• Amy

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, néhány csörgés után felvette. Megbeszéltük, mit szeretnék, készségesen tájékoztatott a lehetőségekről és rögtön meg is beszéltünk egy másfél órával későbbi időpontot.
  • Megközelítés:

    Autóval érkeztem, a GPS pontosan oda vitt, ahová kell. BKV-t nem tudom, de szerintem azzal is simán abszolválható az utazás. Zuglócsendes kertvárosi részében egy társasház.
  • Helyszín:

    Lakás tiszta, fürdő picike, de a célnak megfelel. Van többféle tusfürdő, dezodor, szájvíz. Zuhannyal kell kicsit vacakolni, hogy beállítsa az ember a megfelelő vízhőfokot. A zuhanyfüggöny nekem hiányzott.
  • Lány külseje:

    Amy egy filigrán nő, karakteres, helyes arccal, nagy szemekkel és pici cicikkel. Egy szál lenge egybe ruciban fogadott, ami a fürdésem alatt le is került róla :-)
  • Action:

    Olyan lányt kerestem szokás szerint, aki vállal popsit, csókot és ujjazást. Telefonban megbeszéltük, hogy ezek vannak nála, megbeszéltük a rózsaszálakat is, extraként említette a fejlelógatós torokdugást is. Megérkezvén a helyszínre, a vonalban maradva adta az instrukciókat a bejutáshoz. Ez könnyen ment, szerencsére nem találkoztam össze senkivel. Az ajtóban egy szál kis valami body-ban fogadott. Puszi, bemutatkozás. Beinvitált a szobába, megbeszéltük, mit szeretnék, átadtam az alap+extráért járó virágszálakat és elhúztam tisztálkodni. Visszatérésemkor egymás mellé heveredtünk, ekkor már Amy-n nem volt semmi. Rajtam sem :-) Kis beszélgetés után franciázni kezdett. Ezt igen jól csinálta, alkalmanként mélytorokra is vett. Utána megkérdezte, próbáltam-e már a fejlelógatós torokdugást. Mondtam, még nem. Akarom-e kipróbálni? Akartam :-) Lelógatta a fejét az ágyról, én a szájához térdeltem és tövig dugtam a torkán a farkamat. Nagyon jó volt. Egy darabig így élvezkedtem, utána kértem gumit, mert más terveim voltak, a popsiját akartam kipróbálni. Végül máshogy alakult. Gumit húzott, majd négykézlábra állt, de felém fordulva, mint amikor az iskolában a pókjárást kellett csinálni. Azt mondta, legyen előbb punci. Úgyhogy jól megdugtam így és sajnos el is mentem. Ismét egymás mellé feküdtünk és elkezdett beszélni. Bevallom, én sem figyeltem az időre, de Amy is már csak akkor szólt, amikor öt perc volt az időmből. Akkor már nyilván nem kezdtem bele semmibe. A mélytorkos, vákuumos szopás, illetve torokdugás valóban nagyon jó volt, de kicsit csalódott vagyok a sok beszéddel eltöltött idő miatt és hogy kimaradt a popsi.
  • Elszámolás:

    Előre rendeztük, végülis az alapon kívül más extrát kaptam, mint amit előre kértem. Pesti átlag.
  • Összkép:

    Kicsit felemás érzésekkel távoztam. Amit kaptam, az kifejezetten jó volt, de az elmaradt popsi és a sok beszéd miatt kicsit csalódott vagyok. Ez részben az én hibám is.
Happy Massage