• Niki_és_Bunny

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az egyeztetéshez VTR-t használtam. Niki dobta fel, hogy mit szólnék egy hármas hancúrhoz Bunny-val, ez pedig rögtön izgalomba hozott, hiszen még sosem voltam két lánnyal egy időben. Azt mondtam, hogy oké, de pár hétre félretettük a dolgot. Amikor végre lett egy kis időm erre a célra, szerdán megkerestem Nikit a VTR-ben. A pénteket jelöltem be a hármas bulira, mire Niki válaszolt, hogy jó érzékkel eltalálom azt az időt, amikor ő is és Bunny is nem elérhető (fotózásra mentek, az új képek már fent vannak, mire ez a beszámoló kikerül). Felhívtam Nikit és megbeszéltük a csütörtök 11 órát. Bunny-t is beinvitáltam a VTR-en, közben pedig Niki írt Bunny-nak, hogy másnap várható vagyok náluk - egy órát írtam be, ami másfél is lehet.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem Kelenföldre, az ismert címre, reggel, vidékről a Volán és Pesten a BKV, négyes metró is itt áll meg. A pályaudvar közelében a cím, könnyen megközelíthető. Én a ház környékén parkoltam, a parkolás ingyenes. Ha a VTR-ben kapott címet beírod, a GPS simán odavisz, ezt gondolom nem kell tovább ragozni.
  • Helyszín:

    Mivel Bunny-nál nemrég voltam, a már ismerős 15 emeletes panelhez mentem. Érkezésemkor Nikit hívtam, aki megmondta a kapunyitó kódot, és azt, hogy lift után balra. Amikor bementem a lift kicsit akadozott, de szerencsére eljutottam az én két csajszimhoz, akik már mosolyogva vártak. Az előszobában balra van a fürdőszoba, aztán a konyha, szemben a szoba. Bent a lámpák kellemes, meleg fénye világított, a nagy ágy középen, kicsit hátul van, míg előrébb egy kanapé áll balra, jobbra meg egy tévé ment akkor is, amikor megérkeztem. Friss türi várt rám, a fürdőszoba kicsi, tiszta - egyszemélyes zuhanykabinnal (jut eszembe fantasztikus lenne ezzel a két lánnyal egy közös zuhany). Van tusfürdő választék, szájvíz és kispohár, szóval fel lehet készülni, a zuhany meg a szájvíz kötelező minden esetben.
  • Lány külseje:

    Amikor beléptem, puszikat kaptam, Nikit külön örömmel pusziltam, hiszen vele rég voltam, de Bunny meleg ajkaira is rácsókoltam, ahogy kell. Mindkét lány csodaszép, ott dúsak, ahol muszáj, a róluk készült képek valódiak, ez biztos, nem használtak retust meg egyéb hóbortot. Niki kicsit alacsonyabb, mint Bunny, neki nagyon kerek, jó popsija van, míg Bunny feneke úgy szép, ahogy van, és persze a cickók mindkét, illetve mind a négy esetben csodálatosan nagyok és már alig vártam, hogy megfogjam őket. Mindketten feketében voltak, kis kombinékban, meg combharisnyában, nagyon cukinak és csininek láttam a tündéri párost.
  • Action:

    A Nyuszi és a Cicalány. Nekem ez jutott eszembe róluk, amikor együtt láttam őket. A kezdeti zavar hamarosan elmúlt, mert ahogy megérkeztem, puszit kaptam, meg üdítőitalt, majd a szobába hívtak az ágyra. Itt csevegés kezdődött, de hamarosan másra terelték a figyelmem. Meg is mondtam nekik, hogy félek attól, hogy puhára főznek és aztán megesznek. Ezen jót nevettünk. Ők levették rólam az inget és pár percig simogattuk egymást, majd a zuhany alá küldtek.

    A zuhany után jöttek ők és hát ... nehéz szavakba önteni azt, mi is történt valójában, de azért mégis megpróbálom összefoglalni.

    Előbb a lányok adtak francia leckét, ami nagyon látványos lett, hiszen duplán kaptam. Én Nikit kértem, megkaptam finom részét, és rájöttem, hogy ha lehetséges, inkább én falom fel őket, mielőtt ők esznek meg engem! Mivel Nikit rég "láttam", ezért ő lett az előétel. Bunny nyuszi persze háborgott, de jól álltam, ezért hagyta. Megkóstoltam az epres kelyhet, majd gumit fel, jött Niki - és ennél jobb előételt még sehol sem kaptam, fantasztikusan éreztem magam. Bunny folytatta, második előétellé változtatta fenekét (nagyon imádom, ahogy csinálja, a múltkor is jó volt). Közben végig dumáltunk, a hangulat az egekbe szökött, ők pedig lelkesen, látható örömmel hagyták, hogy nyelvvel, kézzel, "evőeszközzel" fogyasszam őket.

    Főételek: Bunny-ban megmaradt egy emlék, amikor hátulról tettem be "kiskésem", ezért volt ilyen is, de a "Nyuszi kedvence" fogás is sorra került, amikor a lábát a nyakamba tette. Persze Niki is főétekké vált rögtön, kaptam tőle egy "Csibe farhát Niki módra" finomságot, közben pedig megmasszíroztam a fenekét, derekát, ami tetszett neki. Kértem "Kétrészes lányok kedvencét" is, amikor előbb Bunny-ból, aztán Nikiből is fogyasztottam, de ez nehéznek bizonyult, inkább egyrészes ételekre váltottam vissza.
    Miközben így "étkeztünk", hirtelen azt vettem észre, hogy amikor Bunnyt megkapom, akkor Nikire vágyom, de amikor meg Niki szolgálja fel az ebédemet, akkor a "Bunny tál" csábít el. Ez volt az a hatás, amit úgy neveztünk, hogy a szomszéd lány mindig "zöldebb". Kertészlegény voltam, megműveltem mindkét kertet, de közben "Konyhafőnök" is voltam, mert nagyon jól laktam velük, és ahogy aznap este visszajelzés érkezett, ez nekik is jól esett. Úgy éreztem, és láttam, hogy élvezték az együttlétet velem, így hármasban, ezt mutatták az apró simogatások, a becéző szavak, a finom csókok, amiket tőlük kaptam. "Barátnő érzés" volt a velük töltött idő, hiszen mindenüket beleadták.

    Desszertnek "Francia habcsókok" és "Forróra sült mell" jutott, Bunny és Niki ezt szolgálta fel, de én már túlságosan jól voltam lakva, alig álltam a lábamon.

    Pihi következett, közben pótoltam a folyadékot. Gyors zuhany és öltözés, majd nagy puszik után távozás. Bunny egy csokit is adott, ami jól esett, mert szerintem elég lent volt a vércukor szintem. Másfél óra ilyen intenzív mozgással, bizony fárasztó!
  • Elszámolás:

    Minden sikerült, amire vágytam, sőt még több is, hiszen azt hittem, fél óra után ki fogok feküdni. Nem tudom biztosan, hogy voltak-e extrák, majd legközelebb megkérdezem. Távozáskor tettem le a rózsaszálakat, amiknek száma szerintem pesti átlag.
  • Összkép:

    Ez volt az a délelőtt, amire életem végéig emlékezni fogok - kivéve persze, ha megint elmegyek hozzájuk "étkezni" és "kertészkedni". Niki és Bunny tökéleteset főzött nekem, én sem okoztam nekik csalódást, így nagyon kellemes emlékekkel jöttem el tőlük. Valódi izomlázam lett, még másnap is éreztem, hogy elfáradtam, de ez kellemes érzésekkel kapcsolódott össze. Kedves Niki és Bunny, mindent nagyon köszönök, és már alig várom, hogy újra Veletek legyek :D
Happy Massage