• Noya

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Noya alig valamivel 11 óra előtt beleszólt a telefonba. Ekkor még nem tudtunk semmi biztosat megbeszélni. Annyiban maradtunk, hogyha rá tudok érni, akkor hívjam 13:15 tájékán. 13:30 felé tudtam vele beszélni újból, s innentől kezdve már sikerült megbeszélni a találkozó paramétereit. A teendői miatt kissé nehezebb volt őt elérni, de örülök, hogy siker koronázta próbálkozásaimat.
  • Megközelítés:

    A XIII. kerületi Plázakirályság mögötti térségben található Noya birodalma. Folyónkról elnevezett Üvegpalotától mindössze 300 másodpercnyi sétára lelhető fel maga a tetthely.
    Vakondjárattal, azaz M3-as metrószerelvényekkel könnyedén meg tudjuk közelíteni a kitűzött célt. Jelenleg, ahogy a sétálóúton folyamatosan haladunk, építkezések, felhúzott
    falak vonják magukra a figyelmet.
  • Helyszín:

    Az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat boldogan osztana csillagos ötöst a lakás állapotára. Semmi romra emlékeztető épületrész vagy düledék nincs a közvetlen helyszínen. :) Ha a tisztaságnak szája nőne, akkor biztosan csacsogna folyton folyvást.

    A felvonó is teljesen modern, mint ahogy Noya otthona is. Ahogy átléptem a küszöböt egyből megcsapott valami kellemesen friss illat. Az esemény helyszínéül szolgáló kisszoba közepére volt tolva az ágy, s ebből a szobából lehetett megközelíteni a fürdőhelyiséget, ahol egy beszerelt kabin várt rám legalább egy tucat tusfürdővel. Bárhová is tettem be a lábamat vagy egyéb végtagomat, az a legszigorúbb feltételek mellett is ápoltságot és nagyfokú rendezettséget sugárzott. :) Ottlétem alatt két törülközőt is felhasználtam, mert egyfolytában ömlött rólam az izzadság. Rögtön hozzáteszem, hogy minden egyes verejtékcseppért keményen megdolgoztam. :)
  • Lány külseje:

    Noya számomra maga a Pornódáma. Ha létezne szexkártya (egyébként biztos van), akkor az egyik legértékesebb lapot tartottam ma a kezemben. Nézzük, milyen volt a lapjárás...

    Egy egyrészes, a bordák tájékán csíkokban kihasított fekete hacukában (akár fürdőruha is lehetett) nyitott ajtót. Már Noya megjelenése kiváltott belőlem egy "Ez igen" felkiáltást. Egy-egy arccsókkal üdvözöltük egymást, s mivel most jártam nála másodszor, egyből a hogylétem felől érdeklődött kedvesen.

    A külső tulajdonságait nehéz nem méltatni: feszes bőr, fantasztikus alak, izzó démoni szempár, sudár keblek (tökéletes méretűek és keménységűek), igényes tetoválások. De leginkább a személyisége és a hozzáállása,
    mely az előbb felsoroltak felett áll. Korábban már megtapasztaltam, hogy mennyire intelligens és korrekt emberi lény, aki kellőképpen komolyan kezeli a helyzetet.
  • Action:

    Betoppanásom után eldőltünk az ágyon, s felvezetésként mindkét részről történetmesélésbe kezdtünk. Egymás közelségében beszélgettünk életünk egyes részeiről, munkáról és annak előnyeiről, s árnyoldalairól. Az utolsó szó után az összes ruhámat a közelembe eső szobainasra vagy székre helyeztem (itt némileg homályosak az emlékeim).

    Csupaszon a fürdőszoba felé vettem az irányt, útitársul egy üde illatú piros törülközőt kaptam a kezembe. A fürdőszobában még Noya megkérdezte tőlem, hogy milyen italt fogyasztanék szívesen. Néhány másodperc alatt eldarálta a repertoárt, s jómagam a szénsavmentes ásványvíz mellett döntöttem. Amíg megtisztálkodtam a kabinban, addig Noya magamra hagyott.

    Meztelenül besétáltam a szobába, s a Pornódáma fedetlen keblekkel várt a szexkanapén. Odaférkőztem hozzá, loptam tőle egy csókot, aztán az ágaskodó bimbókra vetettem magam. Ujjaim közül kettőt tartottam érdemesnek, hogy beledugjam ajkai résébe. Ezután egy ujjal, majd megduplázva kurkásztam meg szexkanálisát. :) Az intenzív ujjazás előtt már nedvesnek éreztem a puniverzumot. Eléggé felizzott már a hangulat, s ezután a dákómat ízleltettem meg vele. A Hetedik Mennyországgal felér, ahogy kezeivel rögzíti a királyi jogart, és pornós nyelvcsapásokkal végignyalja a herebolygókat, hogy utána a kilövés előtt álló rakétára vesse magát.
    Előfordult többször, hogy dominánsan fölé álltam, s úgy kaptam egy olyan spontán cumit, hogy kissé megvadultam. Határozottan, de nem agresszíven húztam a haját, miközben lemélytorkozott vagy éppen a szerszámra köpött. A kisebb nyálpocsolyák összegyűltek, majd le-lefolytak, de Noya állhatatosan továbbra is kényeztetett. Javasolt ezután egy 69-es poziciót, melyet elfogadtam, s így nyelvheggyel örömmel tettem kedvére, amíg a másik oldalon ajkával lecsutakolt. :) Csodás mélyedésébe nyertem betekintést, mialatt a nyelvem vájárként bele-beletúrt. Elég kellemes volt a nyelvjárásom. :)

    A kölcsönös örömszerzés után gumiért fohászkodtam, s imáim meghallgattattak, majd kutyapózban betoltam a rudit, és így kezdetét vette a döngölés. Rólam többször szakadt a víz, Noya haja húzva, nyakára időnként rámarkoltam, s diktáltam a tempót. Alapvetően nem kellett bátorítani engem, hogy mi merre hány méter, tudtam én magamtól, amire Noya felszólított. :) Töcsköltem rohamtempóban, rászóltam erélyesen, hogy kapja be az ujjaimat, miközben alányestem több tucatszor. Aztán a hátsó bejáraton bekéredzkedtem, s az anális kanális megkapta a megfelelő tolóerőt. :) Rendkívüli érzés kerített hatalmába, ahogy Noya kéjes nyögdécselései visszhangot vertek a füleimben. Misszionárius pózban is kielégítettem análisan, formás és egyben izmos lábai valahol a nyakam körül tekeregtek.

    Kigondoltam, hogy a fürdőszobát is avassuk fel. Nem sokkal később már a lábtörlőn térdre ereszkedett előttem, s úgy az ajkai közé kapott, hogy öröm volt az összes látószögből rálesni. A következő pillanatban a kád végét markolászta, miközben visszanéztem magunkat a tükörből, ahogy ádázul hátulról kufircolom. Időnként rámarkoltam a feszes cickóira, miközben megvadult dothraki törzstagként nem kegyelmezve ostromoltam a déli kapubejárót. :)

    És az aktus legvégén újra a szexközpontban, az ágyon kötöttünk ki. Gyorsan megváltam a gumizubbonytól, aztán arcul csaptam néhányszor a farkammal, miközben a démoni szemei közé néztem, majd fölé magasodva dugtam keményen szájba. Az orális élvezetek mellett egy-egy ujjammal az elülső és a hátsó bejáratot is erőteljesen megcsáklyáztam. A nedves verejtékben úszó "aluljárót" twix méretű ujjaimmal kezelésbe vettem (tehát a mutató és a középső ujjamat vetettem be egyszerre). Kellőképpen felhergelt állapotba kerültem, amikor hanyattfekve elterültem az ágyon, s a Pornódáma elkezdte erőteljesen verni a faszomat. Rövidesen úgy kinyerte belőle a fehér olajat, hogy a szájréséből visszafolyatta a szexrudacskára a tejfehér nyersanyagot. Amint az utolsó zihálás is alábbhagyott, egyből megtörölt Noya, nagyon alaposan papír törlőkendővel itatta fel az összes utódot.

    Fergeteges szexuális együttlét, s egy csodás élmény részesévé váltam egy bődületes iramot diktáló bombanővel. És az erotika világában tett kalandozásaink után még egy nívós beszélgetésre is futotta. Aztán megint kaptam egy tiszta törülközőt, s magamra csuktam a fürdőkabin ajtaját.
  • Elszámolás:

    Maximálisan korrekt volt az elszámolás. Az egy órás szolgáltatásért az új pesti átlagot helyeztem a kisszekrényre, mely az eljövetelemig ott is maradt. Príma dolog, hogy az anális behatolás továbbra is az alapcsomag része.
  • Összkép:

    Ahogy korábban már leírtam, engem igencsak megfog az az intelligencia, ami Noya irányából sugárzik. Egy nagyon nyitott személyiség, aki igazán szeret a vendég kedvére tenni. Az egész együttlét eszméletlenül jó volt, az elmúlt fél évre visszavetítve pedig mindenképpen dobogós helyezést ért el nálam ez a pazar szexélmény.
Happy Massage