• Jessyca

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Itt láttam az oldalon, már egy ideje játszom a gondolattal, hogy meglátogatom, és most érte el a kíváncsiságom a kritikus szintet. Mert tulajdonképpen kíváncsiságból mentem hozzá. Először VTR-en próbáltam összehozni, de néhány üzenet után inkább felhívtam, meg is egyeztünk hamar a ma délelőttben. Kaptam rögtön címet, a ma reggeli megerősítő sms-re pedig választ is (bár direkt írtam bele kérdést). A megbeszélt időpontban hívtam, 1-2 perc várakozás után jutottam be.
  • Megközelítés:

    A kerület lányok által sűrűn benépesített része, a térképen jelölt pontnál jóval délebbre. Villamosok konkrétan a ház előtt, buszok pár perc sétára, állítólag kocsival sem szokott gond lenni. A megadott cím jól látható, odabent az utasítások egyértelműek, az ajtónál kopogni se kellett.
  • Helyszín:

    Rendben tartott panellakás. Itt még nem jártam, de ugyanilyenben azt hiszem többször, az alapján gondolom, hogy mi a kettő közül a nagyobbik szobában voltunk. Az ajtó itt is a matt üvegbetétes, de legalább nem ezzel szemben van az ágy. Azért a makkerek irányítása, fogadása be tud hallatszani, gondolom az action is kihallatszik. A berendezés rendben van, az ágy is jól működött. Ennek kis hibájára Jessyca előre felhívta a figyelmet, így semmi gondot nem okozott. A fürdő jól felszerelt, a kád kicsit kényelmetlen a függöny miatt, és eléggé csúszik. Itt lehetne egy kicsit nagyobb tisztaság, de nem vészes, minden jól használható (mint a viccben, "mi meg nem szarunk a perem alá", ha valaki ismeri, pl .gugli barátunk).
  • Lány külseje:

    Először még azért nem kerestem, mert azon gondolkodtam, hogy milyen lehet egy csoki csajjal, kell-e ez nekem, az utóbbi napokban meg már azon kezdtem aggódni, hogy vajon elég sötét lesz-e a bőre vagy csak amolyan rendesen leszolizott. Hát abszolút megfelelt az elképzeléseimnek, szép sötétbarna mindenhol, puha és bársonyos. Az alakja teljesen rendben van, nem csalnak sem a képek sem az adatok, és az arca is igéző, nagy szemekkel és vastag ajkakkal. Nagyon tetszett.
  • Action:

    Jessyca az ágy szélén, meztelenül várt vissza a fürdőből és röviden elmondta a tudnivalókat, hogy ne kerüljünk kellemetlen helyzetbe (ezek egyébként a hirdetéssel összhangban vannak, nem ért meglepetés). A kölcsönösség említésénél rögtön rá is vágtam, hogy én őt szeretném a középpontba helyezni ma, mert sokkal jobban érdekelt a látvány mint a saját kielégülésem gondolata. Igy is tettünk, egymással szemben ülve-térdelve kezdtem lassan simogatni és csókolgatni mindenfelé, ahol elértem, főleg a nyakát, vállát, ciciket, hátát, fenekét (utóbbiak a simogatás, zsiráf azért nem vagyok). Hamarosan felajánlotta, hogy akkor ő kényelembe is helyezné magát. Örömmel vettem, így el tudtam indulni a puncija felé, de csókolgattam kicsit a combjait is, élveztem a sötét bőre látványát. Puncinyalás közben is sokszor felemeltem a fejem, látni akartam amivel foglalatoskodom és testét, arcát is közben. Sokáig időztem így, remélem neki is jól esett. Aztán már csak a popsiját akartam közelebbről szemrevételezni. Előzékenyen megfordult és elém domborította. Itt is felváltva gyönyörködtem és nyalakodtam, közben markolásztam. Egyáltalán nem húzódott el, bátran kitárulkozott, engem ezzel teljesen felizgatott.

    Mellé feküdtem, ezzel jelezve, hogy megkaptam mindent amire egyelőre vágytam, Jessyca pedig rögtön viszonozni kezdte a kényeztetést. A lábam közé helyezkedve végigcsókolta a mellkasomat, közben mintegy véletlenül a mellei között vergődött az ágaskodó farkam. Aztán lejjebb csúszva a szájába vett, és profin szopogatni kezdte, egyre mélyebbre, folyamatosan jó nyálasan tartva. Nem sietett vele, dícsértem is, hogy milyen jó, hogy lassan csinálja, erre még inkább lassított. Könnyen ki tudott volna végezni, ha akar. Elkértem közben a punciját, hogy 69-ben újra nyalakodhassak, most már teljesen rátapadva, néha magamba szívva ajkait, kezemmel közben a fenekét markolásztam vagy az ánuszát cirógattam. Ezzel megintcsak hosszabb töltöttünk, úgy éreztem ő is élvezi, azt mondanom se kell, hogy én nagyon. Néha jobban rámtolatott, néha kicsit felegyenesedett, közben a farkam hol a szájában, hol a kezében, de nem siettette a végem. Én sem, órákat tudnék így eltölteni.

    Végül szerettem volna rátérni az aktusra. Elsőként lassú lovaglásra kértem, és pontosan tudta, mire gondolok. Finoman a puncijába csúsztatott és kissé előre dőlve kezdett lassan, kifejezetten érzékien mozogni rajtam. A derekát fogtam, a popsiját markoltam, a nyelvnyújtásnyira előttem ringó melleit, szinte fekete bimbóit nyaldostam. Szeméremdombja hozzámsimult, éreztem a bőre súrlódását és melegségét, ez nagyon izgató volt. Egy idő után elkezdtem én is mozogni, erre egyre hangosabban nyögdécselt ő is. Azt hiszem én is, de erre nem emlékszem :) Mivel közeledett a vég, megkértem forduljunk meg. Elém pucsította csodás fenekét, lassan behatoltam és most én diktáltam a tempót, ami megint elég mérsékelt iramot jelentett. Élveztem a látványt, szinte világított a fehérségem a sötétbarna keretben, ha felnéztem, előttem a vékony barna háta, oda is jutott a simogatásból, még feljebb szép ívű vállak és nyak, majd az összefogott hajkorona alól, félig a párnák közül hallatszottak a nyögések. Hát, többször próbáltam lassítani a fokozódó iramot amit saját magam diktáltam, de aztán megadtam magam, és kiszakadt belőlem a régóta érlelődő élvezet. Még pár lassú becsusszanás, aztán kimerült távozás.

    Jessyca kicsit magamra hagyott, de hamar visszajött, addig elintéztem a tisztogatást magamon. Beszélgettünk, de kértem, hogy még szeretnék közben gyönyörködni a testében és ízlelgetni is, ha lehet. Lehetett, szóval a beszélgetésbe jó sok simogatás és csókolgatás vegyült. Végül az órára nézve láttam, hogy 5 perc van az órából, amiben kaptam még lehetőséget tusolásra is. Azt hiszem, nagyon jól sikerült kihasználni az időnket. Egyedül a csók volt az, ami csalódást okozott, valójában szájrapuszi lehetséges, ami azért nagy kár, mert nagyon izgatóak az ajkai.
  • Elszámolás:

    Az extrákat szintén a hirdetésével egyezően sorolta fel a helyszínen, ezeket nem vettem igénybe. Az elszámolást az elején rendeztük, ebben sem kell meglepetésre számítani. Korábbi beszámolókban erős TP-ről írtak páran, ezt egyáltalán nem tapasztaltam.
  • Összkép:

    Nagyon jó. Minden kívánságom teljesült, kellemetlen momentum nem volt, amit kaptam, az nagyon tetszett. Kedves lány, közvetlen és nagyon odaadó volt velem. Remélem én is jó benyomást tettem rá, mivel tervezem a visszatérést.
Happy Massage