• Karen

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Itt az oldalon a státusza most hívhatodra váltott, éltem a lehetőséggel, felhívtam, kedvesen tájékoztatott, majd egyeztetettünk és szerencsémre fél órán belül tudott is fogadni.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem, a GPS pontosan a kapott címre navigált. Korábbi hozzászólásokban olvastam, hogy van garázs, ami nekem kifejezetten szimpatikus volt a diszkréció miatt is, így éltem a lehetőséggel. Láttam buszmegállót is a közelben, véleményem szerint a tömegközlekedés sem lehet probléma.
  • Helyszín:

    A garázson keresztül mentünk az emeletre, mivel Karen előttem ment a lépcsőn így eszem ágában sem volt nézelődni, végig a formás popsiját bámultam. A szoba rendezett, egy nagy kényelmes franciaágy, hangulatvilágítás fokozza az izgalmakat, rádió zaja törte meg a csendet. Míg vetkőztem, ő friss lepedőt terített az ágyra. A ruhákat egy szobainasra lehet elhelyezni. Kaptam tiszta törülközőt, a fürdő rendezett, egy normál káddal felszerelve, tusfürdő választékra nem lehet panasz.
  • Lány külseje:

    Véleményem szerint vékonyabb, mint amire a képek alapján számítottam, fantasztikus alakja van, gyönyörű, formás popsi, kecses lábak, puha bársonyos bőrét számtalan ízléses tetoválás díszíti. Arca elbűvölő, és mikor a szemébe néztem tudtam, hogy nem itt fogom leadni a csúcs teljesítményt.
    A cicikről sajnos nem tudok nyilatkozni, egy sportmelttartó volt rajta, korábban olvastam, hogy nem szereti mutogatni, így nem is kértem, hogy vegye le.
  • Action:

    Fürdés után a szobába érve Karent kerestem, de nem találtam, feltételezem egy másik fürdőben frissítette fel magát, bár nem kérdeztem, a lényeg, hogy gyorsan csatlakozott hozzám. Nem beszéltünk meg semmit sem előre az óvszeres francia kivételével (mint midig), szerintem érezte rajtam, hogy kedvességre, gyengédségre és barátnős együttlétre vágyom, így is lett. Simogatni kezdtük egymást, majd csókolgatni kezdte a nyakam, a vállam, a mellkasom, nagyon gyengéden de mégis szenvedélyesen, én is csókolgattam őt, olyannyira felcsigázott, hogy 1-2 csók is elcsattant holott egyáltalán nem szokásom, de nem bírtam megállni, nem is bánom. Elindult lefelé és a golyókat kényeztette hosszan, változatosan és nagyon izgatóan, már nagyon vártam, hogy bekapja a farkam, de közben mégis reménykedtem, hogy nem hagyja abba a golyók nyalogatását. Olyannyira felizgatott, hogy mikor a szájába vett éreztem, hogy nagyon közel a vég így kértem, hogy végezzen ki, amit kezezés nélkül közepes tempóban igen gyorsan meg is tett. Kis pihi és beszélgetés, kellemes beszélgetőpartner volt a két menet között. Második körben a korábban már említett egymás testének csókolgatásával indítottunk, majd ismét gumit húzott és a szájával állította hadrendbe a legjobb barátomat. Nem hagytam sokáig franciázni, mert ismét olyan izgalmi állapotba hozott, hogy szinte biztos volt a második lövés is igen hamar be fog következni, így kértem, hogy üljön bele. Hátat fordított és úgy ült bele, fantasztikus látvány volt, változatosan lovagolt, néha csak a hegyén, olykor pedig teljesen beleült, közben a formás popsiját markolászva néha én is diktáltam a tempót. Gondolkodtam póz váltáson is, de mivel nagyon bejött ez a pozitúra, így inkább nem variáltam, magamra húztam, együtt mozogtunk, majd egy óriásit élveztem benne. Hagyott lenyugodni, és csak utána szállt le rólam, ez is nagyon tetszett. Még egy kis beszélgetés, pancsi, majd remegő lábakkal és fülig vigyorral távoztam.
  • Elszámolás:

    A végén rendeztem, a régi átlagnak megfelelő csokor, abszolút megérte a kapott élményért cserébe.
  • Összkép:

    Véleményem szerint minden rendben volt, nem tudnék egyetlen negatívumot sem említeni, adott volt minden ami egy nagyszerű randihoz szükséges. Szerintem megyek még ha lesz lehetőségem, csak akkor felkészültebb leszek, hogy egy nagyobb mérkőzésre is legyen energiám.
Happy Massage