• Niki_és_Bunny

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Mint már írtam visszatérő ismerős vagyok. Nyuszival telefonon szeretem egyeztetni a randikat. Legalább akkor is hallom kedves hangját.
  • Megközelítés:

    Közel az Etele térhez, eltéveszteni sem lehet! Busz , villamos minden ott van. Autó, motor, bringa, roller, bármi ingyen parkol.
  • Helyszín:

    Hát két ilyen csinos ápolt tündérnek a lakja is csakis ápolt és tiszta lehet. Zuhany is rendben, tusfürdő kiállítás. Ágy hatalmas, lehet hemperegni bőven.
  • Lány külseje:

    Külső! Hát bolond lennék visszatérni, ha nem bűvölnének el a lányok. Nőies kerek formáik, illatos selymes bőrük a képek igazán vissza sem adják. Szépek és kedvesek.
  • Action:

    Mi tagadás, Nyuszinál is rendszeres vendég vagyok és a párosban is voltam már párszor. A két gyönyörűen gömbölyödő tündért nem lehet megunni, soha soha nem lehet megunni!! Szépek, cserfesek, szexik és nagyon kedvesek. Ha behunyom a szemem, és nem látom őket, akkor is elvarázsolnak hangjukkal, érintésükkel, illatukkal. Húúúú, de aztán jön a látvány, ott gömbölyödnek ahol kell, fantasztikusan finom illatos bőrükkel az érintésük is maga az extázis. Nincs szükségük a képek tuningolására, cicik, popsik formás combok, minden rendben van, az életben még szebbek mint a képeken. Persze beléptemkor is már csókokkal köszöntenek, majd kedvesen rám pirítanak, hogy már pár hete nem voltam. Kétségtelen ez a kis szünet megviselt, de most aztán....... Jaj ezek a csipkecsodák, mindjárt el is markolja Bunny a lábam közét, és futás zuhizni. Még kicsit nedvesen a fürdés után de már türelmetlenül szaladok tüneményes hölgyeim ölébe. Ott is várnak, kedvenc pózomban az ágyon térdelve és a rám várakozás közben egymással is foglalkoznak. Megállok kicsit, húúúú, ez látványnak is fantasztikus. Aztán a gyönyörű popsijaikat megringatva rám pirítanak, na mi lesz már!! Oda is csapódok, imádok nyalakodni ezekben a finom hátsókban. Közben átölelem a combokat, oda is sok puszi, majd hirtelen megfordulnak, és Niki kezelésbe veszi a szerszámom, Bunnytól fergeteges csókokat kapok, és az arcomba számba kerekded kebleit. Aztán Bunny is csatlakozik, és együtt kényeztetik a méretesemet. Lopva megejtenek egymásnak is csókokat. Kezem ujjaim igyekeznek becsusszanni a lábuk közé. Sóhajok nyögések jelzik, jó mély behatolásom sikerét. Majd Bunnyt hanyatt fektetve kis kényszerfrancia. Ujjaim továbbra is behatolásban, és Niki is oda nyalakodik kicsit. Már érzem nem sokáig bírom, kérem a gumit, majd mindkettőjüket hanyatt, és felváltva élvezem velük Nyuszi kedvencét. Néhány váltás után végem is. De nehogy csalódást okozzak a lányoknak, tovább tevékenykedem. Majd a zoknit eltávolítva kicsit még ízlelgetik a lányok nedveimet. Meg is jegyzik, nehogy minden csepp kárba menjen. Finom kényeztetéssel ismét a fellegekbe emelnek. Isteni ez a kis after parti is! Kapok egy kis bókot, nekik is hiányzott a méretesem, aztán üdítővel kínálnak, kis csevegés, vidámkodás, de a második menetre már nincs idő. Meg is kapom rendesen, nem szabad ennyi időt kihagynom. És igazuk is van! Mindig a mennyekbe repítenek gyönyörű ninfáim. Az élmény leírhatatlan, át kell élni a gyönyört. Aki erre bűvöletre vágyik, a karjaikban ébred rá, Niki és Bunny társasága, bájai az etalon.
  • Elszámolás:

    Fergeteges és varázslatos óra mindent megér. Az elszámolás diszkrét, mindig a kis asztalra csúsztatom.
  • Összkép:

    Ha férfiember akar csodát, csakis ott a helye Niki és Bunny keblei, combjai közt. odaadóak, figyelmesek, és egymással is foglalkoznak igen szexin. Minden alkalommal kedvesek, figyelmesek, úgy távozom, hogy már ajtónyitáskor is visszavágyom.
Happy Massage