• Napsugár

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hivtam. Egyből felvette, találtunk is jó időpontot. Nagyon cuki volt. Aztán egy óra múlva újra hívtam, mert átalakult a programok így hamarabb is tudtam menni. Tök rugalmas és kedves volt.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem. Kicsit kacskaringós, ahogy GPS odavezet, de nem kell túl bonyolultra se számítani. No, meg hát megéri :) Magát a bejáratot nem trivialis megtalálni, de segítség nélkül, a táblák alapján is ment.
  • Helyszín:

    Panel, ami nem ma épült, de teljesen normális állapotban. Célnak megfelel, viszont nem a luxory kivitel, számomra ez így rendben is van.
  • Lány külseje:

    Na, hát itt kezdődik... Azok a szemek bmeg! Pont nem látszanak a képeken, de már az önmagában egy erotikus élmény. Amit meg látsz - azaz a testet - élőben még jobb.
    Cuki köntösben fogadott. Alatta a képekhez hasonló szexi fehérnemű, ami kifejezetten jól áll neki.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázst mindenképp finomnak, lazító jellegűnek mondanám, a hangulatomnak és az éppen aktuális igényeimnek teljesen megfelelt. A lábamtól indulva, felfelé haladva, semmit ki nem hagyva, és a hátamon jócskán elidőzve, illetve azt jobban meg is gyúrva nagyon kellemes masszázst kaptam. Sok-sok cirógatás és dörgölőzés.

    A masszázsról sokkal többet nem is írnék, mert inkább a kényeztetés felé tolódott el az egész találkozás.
  • Levezetés:

    Megérkezésem, és a kisasszony látványa által kiváltott gyengélkedés leküzdese után egy gyors tusolással kezdtem. Visszamentem a szobába és megbeszéltük, hogy másfél órát maradok. Megvitattunk, hogy mi szükséges a szimpátiahoz, ami azért fontos, mert Napsi a kölcsönösséget és a csókot is csak annak megléte esetén vállalja. Nekem szerencsém volt, de senki ne tekintse ezeket alapvetésnek, meg kell dolgozni érte :)

    Hamar megszabadultam a törcsimtől, ő meg a köntösétől, majd háton helyezkedtek el az ágyon. Ő pedig megkezdte a felderítést. Voltak csókok a testem minden szegletére, simi, némi francia, de az egésznek volt egy komoly íve, ami végül egy igen komoly csúszkában végződött felidézve ifjúkori pettingjeim legjobbjait.

    Ezután következett a fent említett masszázs.

    Utána pedig nekem adatott meg, hogy bebarangoljam ezt a csodalatos testet és némi örömet okoztak. Nem csak esztétikai, hanem erotikus értelemben is a műgyűjtők szíve csücske címre hivatott Napsugár.

    Az ő öröme után ismét fordultunk és a szimpátia egy magasabb fokán megismételték az első kört egy nagyon bensőséges módon
  • Elszámolás:

    Bővebb infóban és telefonon is részletes tájékoztatást kap az ember. Tökéletesen megéri, sőt. A végén rendeztem.
  • Összkép:

    Nekem masszázs kategóriában ez volt az első élményem, es most igen magasra tettük azt a lécet. Még egy két nap nap után is el elmosolyodok, ha átvillan az agyamon egy pillanat emléke.
Happy Massage