• Happy Hanna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A saját oldalukon lévő online foglalással foglaltam időpontot egy Hanna-Sophie párosra. E-mailen keresztül történt és elég simán ment minden. Összesen 3 e-mailt kaptam. Szerintem érdemes használni ezt a módot, ha valaki tus előre tervezni.
  • Megközelítés:

    A megközelítés egyszerű, mert BKK több járata, az egyik troli hétköznaponként még közelebb tesz le. Autóval sok szabad hely található, de fizetős.
  • Helyszín:

    A már jól ismert Happy szalon. Sokadszorra járok itt és már szinte csukott szemmel is tudnám mi merre van. A lakás túlsó végében lévő szobában és az ezzel szemben lévő fürdőben töltöttem el huzamosabb időt. A diszkréció maximális, mert csak azokkal a gyönyörűségekkel találkoztam akiket lefoglaltam.
  • Lány külseje:

    Hanna egy igazán nőies formákkal megáldott fiatal tinilány. Helyes arca és természetes cicijei rabul ejtik a férfiembert, de akik a popsikért vannak oda, az nála is megtalálja a markolni való testrészt. A kerek formáit több képen is kihangsúlyozza és ezért is megéri őt választani. Egy fekete topban és egy fehér szoknyában fogadott. A masszázs elejénél kiderült, hogy fehérneműt visel a szoknya alatt.
    Sophie-ról majd nála.
  • Erotikus masszázs:

    Megérkezésem után üdvözöltük egymást két puszival és rögtön megismertek, mert Hannával egy hónappal korábban találkoztam, de a Sophie-val való szeánszom óta egy hét sem telt el. Cipő le és bevezettek a szobába, ahol frissítővel kínáltak, de Sophie még emlékezett rá, hogy mit fogok kérni. Miután megvolt a frissítő elvonultam fürdeni. Visszatértemkor már csak a fehérnemű maradt Hannán és Sophie is csak azt viselte. Én átöleltem mindkettejüket és adtam egy két puszit és simogattam őket egy kicsit. A tatamira heveredtem és ők a két oldalamra. Itt azonnal megjegyezték, hogy ők már sok párost csináltak más lányokkal, de így együtt ők ketten még nem voltak; nem kérte senki ezt a párosítást. Örültem neki, hogy én voltam az első. Igaz, hogy nem voltak összeszokva, de ez nem igazán érződött. A lábaimnál kezdték a masszázst, Hanna a jobb lábamnál volt és egész gyengéden simogatta. Fokozatosan haladt, nagyjából Sophie-val egy időben kezdték el a felfelé haladást és egyre komolyabb fogásokat kaptam Hannától. Még a nyakam és a tarkóm is elkezdte masszírozni, míg Sophie felkészült a csúszkára. Hanna itt egy kicsit kikerült a képből, de azért próbáltam rajtam végigsimítani. Majd jöhetett a fordulás és elkezdődött a levezetés.
  • Levezetés:

    Itt Hanna volt a főszerepben, bár Sophie is kényeztetett, de ez a rész picit rövidre sikerült, legalábbis annak tűnt. Sophie juttatott mindenhova olajat amit, gondosan szétoszlatott rajtam, míg Hanna levette azt a fehér bugyit ami még rajta maradt. Mivel nagyjából egy hónapja voltam vele, egy picit aggódtam a lányos napok miatt, de azok nem mostanában voltak nála. Elkezdte a lingamot, finom simításokkal kezdte és próbálta, minél tovább elnyújtani az időtartamot, Sophie közben a testem több pontján dolgozott. Csere következett és Hanna kezdett el több helyen simogatni, míg Sophe fokozta kéjes érzeteket. Igaz mindketten ügyeltek arra, hogy ne csak öt percig legyen jó nekem, aminek külön örültem. Utolsó csere és Hanna elkezdte nagyjából ugyanazt a hevesebb technikát, amit nála tapasztaltam. Úgy látszik, hogy ő így sajátította el a technikát. Nem tudom ki tanította, de én gyorsan éreztem, hogy itt nem lesz visszaút, de Hanna művészi munkássága meghozta számomra a végkifejletet. Egy picit tovább húzta a dolgot, ezért az érzékenyebb pillanatokban egy picit fájt az érzés, mert nem a kéj dominált. Kaptam száraz törlőt, bár Sophie adott nedveset is. Ezek után jött egy kis beszélgetés, de az idő telt el ezért elvonultam egy újabb tusolásra.

    Visszatértem a szobába és elkezdtem öltözni. Esett pár szó a szalonról és az itteni lányokról, de nem igazán telt el sok idő ezzel, mert gyorsan kimentem az előszobába és visszahúztam a cipőmet. Egy ölelés és simogatás mindkét lánynak és utána átadtam a csokrot. Búcsúpuszim végül tipli.
  • Elszámolás:

    Az oldalukon ott van a csokor mérete, ami szerintem teljesen baráti és ha jól végiggondolom akkor a Happy szalon akár hosszútávon elég gazdaságos megoldást hordoz magában, legalábbis én így érzem.
  • Összkép:

    A Happy szalon varázsa mindig magával ragad engem, mert gyönyörű fiatal lányok és egy luxuskivitelű szalon fogad és az emberben nem marad az érzés, hogy ez csal egy szolgáltatás. Igazi csodaként is fel lehet fogni ezeket az élményeket, mert mostanában nagyon rákaptam a Happy élvezetekre és tudom, hogy itt mindig ez vár engem, legalábbis egy (Lilla) Kivételtől eltekintve.
Happy Massage