• DORKA

  • Beküldte:
  • DORKA reagálása

    Köszönöm a beszit, édes vagy! :)) remélem “randizunk” még! :) :*

  • Egyeztetés:

    Az oldalon írtam Dorkáénak párszor dicsérő üzeneteket, stb. Majd a VTR-en jelentkeztem be, amit elfogadott, de azért telefonon még megerősítettem az érkezési szándékomat.
  • Megközelítés:

    A leírt cím egyértelmű, a Marina Part egyik tömbházának felsőbb emeletén lehet Dorkát megtalálni. Metro 5 percre, busz is jár, napközben parkolni is lehet 50-100 m-es körön belül. A parkolásért fizetni kell, vagy sárga figyelmeztető jelzést használni a járdára parkolva. ;)
  • Helyszín:

    A lakás nagyon rendben van, ketten rendelnek benne, így több szoba is rendelkezésre áll, a fürdő tiszta, törülköző pihe-puha, illatos. A szobában egy nagy franciaágyon történik az akció, ami egyben van, nem nyikorog-nyekereg.
  • Lány külseje:

    Amint beléptem ott állt előttem Ő, széles mosollyal, egy combközépig érő csini fürdőköpenyben (asszem az volt). A köpeny alól kisejlett tökéletes alakja, amit már a képek is sejtetnek. Az egyik képen látszik Dorka arcából egy kis darabka, meg egy félmosoly. Na ez élőben még szebb. Az egész lánynak nagyon vagány kisugárzása van. Engem már az előszobában megfogott.
  • Action:

    Gyorsan kaptam egy törcsit, bevezetett a fürdőbe.Visszajövet már csak egy kétrészes lingerie-ben várt, ráadásul pirosban. Nagyon ott volt a topon a barna test, rajta a piros szett. Egy-két ismerkedő puszi után elkezdtem a nyakát, vállát csókolni, még állva, a fenekét-hátát simogatva. Majd megfordítottam, simogattam a pociját, a ciciket még a melltartón keresztül, de egyhamar lekerül a felesleges textil. Nagyon szép cicik kerültek a kezembe, apró bimbókkal középen, amik kis rásegítéssel szépen keményednek.

    Lefeküdtünk az ágyra, folytattam testének felfedezését kézzel, ajkaimmal, a mellbimbókat szépen körbenyalogatva. Adtam néhány szájra puszit, amik mindig viszonzásra találtak Dorka részéről. Hamar lekerült az utolsó ruhadarab is a testéről, és végre elkezdhettem dél felé haladni a kényeztetéssel. Pocija oldalsó részei csikisek, ezért maradtam középen illetve a babapuncinál. Szépen nyalogattam a külső nagyajkakat, a kisajkakat, majd a csiklót is, ez utóbbit kézzel is simogattam, ami remélem jól esett neki. Kérésemre az egyik képen látható pucsító pózt is bemutatta, amikor-is mögé kerülve, két kézzel a kemény popsit markolva hátulról is belenyaltam édes
    kelyhébe. A látvány beleégett a retinámba ;)

    Az Ő részéről következett egy kis kényeztetés, amit először csak simogatva a legjobb barátom, majd a szájába véve, fokozatosan egyre gyorsuló ütemben franciázva abszolvált. Az első menet is így ért véget, a kezei között elmenve. Szépen eltörölgetett nedves törlővel, majd a kezeit is. Mondtam, hogy jutalmul kap egy kis masszázst, amit inkább lelkesen, mint profi mozdulatokkal végeztem. Közben beszélgettünk mindenféléről de főleg az edzőteremben történt dolgokról, kinek mi a kedvenc gyakorlata, stb. Nagyon értelmes lány, hamar lehet vele közös témákat találni.

    A masszázs végén szólt, hogy akkor csinálunk még valamit ? Természetesen kaptam szaván fogtam, kértem egy kis franciás felvezetést és felpattintottam a vv- felszerelést. A kedvenc misszionárius pózt kértem, mert szerettem puszilgatni a száját, arcát, cicijeit. Óvatos voltam a behatolással, mert tényleg eléggé szűk ott lent. Mikor láttam, hogy nincs semmi gond, fokoztam a tempót,közben hallgattam Dorka nyöszörgését, nyögdécselését. Mivel közeledett a találkozónk vége, nem fogtam vissza magam, és a gumiban lett végem másodjára. Utána még pár percig, szemben ülve vele simogattam a lábait, combját és beszélgettünk.

    Végül ismét törlés következett,majd vendéglátóm kinézett a folyosóra, hogy tiszta-e a levegő, és elmentem ismét zuhanyozni. Nagyon fel voltam dobva.
  • Elszámolás:

    Az elszámolás szigorúan utólag történik Dorkánál. Extrák szerintem nincsenek, de az alap repertoár is tartalmaz minden földi jót. A rózsacsokor mérete kicsit az új átlag fölött van, amit lehelyeztem a kis dohányzó asztalkára.
  • Összkép:

    Remélem lejött, hogy nagyon jó élményeket éltem át az egy óra alatt. Dorka alakja párját ritkítja, vagánycsajos személyisége meg hab az egész találkozó nagy tortáján. Még biztos visszatérek. Köszönöm a mai napot.
Happy Massage