , bizalom , megértés amivel mi egymás iránt vagyunk ! Mintha 1000 éve ismerném az életed minden percét és ez viszont így van , erre pedig pluszban rájön az erotikus tartalom amely mindig új diákokra visz minket ! ;)
    Köszönöm Dragam ! És tudod , hogy Imádlak ! Várlak a következő játékos randira !
    ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
    Csókokba bele is haltam
    Sebeim magamon hagytam,
    Szép vagy, a szívedbe lestem…
    Lágyan ölel a testem.
    Énekelj valami szépet,
    Fülembe bűvös igéket
    Gyere, repülj, hogy láthasd
    Akkora vagy, mint a szárnyad…
    Fentről most minden más
    Édenbe kóstoltál,
    Egyszer, ha ott voltál,
    A földre már miért vágynál?
    Lassan az ajkadhoz érek
    Árad a lélek, de félek,
    Gurul az idő az égen
    Mézvirág illata szélben
    Tenyered mutasd, hogy lássam
    Sorsunk tán összeforrt mára
    Nevemet ráírom nagyban
    Ne veszíts el majd a bajban…
    Fentről most minden más
    Édenbe kóstoltál,
    Egyszer, ha ott voltál,
    A földre már miért vágynál?
    Fentről most minden más
    Édenbe kóstoltál,
    Egyszer, ha ott voltál,
    A földre már miért vágynál?
    Édenben ébredtünk
    Egymásban szabadok lettünk
    Édenben ébredtünk hirtelen…
    ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
    Sokszor Csokollak Édesem !
    Ui; Pályázol a Májusi nyereményre ??? Hihi ;) Imádlak

  • Egyeztetés:

    Én voltam a pályázat és sorsolás nyertese, amit Szöszke a róla áprilisban beszit írók között hirdetett meg, azaz a legnagyobb meglepetésemre egy videót kaptam május elején a sorsolásról (az általam megadott elérhetőségemre) és a legnagyobb örömömre láthattam, ahogy a "sors keze" - Szöszke hosszú műkörmös kacsója - kihúzta a nevemet! A nyereményem 1,5 órás randi az adatlapján szereplő minden extrával fűszerezve. Ez alaposan megadta az alaphangot a következő randink szervezéséhez, ami az eddigi legbonyolultabb majdnem 3 hétig húzódó egyeztetésre sikeredett. Általában a nehezen összejövő vagy nehezen elérhető dolgok sikerülnek a legjobban az életben, ez így volt most is. Az egyeztetés során volt egy csomó nem megfelelő időpont, emellett több fixnek tűnő időpontot, sőt VTR-t kellett lemondani és újat kitalálni, áthelyezni akár a randi napján vis major helyzetek miatt (pl. autóbaleset). Mivel ismerjük egymást már jó pár randi óta, így pontosan tudtuk, hogy ez nem véletlen, itt az égiek játszanak velünk játékot és tesztelnek, hogy ennek ellenére is összehozzuk-e ezt a randit.
    Három nappal az utolsó VTR-es randi előtt már folyamatosan tartottuk a kapcsolatot reménykedve, hogy ugye nem jön össze semmi és végre egymásba gabalyodhatunk ... és végre így is lett! Még a randi napján is kölcsönösen egyszerre hívtuk egymást, mindketten szánakozva, hogy sajnos késni fogunk.... DE, nem így lett, mindenki odaért időben!

    Mivel még soha nem voltam nyeremény randin, így (mivel belefér és én is vigyek valamit) már alapból 2 órát kértem, azzal a céllal, hogy legyen mindenre időnk és így egy kevésbé teljesítményorientált programot tervezhettem.
  • Megközelítés:

    A célpont a Mester utca környékén keresendő. Az utcában villamos is jár, de a nagykörútról gyalog sem lehet probléma senkinek odajutni. Egy százéves, belső udvaros és belső körfolyosós ház legfelső - lakosztály - szintjére kellett feljutnom, mondhatnám a toronyszobába, ami a legközelebb található a felhőkhöz. A lift aznap nem működött, úgyhogy megszámoltam a száznál is több lépcsőfokot. (Mondom: minden a randink ellen esküdött össze!!)
  • Helyszín:

    A lépcsőzés után kissé fújtatva toppantam a megnyíló ajtó küszöbje mögé, ahol megbújva hatalmas mosollyal, majd nyakba ugrós puszival fogadott Szöszke. Jól esett a fenntartás nélküli ölelése, erősen pipiskedett, ugyanis én vagyok a magasabb. A két pusziból gyorsan welcome csók kerekedett, utána betessékelt a szobába.

    Az előszobában hangulatosan a padlóra elhelyezett mécses sor jelölte ki a közlekedési útvonalat, amit kézen fogva tettünk meg. A szobában ledobáltam a ruháimat a pici étkezőasztal melletti székre és mehettem a fürdőbe. Az átfolyós vízmelegítővel ugyan babrálnom kellett a hőmérséklet beállítással, de úgysem akartam itt túl sokat itt időzni, mert felcsigázva vártam, hogy megkapjam a gyönyörű ajándékomat.
    Megjegyzem, hogy a fürdő tökéletesen tiszta volt, száraz kilépővel, minden szükséges kellékkel, tisztálkodó szerekkel és szájhigiénés termékekkel.

    A szobában egy kétszemélyes franciaágy fogadott, amit kiegészített egy nagy ülő/fekvő garnitúra. A fal mellett végig egy szekrénysor volt látható, amin nagy golyókból álló füzér, valamint más kiegészítő led fények biztosítottak pont tökéletes fény- és színjátékot a szobában. Az ajtó feletti óra ugyan nem járt, de nem is érdekelt az idő múlása ebben a pillanatban.
  • Lány külseje:

    A szobában vehettem szemügyre Szöszi megváltozott hajszínét, ami a korábbi szőke haját egészíti ki nyári divatként rózsaszínbe hajló melírozott tincsekkel. Alakja a képekről jól látható. Szöszi nem túl magas, viszont formás testalkatú. Gyönyörű kerek a popsija, tenyérbe illeszkedő közepesnél nagyobb, de eredeti cicikkel. Arca kedves mosolygós, rebegtetett hosszú szempillái és csábos szemei igézőek. Arca szolidan volt sminkelve, szája édes szájfénytől csillogott, szemeiben tűz honolt. Szinte azonnal kézen foghattam volna és már indulhattunk volna az Operába..... mondjuk az öltözéken finomítani kellett volna egy ilyen alkalomhoz. Ugyanis Szöszi fekete melltartó bugyi duóban fogadott illetve még egy kombinészerűség volt rajta (bocs, ezt nem volt időm megjegyezni a sok kapott csóktól).
  • Erotikus masszázs:

    Őszintén furcsa atmoszférát teremtett a nyeremény randi lehetősége. Átadtam az ajándékba hozott többféle finomságot, majd a legnagyobb barátnős természetességgel ott folytattuk a beszélgetést, ahol a chaten tegnap abbahagytuk. Szimpla barátkozós hangulatban és az elmúlt hetek eseményeinek kiértékelése után és közben egyre hevesebb csókokkal mélyítettük az ismeretségünket, közben a a kezeim leltározásra indultak. Azért kértem Szöszit, hogy ruhában várjon, mert így nagyon játékos volt a melltartója és a bugyija alá belopóznom a kezemmel és ott egy kicsit ráhangolódhattunk az erotikára. Megízlelhettem a rúzstól megédesített ajkait és magamhoz szorítva érezhettem bőrének finom parfümös illatát.
    Simogatások közepette kibújtattam a babydollból, felemeltem és az ágyra állítottam, így már egy kicsit magasabb lett nálam, viszont én pont jó magasságba kerültem ahhoz, hogy nekikezdjek a melltartó eltávolításának. Egyik kezemmel állva csak kikapcsoltam, de megtartottam hátul összefogva a pántot, miközben a másik kezemmel és a nyelvemmel játszadoztam a kibuggyanó majd visszabújó melleivel és bimbóival. Masszíroztam a mellkasát és a hátát, emelgettem a fenekét és finoman gyömöszölgettem a melleit. Egye mohóbb voltam, mikor leejtettem róla a melltartót.

    Simogatásaim többször a lábai közé tévedtek. Bugyijának peremén túljutó ujjam megérezte a közepes méretű, de forró nagyajkait és mivel férfiasságom már egyre követelőzőbb lett, így következhetett a bugyijának eltávolítása. Ujjaimmal sodortam le fekete csipkés bugyiját, de nem hagyhattam ki, hogy egyet-egyet ne nyalintsak szeméremdombjára.

    Szöszi látva erekciómat elém térdelt az ágyra, átölelte a fenekemet, magához húzott és változatos mozdulatokkal végig nyalintotta a rudamat, nyelvével megbirizgálta majd megpaskolta a makkomat, a szájába szippantotta a golyóimat, miközben egyre erősebb érzés kezdett eluralkodni rajtam, hogyha ez így megy tovább, akkor gyors vége lesz a partinak. Próbáltam egy kis időt nyerni és átnyúltam a feje és a háta felett, hogy a fenékvágatát simogassam, így elérhettem puncijának szirmait és pici csiklóját is. Nem sok időt nyertem ezzel és hogy ne érjen el a gyors végzet, így inkább önként az ágyra dobtam magam hasra.
    Szöszi megrökönyödve kérdezte, hogy menekülni akarok?.. azonnal forduljak meg, ennyivel nem úszom meg!! Megfordultam és azonnal leöntötte a szerszámomat olajjal és már a szájában is voltam. Egyre mélyebbre vette a szájába a farkamat, szinte teljesen eltüntette (sok helyen ez már simán mélytorok) és csak akkor kaptam levegővételnyi időt, amikor feljebb kúszott és csókolóztunk, majd a lefelé vezető úton el nem kapta ajkaival a mellbimbómat és a köldökömet.

    Farkamat az egyik kezével alól megszorította, az arcához csapkodta, a nyelvéhez ütögette, majd ismét elmerítette a szájában. Ebből a játékból nem maradt ki a zacsi kényeztetése és a golyóim szájba vétele sem. Ez nem volt semmi érzés. Annyira felhúzott, hogy nem akartam tovább várni és ahogy elöntött a forróság, erős izomfeszüléssel a szájába lőttem minden töltényt. Szöszi türelmesen kivárta feszült rángásaimat és mélyen a szemembe nézve emelkedett fel már a lankadásnak indult farkamról. Az elégedett széles mosolyából láttam, hogy ide törlőkendő nem fog kelleni. Kaptam egy hatalmas pohár vizet, majd felváltva mentünk a fürdőbe rendbe szedni magunkat a folytatáshoz.

    Kipurcant hullaként vagy rongybabaként terültem el az ágyon és csak élveztem és élveztem Szöszke ujjainak játékát a bőrömön, majd profi és közepesen erős mélyebbre ható masszázs mozdulatait az izmaim határán. Mozogni már nem volt erőm, de a beszélgetésre még igen. A vádlimnál kezdte, majd a lábaimnál és a combomnál folytatta, többször rákérdezve, hogy ez így tetszik-e. Rengeteg közös beszédtémánk volt, mert csak a randi előtt elkezdett témákat kellett folytatnunk. Látszott, hogy alig várta ő is, hogy a többször megdicsért fenekemhez érjen, mert ott nagyon sok időre elakadt a masszász művelete. Erősen markolta, dörzsölte, mozgatta a farpofáimat, közben a kézélével és az ujjaival a fenékvájatomat is masszírozta. Ezek a mozdulatok a szokatlanságuk miatt engem mindig nagyon begerjesztenek, hiába próbálok közben másra gondolni. De amikor már a zacsit is meghúzogatta, majd benyúlva a lábam köze egyik kezével elszorította a farkam tövét.... na az már végképp tűrhetetlen volt.. kérés nélkül fordultam meg mint a pattogatott kukorica a vaslapon és bizakodva vártam a folytatást.
  • Levezetés:

    Szöszke ismét alaposan lecsorgatott és bekent olajjal, majd a térdemtől kezdve a mellkasomig csúszkamasszázsban részesített. Párnákat söpörtem a fejem alá és leszegett fejjel néztem, ahogy mellei végigszánkáznak a térdemtől a számig, éreztem, ahogy a mellei, hasa és combja végigcsúszik a farkamon. Amikor a szánk összeért, abból mindig érzelmes nyelves csókolózás lett, amit a nyakam végtelenre nyújtásával igyekeztem minél tovább kísérni. Ha feljebb csúszott, akkor a mellbimbóját szívtam meg finoman, lefelé menet pedig a farkam került mellei fogságába. Kézzel összeszorított melleinek fel- és lecsúszkálása szinte egy tökéletes mellbedugás látványát és érzését okozta.

    A térdemre ült és belekezdett egy olyan érzéki lingamba, amit csak ő tud. Elszorítja alól a farkam, a másik kezének tenyerével játszik a rúdon és a makkon, majd két kézzel csavaró mozdulatot végez. Néhány mozdulat után ezt kiegészíti ajkainak finom érintésével, a makk szájba vételével, majd mozdulatról mozdulatra, centiről centire egyre mélyebb bólintásokkal a szájába mélyeszti a farkamat, egészen koppanásig. A farkamnak csak a garatfal jelentett akadályt. Ez a kézzel kiegészített orális kényeztetés a gyengém, amit a koncentrált szándékaim ellenére sem vagyok képes hosszabb ideig elviselni, így engedve a törvényszerűségeknek, az ujjainkat összefonva a ficánkolásommal jeleztem, hogy közeleg a vég és ismét óriásit élveztem Kedvesem szájába. Az utódok ismét hasonló módon végezték.

    Ismerve a szokásaimat, Szöszke már repült is az újabb pohár vízért (nála a vendég az első), majd ismét tisztálkodás következett. Mivel volt még időnk, így a Szöszinél elmaradhatatlan beszélgetésünket folytattuk, mígnem türelmetlen csengetés szakította meg az idillünket. A vízórát jöttek leolvasni. Mivel máshogy nem lehet megszabadulni ettől az alaktól (megelőzve a további 6 csengetést és kopogást), Szöszi magára tekert egy fürdőlepedőt és sűrű elnézés közepette, de bediktálta a helyes eredményt az ajtón keresztül.
    A beszélgetésbe, simogatásba és a csókolózásba teljesen belefeledkezve így is túlszaladtunk az időkereten, amit hálásan köszönök Szöszinek, mert tényleg nagyon sok értelmes és használható dolgot osztottunk meg, a korábbi évtizedeink privát tapasztalatából.

    Annyira sikerült összhangot találnunk a randin (lelki társai lettünk egymásnak), hogy a több órás randink ellenére szerettem volna még akár órákkal meghosszabbítani a randinkat, de erre sajnos nem volt lehetőség.
    Szöszkénél nagy a sürgés-forgás, így rájöttem, hogy napokkal hamarabb kellett volna gondolkodnom.
    Szomorkodva, de testi lelki kielégülést érezve távoztam... újra a 100 lépcső, csak már lefelé! A parkolóórám is lejárt már, de szerencsére nem kaptam büntit.
  • Elszámolás:

    Mivel tombolahúzáson nyertem a randit, így csak a hosszabbításnak megfelelő csokrot tettem az asztalra, amit a randi végén rendeztem, de túl sok jelentőséget nem kapott. Az biztos, hogy így semmilyen pesti átlaghoz nem tudom hasonlítani.
  • Összkép:

    Szöszi egy értelmes, tanult és művelt nő, akinek nagy tapasztalata van a férfiakkal való bánáshoz. Tanult masszázsával képes megfelelni az arra vágyóknak, erotikus kisugárzása és nőiessége, az abból fakadó csábereje pedig minden kétséget kizáróan elvezeti a férfiakat a kielégülés állapotába. Szöszi kuriózumnak számít a közvetlenségével és elemző beszélgetéseivel, barátnőként lopja be magát az ember szívébe.
    A csók minden mennyiségben végigkísérte a randinkat, sikerült kivívnom a szimpátiáját, aminek nagyon örülök.
    Az is megnyugvással töltött el, hogy a bonyolult és vis major eseményekkel tarkított egyeztetésünk végül is sikerrel zárult.
Happy Massage