• Dr Szöszi

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Dr Szöszi reagálása

    Édes Drága Lalácskám ❤️
    Mindig meg tudsz lepni , mindig megajandekozol valami csodával :)
    Értem ezt a különleges alkalommal egybekötött randira , a kedves virág alakú alakú ajandékomra melyet most kicsit más formában kaptam meg , mely hatalmas boldogsággal tölrött el és gondolok nem utolsó sorban erre a kedves beszire !
    Virág ajándék :) hmmm ennek ugye előzménye van :) na de most kérem szépen egy Pandora csoda amely ékesíti a minddnnapjaimat , ami minden pillanatban ékesíti csuklóm és mely sosem hervad el és nem is lesz a kis Cicu micum áldozata :)
    Imádlak ezért a gyönyörűségért és még sok minden másért is :) hihi de ez maradjon az Én titkom :)
    Nahát nahát Lalácska ejnye ejnye Te a hátam mögött csalsz???? Kukkolunk kukkolunk hát szabad ilyet csinalni ??? :) Rendes ember fia ilyenkor lesüti a szemét nem ácsingózva , nyálcsorgatva oldalog mögöttem :)
    Értem már miért is lógtak kocsányon a szemeid ;) hihi
    Na és a következő hmmmm ez azért megér egy dorgálást :) welcome dress hmmm várjam Én a kedves vendegemet az alkalomhoz illő fehérnemű kombóban ;) mit sem érdekli hisz már az első pillanatban azon járt az uraság este higy tudja ezt minnél hamarabb eltávolítani :) mit sem törődve a csomagolással :)
    Lehetek én akár szabadidőben , farmerban , kisestélyiben, bőrnaciban és Baby dollban :) neked egy a lényeg ne is lásd rajtam :) mint a villám sipp -supp varázsló módján eltüntetted miközben a varazspalca meg sem mozdul csak mereven kémleli a plafont ;) ejha ezt még Harry Potter és barátai is irigyelnék tőled , hisz ott biztos nem tanítanak ilyet a varázsló képzőben:)
    Na de csak várd ki a végét ...... legközelebb igyekszem túl járni az eszeden :) hihi
    És most komolyra fordítva a szót hmm ejha az a váll !!!
    Édesem igazán rendbe kell azt rakni mert nem tetszős nekem ....
    Nem is értelek drágám .... ennyire rossz a masszőröd ????
    Ja .... nem , csak épp a masszázs rész az Uraság számára hanyagolandó .... ugye ugye és utánna pedig sírunk , hogy fáj a vállunk de annyira hogy a kis pillangót is alig bírjuk felemelni ..... nahát tudod mit mondok én erre , majd csak észre veszed mi a jó ha már majd azt veszed észre , hogy napi jegyet kell váltanod hozzam , hogy helyre tegyelek :) és akkor aztán nem lesz finomkodás :) ígérem !!!
    Köszönet :) Ikon hmmm , Te Lala én egyszer megharaplak :) hihi ! Imádlak !!!!
    A válasz köszönet :
    ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  • Egyeztetés:

    A találkáinknak ez a leginkább izgalmaktól mentes fejezete. A terápia részeként tudjuk mind a ketten mikor szükséges a "blokkolókártyámat" érvényesíttetni, így már csak nyomok egy VTR-t, Szyszyke elfogadja és ezzel a folyamat le is zárult. Ezúttal sem történt másként, ugyanakkor ilyen egyszerű minden más fórumon is az egyeztetés vele (telefon, viber, személyes üzenet).
    Nincs asszisztencia, minden esetben vele lehet kommunikálni, így első kézből kaphatóak meg a korrekt és részletes információk.
  • Megközelítés:

    Csukott szemmel is megy, már csak hűséges "vasparipámra" bízva magam jutottam el ismét a Petőfi-híd pesti hídfőjéhez, amelytől két percre található a rendelő. A szomszédos utcában ismét volt szabad parkolóhely, ugyanakkor van olyan időszak, amikor ez is némi keresgélés után oldódik meg. A kerület ezen része is fizetős övezetben található, érdemes erre figyelni.
    A BKK járműveivel nagyon egyszerű odatalálni, számos lehetőség kínálkozik arra, hogy a helyszínre lehessen érkezni. Könnyen megtalálható, pontos a cím, a navigációs eszközökre is lehet hagyatkozni, nem adódhat ilyen szempontból probléma.
  • Helyszín:

    Régi, pesti bérház magaslati szintjén található otthonos, hangulatos lakás szolgál rendelőként.
    A szokásos tisztaság, mécsesek fényei már alaphangot kölcsönöznek első pillanatban is.
    A tágas, jól felszerelt fürdő tökéletes a célirányos használatra, fél drogériával találkozhat minden betérő vándor, mely a tusfürdőtől a szájvízig, a friss, nagyméretű törölközőig magában foglal mindent.
    A szoba is otthonosan berendezett, a célnak bőven megfelelő helyiség. A társalgó szekció szolgál a beszélgetéseink és a ruháim elhelyezésének helyszínéül, míg a hatalmas ágy a kikapcsolódás örömeinek ad otthont.
    Tartottam egy kis leltárt is, melynek értelmében a társalgóban lévő függőlámpát sikerült ismét kétszer megfejelnem, így bebizonyosodott, minden a helyén van a legutóbbi látogatásom óta.
  • Lány külseje:

    Az adatlap hűen ábrázol mindent, a valóságban is ezt tapasztalható.
    Az arcos és egész alakos fotók tökéletes rajzolatot mutatnak, nem kell sötétben tapogatóznunk.
    Számomra csodás Nő és több ízben taglaltam a külsejét, mely időről időre talán még vonzóbbá és kívánatosabbá teszi.
    Nem lenne teljes a kép, amennyiben nem párosulna hozzá a kisugárzása, a befogadó és odaadó bensője. Az egészet összevonva azt merem állítani, igazán attraktív személye mágnesként tapaszt, szépsége, kreativitása mindannyiszor elbűvöl, nem is kérdés az, hogy teljes egészében a privát "tetszési index" felső kategóriájában helyezkedik el nálam.

    Fekete Baby-dollban és a hozzá színben passzoló (fekete, pink fodrocskákkal díszített) fehérneműben nyitott ajtót, mindezt kiegészítve egy 12 cm-es tűsarokkal.
    Van jelentősége számunkra a welcome dressznek, mert megjegyeztem... :)), de erről pár sorral lejjebb olvashattok is. Ismét ámulatba ejtett, aminek érezhető és érzékelhető jelei is voltak.

    Pszt..., ne mondjátok meg neki, de a szobába menet megint csak a popsijának ringására tudtam fókuszálni, miközben a nyálat törölgettem a pofámról, mert mégsem érkezhettem be hozzá komforttalanul!
    Köszönet a diszkrécióért! :)
  • Erotikus masszázs:

    A masszázsra két kényeztetési blokk között került sor, mely minden szempontból pazar regenerálódást biztosított, nem túlzás azt állítanom minkettőnk számára. Számomra mindenképp, mert hozott olyan újdonságokat a randinkba, ami az emlékezetesen is túlmutat.
    De előbb a masszázsról...

    Tudom, hogy diplomás masszőz és mellé társítva a rutinját kétség sem fér ahhoz, hogy alapos, profi kiszolgálásban volt részem.
    A lazító és frissítő terápiát cirógatásokkal, erotikus emlékeztetőkkel ötvözte, na nem mint ha elfeledtem volna az azt megelőző órát. Módszeresen végig nyomkodott a bokámtól a tarkómig, ahol kértem, ahol úgy találta megfelelőnek, ott erősebb gyömöszölésbe kezdett.
    Elsimította a csomóimat, kilazította a problémás helyeken található, munkámból adódó letapadásaimat.
    A kezének minden részét használja épp a megfelelő helyen és mértékben. A szakszerűségre nem lehet panasz, mert mindig az elégedettség érzése és az ellazult állapot okozta fellélegzés kerít hatalmába.
    A megdolgozott terület zárásaként nyugtató simogatásssal jelzi a terület kipipálását mindamellett, hogy folyamatosan verbálisan is tájékoztat a feltárt eredményekről. Most már megtapasztalhattam a sportmasszázsnak is beillő gyűrögetését, mert egy ideje (nem tudom mitől) vállproblémával küzdök és kértem "nézzen rá", hátha tehet valamit a jobbítás érdekében.
    Tehetett!
    Ilyen szemgúvadásban nem nagyon volt részem, belepasszírozott az ágyba, pedig kétszer akkora vagyok mint Ő. Nem kímélt, én kértem és nem is kíméletes varriációt szerettem volna, hanem megoldást. Megkaptam, minden szempontból és egy kicsit új oldalát is felfedezhettem, ami nem kis örömöt okozott bennem.
    Pár napra el is mulasztotta a fájdalmat, gyógyszeres tapaszra sem volt szükségem, de Kedvesem jelezte, egy alkalom nem fogja megoldani, mert összetettebb a gubanc. Beigazolódott, hogy egyértelműen igaza van. A folytatás immáron borítékolva...

    Az erotikus-, a lingam-, a csúszka masszázsa, olyan élményeket biztosít, melynek következményeként a klasszikus dögönyözést egy időre mellékvágányra száműztem, utólag tudom, kár érte, de legalább új perspektívák nyílhatnak meg előttem.
    A klasszikus masszázs krémmel, míg az erotikus rész olaj segítségével zajlik.
    Ezt külön örömmel fogadom minannyiszor, mert ezen apró dolgokból is kederül, hogy mindent a megfelelő helyen szűkséges használni, akkor érhető el a maximális siker.
  • Levezetés:

    A popsi mustra után megfutottam a szokásos első köreimet. Értendő ezalatt a csokor, kis meglepi és ajándék átadása elsőként.
    Egy pohár pezsgő mellett beszélgetve kis idő múlva vetkőzés, fűrdő és rohanás vissza a szobába.
    Szyszykém megszabadult a Baby-dolltól, amig a törölközőmet a derekamról a radiátorra tettem száradni. A cicitartó eltávolításában már segédkeztem és azzal a lendülettel leguggolva szinte lerántottam a bugyit róla, esélyt sem adva a tiltakozásra.
    Na, de Nőből van... :)
    - Hejj, ezt így nem ér! Meg sem nézed milyen szép bugyiban vártalak? - tette fel a kérdést nekem, picit incselkedő tiltakozásképpen.
    - Drágám! Szerinted? Nem látszik mennyire tetszik?! - válaszoltam mosolyogva, miközben a totálisan meredező farkamra mutattam.

    Átöleltem, megcsókoltam, a popsijánál megemelve ölbe kaptam, pedig tudom hogy utálja, de a vörös posztó törölt mindent. Nem érdekelt, hogy nem szereti! Nem érdekelt, hogy a bal kezem alig bírom felemelni, egyszerűen csak kívántam és vágytam rá!
    Megfordultam, finoman leeresztettem, az ágy szélére ültettem és így csókoltam tovább.
    Simogattam az arcát, a cicijét, a combjait, amit csak értem, miközben a nyelveink tekeregtek egymásba gabalyodva.
    Felegyenesedtem és Kedvesem kérdőn rámpillantott. Én teljesen elhomályosult tudattal, a farkamat az ajkai közé helyeztem.
    Mind a ketten egy pillanatra éreztük, ez nem szokásos intró, de egyszerűen nem voltam képes ellenállni.
    Finoman nyalogatta a makkom, mint a Calippo jégkrémet és lágy mozdulatokkal egyre beljebb és beljebb szippantott a szájacskájába. Nyelve körbe tekergett a farkamon, éreztem ahogyan játszik velem és amikor kezével elengedett, akkor én tologattam magam félig eltűnve a boldogság kapuján.
    Körbefont forró szájával, a nyáltól már cuppogot kicsit, akkor kikerülvén ajkai "rabságából" végignyalt a rúdon és a bal labdámat beszippantotta. Játszott velem, dobálgatta a nyelvével, újra rúdnyali, de mikor a pofijához paskolta a makkom, akkor kész voltam mint a matek lecke.
    Feltelepedve már fekvő helyzetbe végigpuszilta a felső testem, a bimbócskákkal molesztálta a farkam, majd ismét fogságba ejtette a szájával. Változatosan, hol erősebben kezét is használva, hol csak a makkommal gyengéden foglalatoskodva szétcincált mint egy papírkutyát.
    Minden cseppemet elszállítmányozott a bioraktárba, addig nem is engedett el, ameddig az ernyedés jeleit nem vélte felfedezni rajtam.
    Tisztogatás, frissítettünk magunkon a fürdőbe és folytatódott minden, a fent említett masszázzsal.

    A "megfordulnál kérlek" interakciója nem a klasszikus értelemben teljesedett ki.
    A megfordulásom szerepcserét eredményezett, mert szerettem volna megköszönni a belépőt, így én masszírozhattam Szyszykét. Nekem nagyon jól esett és reménykedem benne a Kisasszonynak is.
    - Köszönöm, ez jó esett, jöhet az olaj! - zárta le a beszélgetésünket és a tapicskolásomat.
    - Olaj? Vajon mire is gondolhattam, midőn a popsiján ülve, már meredező falloszom önálló életre kellve mocorgott a félgömböcskék között. A viszkózanyag felvitele eredményes sikosságot eredményezett, néha az arcát, olykor felemelkedve róla a hátát puszilgatva, majd visszatérve csúszkáltattam a farkam a popsiján.
    - Szeretnél egy kis kutyus csúszkát? - szólt kérdése, de már szinte emelkedett is.
    Beolajozva a combjait, kutyus pózba helyezkedett és a puncija alatt jó tíz centiméterrel a combjai között találtam rá a farkamra. Karcsú csípőjébe kapaszkodva kísértem mozdulatait, miközben a látványban gyönyörködtem.
    Felemelkedett, szinte térdelve az ölembe ülve hozzám simult. Csókolgattam a nyakát, simogattam gyömöszöltem a ciciket, szinte hullámoztunk abban a mámorban, ami eltaszított a külvilágtól.
    Visszahelyezkedett doggyba, de eltávolodva tőlem, térdtől felemelte hátra a lábacskáit, az ujjaival pedig a családi ékszerem birizgálta.
    Nekem sem kellett több. Összefogtam a lábait és a farkamat a puha tappancsai között járattam meg.
    Az új élmény ösztönzőleg hatott rám, megfordítottam Kedvesem és egy kicsiny felvezető után csókolóztam a csodás puncijával. Tehettem egészen addig, amig a nedű mellett megérkezett a szokásos térdeivel történő fejszorítás, halk sóhajok kíséretében.

    Pici pihenését követően a hátamra "parancsolt", mert Ő most bizony revansot vesz.
    Állítani semmit nem kellett a műszeren, most mégis a fokozatosság elvét betartva kezdett ismét szopizni. Kapott mindenem a finomságokból, a makktól a zacsiig mindenemet végignyalogatta.
    Feltámaszkodva igyekeztem memóriámban elraktározni a látványt és ekkor már több mint háromnegyedig eltűntem az ajkai között.
    Kiengedett, masszírozta a golyókat, csak a makkot szopogatta, nyalintott a rúdon, beszippantotta a tasakot, kézzel és szájjal zsibbadásig nyüstölt. A lábaim közül átvetette magát mellém és félig rámfeküdve, nekem háttal folytatta a szopizást. Kézzel egyre intenzívebben verte a farkam, a makkom a nyelve hegyén. Szorított a kezével, a szájával,cuppantot néhányat, lendületes bólogatásokkal ostromolva a végkifejletet. Kikerültem a szájából és csak pici markának szorítását éreztem magamon. Nyálas volt a farkam semmi kétség és keze kis pihenőt követően újfent préselni kezdett. Olyan sebesen verte, hogy a varrógéptű simán elkérhetné a receptet tőle.
    Te Atya ég! Ez meghozta az eredményt nemsokára, mert meggömbölyödve, hörögve, híres "B" betűs kötőszavunk kíréretében telefröcsköltem a ciciktől a válláig mindent.
    - Hékás, nyakláncot azt nem kértem! - jutottak el csilingelő szavai a függönyön túlra.

    Eltelt jó pár perc, ameddig magamhoz tértem, de Szyszykém nagy segítségemre volt ebben is.
    Picit összebújva támogatott abban, hogy a révész visszahozzon, de a lábremegésen már csak az utána követő idő tudott segíteni.
    Romeltakarítással, öleléssel, csókkal, öltözéssel ért véget, ez a nem mindennapi kalandunk.
  • Elszámolás:

    Az elején szoktam teljesíteni ezt a protokolláris, kötelező teendőt, a végén már nem akarok ezzel foglalkozni. A csokor mérete az átlagot képviseli, az elszámolás korrekten, változtatás nélkül zajlott.
    Már jó ideje ismert számomra a három órára vetített mérték, ennek megfelelően helyeztem borítékba a rózsaszálakat, az igénybe vett extrával (NFVSZ) kiegészítve.
    Most sem volt kérdés, hogy megérte, a kapott élmény tükrében viszont bagatell!
  • Összkép:

    Az újdonság élményeivel fűszerezett, orbitális randiban volt részem. Milyen érzésekkel távoztam?
    Szerintem a fent leírtakból el tudjátok képzelni. Az emeleten lévő liftet is vagy háromszor hívtam távozáskor és észre sem vettem, hogy csak a külső ajtót kellene kinyitnom. Az autóban ücsörögtem még egy kicsit, mert elmebeteg módjára remegett a lábam a pedálon.
    Napokig az élmény hatása alatt voltam, nem is nagyon tudtam másra koncentrálni.
    Számomra bitang élmény volt, nem is kétséges, hogy jó szívvel tudom ajánlani őt!

    Édes Szyszykém!
    Már nem nagyon tudok mit írni neked köszönetképpen, mert elfogytak a szavak.
    Elképesztő élményekkel ajándékozol meg randiról randira, amelyek valódi örömmel töltenek el, valamint izgalmas időszakot nyitnak meg előttem a következőig várakozva.
    Veled kapcsolatosan csak egyetlen dalt dúdolgathatok, az pedig nem más, mint Ákostól az Ikon!
    Nagyon szépen köszönöm neked ezt az élményt, ugyanúgy mint eddigi mást is, amivel megajándékoztál!
    Milliónyi Csók neked a következőig...! :)
Happy Massage