• Fanni

  • Beküldte:
  • Fanni reagálása

    Szia Zuccherino!
    Nagyon köszönöm, fergeteges beszi lett!!!!
    Örülök, hogy jól érezted magad! Várlak vissza!! A bejutás hozzám innentől kezdve, egyszerűbben fog NEKED menni!! Pusz

  • Egyeztetés:

    Többször próbálkoztam már, mindig felveszi ha jelzi hogy elérhető, de általában rövid idővel randi előtt próbáltam bejutni, és nem sikerült időpontot találnunk. Végre összejött! Beszélgetés után 2 órával már személyesen is tudtunk találkozni.
  • Megközelítés:

    Autóval is, tömegközlekedéssel is könnyen elérhető a helyszín. Parkolás sajnos fizetős.
  • Helyszín:

    Újépítésű társasház, új lakás. Fürdőben minden egyszerű, de új, tiszta és működik. Nincs flancos zenélő-világtó zuhanykabin, de nem is azért mentem. A szoba nem túl nagy, de kényelmesen le tudtam pakolni a cuccaim, és elfértünk a tatamin a földön.
  • Lány külseje:

    Mostanában a vékonyabb hölgyek felé orientálódtam, de az ő esetében a csábítóan szexi képek miatt gondoltam kivételt teszek. Nagyon jó döntés volt! Belépéskor órási mosollyal fogadott, a huncut szemek, a hosszú fekete haj, és a csodálatosan kerek fenék teljesen elvarázsoltak. Ahogy szemem lentebb tévedt, észrevettem, hogy elfelejtetett bugyit venni fogadásomhoz, de a melltartó és combfix azért szerencsére fent volt. Meg is jegyeztem, hogy remélem nem fázik meg. Mutatta az utat a szoba felé, én pedig mint egy kiskutya, lógó nyelvvel csak mentem az egyáltalán nem csontos, gyönyörűen ringó kerek feneke után a szobába. Gyors egyeztetés a programról (ami utána teljesen máshogy történt szerencsére), majd zuhany.
  • Erotikus masszázs:

    A zuhany előtt megbeszéltek ellenére nem masszázzsal kezdtünk. Mikor lekapta rólam a törölközőt, meglátta a látványtól, illatától, érintésétől, szépségétől meredező kardom, hozzám dörzsölte a fenekét... a cselekedeteim feletti kontrollt az agyam elvesztette, ezért javasoltam, hogy egy kicsit simogassuk körbe egymást. A simogatás bővebben a kényeztetés részben :) A masszázsra nem sok időnk maradt, de egy rövid testmasszázs azért belefért a programba. Az olajos kezelés nagyon jól esett, közben felszínesen beszélgettünk, kerülve az intim témaköröket, és ügyelve a diszkrécióra. A masszázs nem volt kínzó erejű, kellemesen ellazított.
  • Levezetés:

    Zuhany után törölköző le, háttal elém állt, kacéran felém fordította arcát, beletúrt a hajába, és a mosolyával biztatott, hogy essek már végre neki. Gyengéden simogatni, csókolgatni kezdtem vállát, nyakát, ő a cicikre igazította a kezeim, és én simogattam ahol csak értem. Végigcsókoltam a testét és mögé térdeltem. Megérezte mire van szükségem, és derékból előrehajolt, arcomba tolva feneket és puncit. Nyaltam-faltam ahol értem, és a jobb hozzáféréshez terpeszbe állítottam a lábait. Látvány, íz, illat, érintés teljesen kikészített, nem tudtam betelni vele. Javasoltam, hogy talán ha a hátára feküdne kényelmesebb lenne. Egyetértett, hátára feküdt, elkapta mindkét bokáját, feltolta punciját jelezve, hogy akkor most így folytassuk. Nem kellett többször kérnie, örömmel kényeztettem a gyönyörű, ápolt, illatos, csodás ízű rózsaszín puncit. A hangok alapján neki is jól esett. Amikor úgy tűnt, elérte a csúcspontot, rövid szünetet tartottunk, de mikor újra a puncira tévedt a tekintetem, nem bírtam magammal. Rákérdeztem, mi lenne ha folytatnánk, erre ő újra elkapta a bokáit szabad hozzáférést biztosítva az általam már eléggé megkedvelt testrészhez. Újból sikerült pozitív visszajelzést elérnem. Szólt, hogy most már én következem. Együtt beolajoztuk a csodaszép ciciket, és kezdődött a csúszka. Hát ez nagyon profi volt, minden irányból minden testrésszel kényeztette a kardot. Addig forgolódott rajtam, míg valahogy újra a szám elé került a fantasztikus punci, kardom pedig a szájába. Az előzmények hatására a menet nem tartott sokáig, órási mennyiségű anyaggal terítettem be arcát és a ciciket. Alaposan letörölgetett nedves törlőkendővel, és kiszaladt rendbe szedni magát. Következett a masszázs, majd újabb csúszka zárásként. Újra minden testrésszel kényeztetett, újra megkóstolhattam csodás punciját, és újra beterítettem :) mire a franciáig jutottunk már annyira kikészített, hogy nem tudott sokféle technikát bevetni :)
  • Elszámolás:

    Extrákról nem tudok nyilatkozni, minden kívánságom az alapprogram része volt. Teljesen korrekt volt. A telefonban megbeszélt összeget előre letettem a szekrénykére egy borítékban, végig ott is maradt. Miután felöltöztem rákérdeztem a csokor méretére a biztonság kedvéért. Pont annyi virágszálat említett, amennyit a borítékba tettem. Szerintem átlag alatti a csokor, cserébe óriási élményt kapsz.
  • Összkép:

    Első találkozás volt, hirtelen ötlettől vezérelve, nagy reményekkel. A reményeket végül alaposan túlszárnyaltuk, maradandó élményben volt részem. Egészen biztosan visszamegyek még ha rajtam múlik!
Happy Massage