• Heni

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Tefonon hívtam 2 nappal előtte, majd sikeresen egyeztettünk egy 1 órás időpontot, és kérte hogy a találkozónk napjának reggelén egy megerősítő smst küldjek neki és Ő a válaszban fogja küldeni a címet.
  • Megközelítés:

    Autóval érkeztem, hétköznapra való tekintettel nem volt problém a parkolással. A telefonba megadott címre a GPS probléma nélkül elnavigált. Tömegközlekedéssel sem lehet probléma, metró / buszok a közelben járnak.
  • Helyszín:

    Átlagos panellakás, a tetthely tágas, ágy szobainas és masszáspad is található az erre kialakított szobában talán csak 1 tükörrel lehetne még feldobni a hangulatot. A fürdő nem túl nagy, de itt is megtalálható minden szükséges kellék, a kád kilépő száraz volt - a törölköző friss. A mosdónál szájvíz, fogkrém és vendéglátomtól kaptam még bontatlan új fogkefét is.
  • Lány külseje:

    Képeknek teljesen megfelelő szép leányzó, szép kerek mellei vannak és ahol kell ott kerekedik. Arcos képekkel hírdet így nem érhet csalódás senkit, élőben talán kevésbé kislányos a tekintete mint a képeken, de a szemei élőben gyönyörűek. A képeken is látható kékes-lilás szettben és magassarkúban fogadott.
  • Action:

    Megérkezésem után a szobába invitált ahol kaptam törölközőt és útba igazított a fürdőbe. Zuhanyzás után az ágyon várt Heni így melléfeküdtem és egymás testének felfedezésével kezdtünk. Apró puszikkal majd csókkal indult az ismerkedés, majd a lábaim közé feküdt és szépen lassan a farkam felé vette az irányt. Viszonlag hamar megérkezett és a szájába vette a farkamat, franciája kellemes / lágy inkább barátnősnek mondanám mint bármilyen pornós technikának. Mindenesetre kellemes volt így hamar álló helyzetbe hozta a farkamat. Egy idő után fordultunk és én kezdtem el kényeztetni a nyelvemmel, kellemes finom puncija van, látszatra élvezte amit művelek de az is lehet hogy csak ügyesen elhitette velem. :) Egy idő után kérdezte hogy húzhatunk-e gumit, de nekem még kellett egy kis ismétlés a francia leckéből hogy újra bevethető állapotban legyek. Én az ágyon térdeltem és úgy vette ismét a szájába a farkamat és nem is kellett sok idő újra ágaskodtam, ekkor elszaladt az ágy melletti kisszekrényhez a gumiért és ügyes technikával hamar felhelyezte azt. Kérdezte hogy szeretném, erre egyből rávágtam hogy doggy-ban akarom kezdeni, így megfordult és elém tárult a csodálatos feneke és puncija. Ez a pozíció a kedvencem így hamar lendületbe jöttem és szerintem neki is tetszettek a történtek. Sajnos a pozíció sajátossága miatt egy idő után levegő került a puncijába így átfordultunk misszionáriusba, ez a pozíció is jó érzés volt és éreztem benne valami szenvedélyes érzést is ahogy egymás tekintetét lestük közben. A történések folyományában valahogy az oldalára fektettem és úgy is behatoltam a nedves puncijába és ez az attrakció a melléfekvésemmel folytatódott amiből lett egyfajta kis kifli nagykifli pozíció. Ahogy éreztem hogy közeledik a vég a hasára fektettem és úgy folytattam diadalmenetemet miközben elémtárult gyönyörű feneke és háta. Eredetileg a szájában szerettem volna befejezni, de menetközben elkapott a lendület és ebben a pozícióban élveztem a gumiba. Miután kicsit lenyugodtam és kihúztam farkam én elmentem a szobainashoz a törölközőért mivel nagyon leizzadtam, közben Heni hozott papírtörlőt és lehúzta a farkamról a használt gumit, majd jelezte hogy máris jön vissza hozzám. Rövid idő után visszatért hozzám és felajánlott egy maszírozást, amit én finoman elutasítottam majd az ágyra feküdve beszélgetni kezdtünk. Én továbbra is izzadtam így kérdezte hogy nem-e akarok zuhanyozni egyet, ez nagyszerű ötlet volt és sokat segített a hidegvizes gyors felfrissülés. Miután visszaértem a zuhanyzásból visszafeküdtem mellé az ágyra és folytattuk tovább a beszélgetést, amit olyan jól sikerült hogy ki is futottam az időmből és az óránk végéhez közeledve finomat jelezte. Én nem akartam visszaélni az idejével így elkezdtem öltözködni és így távoztam.
  • Elszámolás:

    Megérkezésem után az elején rendeztem a dolgokat mivel még nem találkoztunk, így amennyire lehetett diszkréten elhelyeztem a kisasztalra. Extra programot én nem vettem igénybe így a telefonon egyeztetett virágszálakkal ajándékoztam meg. A virágszálak száma pár szállal több mint az új BP-i átlag.
  • Összkép:

    Olyan érzésekkel távoztam mintha átmentem volna ténylegesen a szeretőmhöz munkaközben egy gyors találkozóra. Összeségében jól éreztem magam, de hiányzott valami amit nemigazán tudok megmagyarázni, talán nem működött a kémia közöttünk - nem tudom. Amiért mentem azt megkaptam, aki a barátnősebb találkozókat kedveli annak mindenképpen tudom ajánlani hogy tegyen egy próbát.
Happy Massage