• Amanda

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    a hét közepe fele hívtam, hogy pénteken vagy szombaton meglátogatnám, majd amikor fixálódott a programom VTR-en foglaltam.
    bővebb infóból és telefonos tájékoztatásból további egyeztetésre nem is volt szükség, már csak az ajtóból hívtam a randi előtt.
  • Megközelítés:

    keletitől a 30-as busszal mentem, leszállva pár perc sétára egy párhuzamos utcában megtalálható.
    (egész nyugodt környék első ránézésre)
  • Helyszín:

    pár emeletes, újabbnak tűnő ház. liftből kiszállva utasításoknak megfelelően könnyen az ajtóhoz találsz. Szoba rendben hisz van ágy, szék, polc, fényt a tv adta némára állítva.
    fürdő kicsit rendezetlen de csak annyira amiből látszik hogy talán ott is lakik, de tiszta, sok tusfürdővel, szájvízzel, kilépő szőnyeggel.
  • Lány külseje:

    Amanda számomra csodás lány, egy fehér kis köntösben fogadott, amit ajtó záráskor egyből a fenekénél fellibbentett és kérdezte hogy elégedett vagyok e :D
    már köntösben is látszott hogy vékony lány így csak a fenekét szemügyre véve pláne csábító volt majd le is dobta és alatta egy hófehér melltartó és bugyi volt.
    Szép magas, karcsú, feneke formás és jól markolható, mellei érzékenyek így simi helyett az is markolhatóbb inkább, arca is tetszett, a szőke hajával, állítólag orr műtétje volt de teljesen szép arca van, így tudtam hogy ha engedi akkor élek is az extrával :D
  • Action:

    barátnős és pornós is egyben :D
    barátnő mert nagyon közvetlen és kedves is volt, meg számomra is szimpatikus volt illetve elmondása szerint én is neki
    pornós is mert szobába érve nem teketóriázva esett nekem hanem dörgölőzve testemhez tudatva hogy szabadítsam már meg a ruháitól. (meg már csak a tökéletes teste miatt is)

    Szoval zuhiból visszaérve, szobába bezárkózva, kedvesem felém sétált és nagyon kellemes csókolózásba kezdtünk, mint aki már alig várta hogy újra egymásé lehessünk.
    Lesimogattam róla a bugyit, ő is felmért, így e kellemespillanatokban kért meg feküdjek az ágyra.

    1-2 puszival már a lábam között is volt és nagyon csábítóan elhelyezkedve gyengéd kézmozdzulatokkal kezdte meg a csodás franciás felvezetést!
    Technikája lehet az egyszerűbbek közé tartozik, de a lehető legkellemesebb is egyben, végét nyalogatva, be-be kapva, közben kézzel lassan gyengéden húzogatva csinálja, egész gyakran a szemembe is nézett, ami szintén izgatóbbá tette a dolgot. Meltartó kb ilyen tájt került le róla.

    Utána én kényeztettem, 1-2 puszival gyorsan én is a lényegre tértem. Végig nézve a testén: szép szőke haj és arc, szép nyak és váll, majd a kisebb de hozzáillő tökéletes mellei szép érzékeny bimbókkal, gyönyörű lapos has, vékony derék, szép köldök pirszing, és talán a legtökéletesebb punci amit mindenhogy megtekinthettem és körbe-bele-szét nyalhattam. (Ujjazást nem szereti így puszikkal és nyalakodással kényeztettem)
    Utána 69-ben is megcsodáltam ezt a szép puncit és éreztem hogy most már Amanda sem a nyelvemre vágyik és már lehet én sem a szájába, így gumit húztunk és nagyon szépen megkérve -és szerencsémre beleegyezve- nagyon nagyon lassan felült Ő rá!
    Mikor szépen megszokták eymást felém hajolt és újra csókolózásba kezdtünk és ekkor már gyorsíthattunk is...
    Nagyon hosszan csináltuk így mert csodásan egymásra találtunk.
    Utána kedvenc pózában -kutyusban- csináltuk, majd lehasalva is!
    No ez az a látvány amit nehéz lesz elfelejteni, hogy az a vékony test milyen formás fenékkel és milyen tökéletesen dugható puncival húzóckodik rá kőkemény farkamra ami kibe jár benne, és olykor lassítva kicsit bentebb is merészkedve próbálkozom be nála, mivel elég vastag vagyok neki.

    Hogy teljes legyen a kép még szemből is egymásra hangolódtunk, csókolóztunk és lábait felhúzva/feltartva ritmusosan dugva, valamikor mind a ketten lefele nézve azt miként járok benne ritmusosan, várjuk a csúcsok csúcsának pillanatát!

    Végére maga felé hívott, így ő hanyatt én meg felette térdelve szájánál várom a csodát, (meg a megszokott szöveget, hogy de szembe meg hajra tilos, meg hogy húzodna el)
    No itt ilyen nem volt, verem, meg franciázik felváltva már csúcspont közelében még kis nyelves játék és elindul a gyönyöröm az arcára!
    Fejét nem el húzva csak forgatva hogy mindenhova jusson és még utána egy durr hogy tényleg minden telibe olyan legyen lett végem, ami után egyből vissza vett szájba és még ekkor is tartva a szemkontaktust játszadozik Ő vele, és mellén csúszkáltatva várta meg a lenyugvásomat!
  • Elszámolás:

    Bővebb infó szerint, már talán az álag fölötti, plussz végére extrát kérve ami tényleg úgy sikeült, hogy kerekítve pluszt is hagyva tettem a polcra.
    (Azt hiszem legdrágább menetem volt, de talán a legcsodálatosabb is)
  • Összkép:

    Minden a leghibátlanabbul zajlott az ott létem alatt, ami nagyon bearanyozta az estémet!
    Majd másnap reggel meg bogarat ültetve a fülembe hogy miért is ne mennék akár szombaton is?!!??!

    Aztán így a penteki után jutottam arra, hogy ebből ismétlés lesz az árak ellenére is...
    Szóval összbenyomásnak talána legmeggyőzőbb gondolat, hogy masnap úgy kelltem fel hogy újra vtr és egy delutáni időpont lefoglalása :D
Happy Massage