• SweetWasabi

  • Beküldte:
  • SweetWasabi reagálása

    Oh la-la Roncsikám!:)))

    El vagyok bűvölve,hogy bizony ennyi idő után találkoztunk,és nem csak virtuálisan szívtuk egymás vérét!:
    Nagyjából ecsetelted,mikor hova,azzal én nem is bajlódnék,nah de a többi!:)
    Gyerekek,az Úriember pont,halál pontos időzítéssel érkezett,ami már totál dicsérendő,nagyon klasszul l volt öltözve,és még ajit is kaptam!:P
    természetesen nem maradhatott el a tréfás köszöntés mindkét részről,de Ronin elvtárs tényleg olyan makulátlan,hogy le a kalappal,bár az nekem nincs!:)
    Örülök,hogy jól felszabadítottam az izmaidat a nyomás alól,és utána egész héten röpködtél megállás nélkül.:P
    Nyáltenger,hullámok,kivégzés módszeresen,de a tény az tény,élőben is ugyanolyan jó pajtásom voltál,mint itt az oldalon!:)
    Ez a tali már nem is csak magáról a szeánszról szólt,hanem arról is,hogy amiket befirkáltunk egymásnak éveken át,az élőben hogy fog lejönni.
    Egy óra elég röpke erre,de simán megoldottuk ezt is ,mert egységben az erő!:)
    Uraim!
    Nem kell félre értelmezni minden sort,és mondandót,volt a cseviben előzmény gazdagon,és ez játék volt,egy meeting,össze kötve az én kis programommal!:)
    Drága Ronin!:)
    Bármikor szívesen látlak,ha egy jó kis dumaparty-masszázs -lazulás kombóra vágysz,most már pajtik vagyunk a javából,jah igen és oszlopos tagja vagy a BÉLA csoportnak is!:)))
    / Ha valaki nem tudná,Ez a Legényanya c film,ott is minden falubeli fiú Béla!:)))/
    Szóval,nem is ragozom,eszméletlenül cuki vagy,és külön köszönöm a törődést,amit tőled kapok ,minden érdek nélkül!:)

    Ölelés,csókolás,sok puszi Néked R!:)

    SW

  • Egyeztetés:

    Ha jól emlékszem két éve kezdődött. Tudom, tudom, nem vagyok egy hűbelebalázs… Volt már, hogy úgy osztottuk egymást privát üzenetekben, telefonon, mint a répát. Volt úgy, hogy hónapokig nem is szóltunk egymáshoz. De aztán szép lassan kivirult a mi kis kapcsolatunk, sok mindent megbeszéltünk egymással, míg a múlt héten egy olyan igazi wasabis beszólás eredményeként azonnal telefonhoz (és nem magamhoz) nyúltam, Időpontot kértem, amire egyszer végre elakadt a kisasszony szava is, és csak csodálkozott, hogy milyen tettre kész legény vált belőlem.
    Mivel mindketten a kompromisszum készségünkről (is) vagyunk híresek, így a jó időpont megtalálása csak mp-ekbe tellett, s már készülhettem lelkileg a nagy találkozásra. Mivel másnapi időpontot kaptam, a látogatás reggelén még ment egy megerősítés, és lassan indulhattam is a lila-fehér világba.
  • Megközelítés:

    Buszok a ház előtt, Metro és villamos pár perc sétára. Kocsival meg közvetlenül a ház előtt, ami a szakadó esőben jól jött, mert a pár lépésnyire lévő bejáratig csak mérsékeltem áztam ronggyá. Akinek a lila-fehérből nem jött le: Újpest szíve csücske, a Metro az az északi végállomást jelenti. A lépcsőházat két oldalról is meg lehet támadni, ha valaki a Metrótól sétál, hasznos lehet az a kapu is.
  • Helyszín:

    Tipikus panel, de a jobbik fajtából. Tiszta lépcsőház, új, hangtalan, tiszta lift. A lakás egy kis ékszerdoboz. Tükrözi gazdájának igényességét. Minden praktikusan elrendezve előszobában, fürdőben és a maccér szobában is. A konyhát csak egy futó pillantásra láttam, azt is félig eltakarták Wasabi keblei, így az a lakrész terra incognita maradt… Külön kiemelném a ruhafogast (ez a gyengém, nem tehetek róla). Olyan büszkén tartotta a hányavetien odahajított nadrágom és öltönyöm, hogy pár pillanat múlva odasomfordáltam és mindent szépen elrendeztem, ahogy kell. Rend és tisztaság a legfinnyásabb igényeket is kielégíti szobában, fürdőben egyaránt. Törcsi nedvet szívott, a tusfürdő választék vetekszik a DM szakirányú polcával. És a végén még ffi dezodorral is szolgált, hogy a nap hátralévő részében se legyek büdösbogár.
  • Lány külseje:

    Dögös csaj. Ha fotóit megnézi valaki, semmi meglepetés nincs. Nem ropi alkat, hanem a kemény húsú, mindenhol gömbölyű Nő! A cicik, ajkak tuningoltak, a többi eredeti rajta. Azaz dehogy eredeti. Ilyen kidolgozottságú izmokat, formás feneket nem kap az ember lánya a teremtőtől. Ezért időnként koplalni kell, folyamatosan edzeni kell és egészségesen kell élni. Wasabi megteszi mindezt, és meg is van az eredménye. Arca néha nagyon messzire révedő, már már szomorú, főleg ha az Őt ért piszkálódásokról mesél. Meg csillogóan vidám és mosolyra fakasztó, ha magát adva csipkelődik, viccel. Bár a külsőről kellene itt esszét írni, azért megemlítem, hogy van egy nagyon kedves, odafigyelős, gondoskodós oldala is. Nem tyúkanyót játszik, de a lényében benne van, hogy oda tud figyelni a partnerére, annak igényeire.
  • Erotikus masszázs:

    Itt már pattogtak a „vezényszavak”, mit vegyek még le magamról, hogy fürödjek, hány tusfürdő van, hogy koncentrálnom kellett kezdeni, nehogy valamit eltévesszek. Tusolásom közben édesen szóval tart, aztán irány a szoba, hasra vágom magam és kezdődik a szeánsz. Támad, jobbról, balról. Van, hogy felettem állva dögönyöz. Tekergeti a karjaim, egyszer kértem csak Tőle, hogy finomabban, mert a könnyeim nem a meghatottságtól kezdtek csorogni. Azonnal reagál, kommentel, mondja, hogy mit tapasztal, mire figyeljek oda. Szóval megvan a szakértelem, ez nem kétséges. Itt szó nem volt erotikus simogatásról, ehhez még az öltözék is passzol, azaz teljes takarásban (na jó, dekoltázs azért megvan, meg a falatnyi sortból kikandikáló gömbölyű sejhaj is) dolgozik. Bár látni csak az ágyra fektetett törülközött, meg időnként a lehúzott redőnyt láttam.
    Egyszer, a nagy dumaparty közepette felfigyeltem, hogy mindig testmeleg krém spriccelődik a hátamra, rákérdezve kiderült, hogy valami krémmelegítő ketyere dolgozik mellettem, s nem kérnek tőlem folyton elnézést azért, hogy jujjj bocsiiii, de hideg a krém. Amilyen cudar idő volt, kifejezetten jól esik a gondoskodásának ez a formája is.
    Szakszerűen dögönyöz végig, ennek hatását a látogatást követő napokban érzem. Még a lábaim is könnyebbek voltak a hétvégi nagy melóban.
  • Levezetés:

    Fordultam volna én hamarabb is, de csak a jelszóra volt szabad megtenni, ami jött is, ahogy a vádlimból eltűntek a csomók. Kérdően néztem túlöltözött masszőzömre, hogy akkor most repül a textil vagy sem. Repült. Bombasztikus cicik buggyantak ki a szűk top és cicifix takarásából. Oly megilletődve szemléltem a természet és a dokik műremekét, hogy még nyúlkálni is elfeledtem, mire jött is a kérdés, hogy na mi van, nem tetszenek? Hát jelentem tetszettek, tetszenek, mert ahogy hozzájuk értem, elektromos ütésként megelevenedett addig elnyomott és laposra passzírozódott testrészem. Wasabi ezt örömmel konstatálva (meglepetést nem írok, mert azért olyat szerezni nem tudtam) elkezdett játszani a műszeren. Sajátos, nagyon különös technikával varázsol egyre keményebbé. Az ujjai, mint egy gitárvirtuózé tízféle módon mozognak, direkt cici közelbe vesz, amitől a keblek úgy hullámzanak, mint a viharos Balaton. Olyan mohó és érdeklődő szemmel fúrta tekintetét az enyémbe, hogy nem volt kétséges, ezt, amíg csak nyitott szemmel bírom, látni akarom. Nem siettet, pedig pont óra lejáratkor lett végem. Inkább gyengéden felépített a koreográfia. Szívesen játszik a férfiemberrel, de nem azért, hogy megmutassa, ki is az aki a dolgokat irányítja, hanem azért, mert tudja, hogy a férfiember szereti, ha egy ilyen gyönyörű Nő játszik vele, rajta. Sóhajaim végül elmélyültek, egyre tétovábban játszottam a méretes keblekkel, ívbe feszültem, aztán elért a jóleső megkönnyebbülés. Ő tisztogat le, de csak azután, hogy a hiperérzékenységem múlik.
    Hálám jeléül egy puszit akartam arcára nyomni, amitől kisnaccsága úgy megijedt, hogy csak tolta magát feljebb és hátrébb. Kiderült, azt hitte, csókolózni akarok. Hehehe
    A levezetés levezetése egy gyors tusolás volt, amiben segédkezet nyújtott olyan testtájakkal, amit majomszerű karjaimmal is nehezebben érek el.
  • Elszámolás:

    Magasabb a pesti átlagnál, főleg, ha extrákat illeszt a programba a nagyérdemű. És előre letevős. Pont oda, ahogy a hölgy mutatja. Pár centit talán még igazítanom is kellett, mert csúnyán nézett. Lehet itt ilyen bullsitekkel jönni, hogy minden perce megérte, meg hogy a szolgáltatáshoz képest… Szerintem elég csak annyit örömmel konstatálni, hogy egy szuper csaj maccérolt, kényeztetett és pont. Nála ennyi az annyi. Nem kell elemezni.
    Jah meg annyi, hogy az élmény megfizethetetlen?!
  • Összkép:

    Ha kihagytam volna ennyi petting és előkészület után, én lennék a világ legnagyobb majma. Nem ismertem meg személyesen egy másik Wasabit, de mégis jó volt személyesen megismerkedni, egymás szemébe nézni, válaszok reakcióit arcról leolvasni. És a végén még hozzám is nyomta a formás kebleit egy búcsúölelés keretében. Pazar!
    Amit viszont hangsúlyosan kiemelnék, az a szó szerint baráti hozzámállása. Hogy ha az elmúlt két évben arra volt szükségem, hogy meghallgasson vagy neki arra, hogy valamit elmondjon, akkor ezt őszintén, jó szájízzel, minden elvárás és hitegetés nélkül tudtuk megtenni. Nem lettünk öribarik, de tudom, hogy ezzel a találkával csak megerősítettünk egy haveri, baráti? viszonyt. És tudjátok mit? Azt gondolom, hogy ez nem csak nekem szólt. Ő ilyen.
    Hölgyem! El vagyok bűvölve.
Happy Massage