• Vivien11

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon. Ja,bocsánat szép kerek mondatokkal fogok írni. Kivételesen. Kivételes lányról. Szóval telefonon egyeztettem időpontot Viviennel a kis csintalan tündérrel. Már találkoztunk. Mentem hozzá.
  • Megközelítés:

    Áttörve minden Fehérvári úti útakadályt, eljutottam Vivien közelébe. Parkoló van. Ügyes sofőrök lavírozhatnak úti bolyák között is. Villamos biztos van. A síneken nincs úttorlasz.
  • Helyszín:

    Vályogvető viskó...helyett egy csinos, igazán csajos lakás várt. Kellemes hangulattal. Tisztaság, rend, kellemes illat. A fürdő pazarul felszerelve mindennel. A masszázs szoba rögtön relax hangulatba tesz. Vivien meg felizgatottba.
  • Lány külseje:

    Vivien egy csintalan tündér. Szép. Csinos. Pazar testtel. Szép kerek mondatokkal leírva,olyan kerek mondatokkal,mint Vivien eszméletlen kerek popsija. Vivien arca szép a hosszú szempilláival, mosolygós, csintalan szemével. Szája íve kívánatosan mosolyog, a farkamra kívánom. Formás tenyérbe öntött feszes melleit felfalja a szemem. A kezem. És a popsi... Körzővel sem lehetne ilyen kört szerkeszteni. Gyönyörű.
  • Erotikus masszázs:

    Fürdés. Nem részletezem. Nem izgató a fürdéstechnikám. Kétféle masszázsra neveztem be Vivien csintalan kezeinél. Felszuszakoltam magam a masszázs ágyra. Vivien nem kuncogott rajtam,emiatt, imádtam érte. Meg a kezeiért. Először végigsimogatta az ujjhegyekkel a hátam. Ez a gyengém. Sóhaj. Kellemes,közepes erejű,jóleső kezei megmasszíroznak. Hát,nyak,lábak. Kicsi a bors, de erős. A kis csintalan tündér hihetetlen lendülettel masszírozza minden testrészem.Csintalan tündéri kezei huncutul kíváncsiskodik. Kezdek kényelmetlenül hasalni. Vivien csintalan átvezetéssel készül a következő masszázsra. Leszuszakolodom a padról. Felemelem. Ölbe kapom pihe könnyű feszes testét. Felfektethetem a padra. Érzéki lassúsággal csúsztatja le kezeit a nyakamról. Erotikus, ahogy fekszik. Olajosflakon a kézbe. Nekem érzéki,ahogy Vivien felkínálja bőrét az olajnak. Bekenem,elkenem. Sima, csúszós a teste. Helycsere. Csúszkál rajtam,cicikkel, feszes hassal. Észvesztő. Farokállító. Pucsít és tekereg. Élvezem mellbimbóit,ahogy a mellkasomnak feszülnek. Le kell vezessen.
  • Levezetés:

    A cicis csúszka csak fokozta az akarásom. Élveztem,ahogy az olajos markomba csúszik Vivien melle. Izgató játék a szép mellbimbóit csúszós ujjaim között tartani. És ellenállhatatlan vágyam,hogy formás,kerek popsiján is simogatósat játszak. És mindezt végig lesem a tükörben. Ahogy felém hajol cicikkel,hogy felcsúsztassa a mellkasomra melleit. Kivagyok. Akarom. Helycsere. Felállok. Elém térdel. A szája farkamra cuppan. Nyelvvel, puha ajakkal tartja fogva a farkam. Az érzéki előjáték miatt nem bírom sokáig. Két mozdulat és csintalan tündérem melleire élvezek. Kivégzett. Vivien olajtól csillogó melleiről a combjaira csöpögök. A hímivarsejtjeim csúszka masszázsa. Kedvesen átölelem és mosolyogva útamra enged.
  • Elszámolás:

    Korrekt. Mindent a megbeszéltek alapján rendeztem.
  • Összkép:

    Szeretnék köszönetet mondani Viviennek, a múzsámnak,amiért ihletet adott ilyen stílusú beszámoló írásához. Mindig ki tud hozni belőlem valami újat. Köszönöm, hogy egy pillanatra ölbe kaphattalak csintalan kis tündér.
Happy Massage