• Tia

 • Beküldte:
 • Egyeztetés:

  Rendszeres privát levelezésben tartjuk a kapcsolatot egymással. Időnként megbeszélünk egy időpontot, aztán VTR-ben rányomjuk a pecsétet BUMMM és kész.
 • Megközelítés:

  Autóval járok Tiához, már több mint egy éve. A GPS egyébként odavisz. Nálam csak azért van belőve, hogy a leselkedő veszélyre felhívja a figyelmem. Szerintem a BKV is ott tesz le a közelben, mert egy igen forgalmas környék.
  Maga az épület viszont egy csendes utcában van. Régi típusú panel. A parkolás egyszerű és ingyenes.
 • Helyszín:

  A lakás nagyon tuti. A célnak tökéletesen megfelel. Rend, tisztaság mindenhol. Belépéskor cipő le, kabát fogasra fel, és lehet nyomulni befelé. Fürdőszoba WC külön. Tisztálkodáshoz zuhanykabin, bő tusfürdő választékkal. Belépés a kezedbe adott hófehér, jó nedvszívó törülközővel, abban a szerkóban amit magadon hagytál. A mosdón folyékony szappan, szájvíz, és itt ezt a részt már meg is lehetett unni.
  A szobában jókora franciaágy, tiszta lepedővel leterítve. A fal mellett egy asztalka, mécsesekkel. Erre pakolhatod a személyes dolgaidat.
 • Lány külseje:

  Ha mondjuk Tia külseje pl. 90%-ban felel meg a képeinek és ezért meglátogatod ŐT, a valóságban szembesülsz a képeken nem látható másik 90% -al ami összesen mennyi is? Mindegy, nem matek órán vagyunk. A képen nem látod a lány magasságát, mosolyát két kis gödröcskével az arcán és azokat az igéző zöld szemeket. Sudár, arányos termet, valami elképesztően szép formájú, rugalmas tapintású, nem kicsi, de diszkréten méretes mellekkel. Akár hányszor látogatod is meg Tiát, ettől a látványtól úgy vágod magad hanyatt, hogy rád kell számolni, különben úgy maradsz.
 • Action:

  Szóval úgy kezdődik, hogy kapucsengő, kapu nyílik, futás fel, kopp-kopp, ajtó nyílik és mögüle teljes mivoltában előkerült TIa. Boldogan összeborultunk, mint a bringák a kocsma előtt. Szoros ölelés, simogatások, puszik, csókok, majd cipő le. Kabát nincs. Az előszobában észbe kapok, hogy egy fontos dolog a kocsiban maradt. Fordulás, cipő fel, cipőfűző marad, futás le. Autóból fontos dolog eltesz, kapucsengő, kapu nyílik, futás fel, kopp-kopp, ajtó nyílik és mögüle teljes mivoltában előkerült TIa és jókat nevetgélve a szitun, megint boldogan összeborultunk mint a ........... stb....stb.

  Besétáltunk a szobába és az ágyra ülve beszélgettünk. Nem az ügymenetről, mert azt már tudtuk, csak magunkról. Hallgattam Tia halk "csicsergését" miközben elvesztem azokban a smaragdzöld szemekben. Közben simik, csókok aztán elkezdtem levedleni a textilt és irány a zuhany. Visszatérve Tia szokásához hűen, ruha nélkül várt. Állva összeölelkeztünk. Simogattam a bársonyos bőrét, csókolgattam, miközben ő sem tétlenkedett. Tia finom érintésére a lusta kukac elkezdte dörzsölgetni a szemét. Az ágyra dőltünk. Folyamatos csókok és simogatások közben Tia mondta, hogy feküdjek hanyatt. Á..áááá mondtam, először én foglak feltérképezni. Tia hanyatt feküdt és kezdtem az arcát, száját csókolni, majd haladtam lejjebb és lejjebb. Bársonyos nyak, majd a csodás mellek. Hogy azok a gyönyörű bimbók milyen jó kiképzést kaptak... Aztán leértem a kehelyhez. Csókolgattam, nyalogattam jó bő nyállal, mígnem előkerült a csikló és nyiladozni kezdett a kagyló. Közben Tia sem tétlenkedett, így a lusta kukac kezdett alakot változtatni. Na mondtam Tiának, hogy akkor most te következel. Hanyatt dobtam magam és Tia elhelyezkedett. Hozzá kezdett ahhoz a csodás franciához, mire a lusta kukac huszárosan bokázva vigyázzba merevedett és szalutálva közölte, hogy innen a megszólítás százados úr. Hát bizony a százados úrnak bő nyállal jól meg lett cuppogtatva a feje, majd eltűnt egy időre teljesen. Aztán Tian a nyelvével jól megpropellerezte a századosúr fejét nem beszélve egyéb "viszontagságokról". Én meg Tiát simogatva, markolgatva már gumiért lihegtem.

  Pillanatok alatt megbeszéltük, hogy misszi. Helycsere. Egy párnával emelt szintűvé tettük a popsit, majd a helyére igazítva a dolgokat indult a hinta-palinta. Te jó szagú Mari néni! Ott az a gyönyörű arc, a mellek játéka csókok meg csókok, meg megszólalt az a rohadt telefon. A fogaim közt elsziszegtem egy rövid káromkodást és felvettem. Nekem ezt muszáj. Kb. 30 másodperc múlva visszatértem Tiához. Na mondtam akkor ugyan ez, csak te leszel felül. Tia pillanatok alatt daliát csinált a százados úrból, majd lovagló pózban folyt. köv. Közben markoltam a derekát, simogattam a combját, a mellét markolásztam és Ő lassan rám dőlt. Én már extázis közeli állapotban voltam amikor elkezdett csókolni. Viszonoztam de már ez nem tarthatott sokáig. Elszálltam. Tia kivárt egy kicsit. Gumi le, egy kis takarítás. A százados úr megtapasztalta, hogyan múlik el a világ dicsősége és nyugovóra tért. Tia mellém feküdt. Simogatott, puszilgatott. Lassan kinyitottam a szemem és viszonoztam. Aztán mint tudjuk egyszer mindennek vége szakad. Fojt. köv.
 • Elszámolás:

  Tia teljesen korrekt. Én már rég nem nézem az adatlapját, mert visszajárok hozzá. Nekem az egész lány egy extra. Nem emlékszem, hogy van-e egyáltalán valamilyen extrája megjelölve.
 • Összkép:

  Az összbenyomás talán úgy fejezhető ki, hogy egy megvalósult álom. Napokig a randink hatása alatt állok és azon jár az eszem, hogy mikor tudok visszamenni ehhez a szépséghez.
Happy Massage