• LARA38

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egy esős napon azon tanakodtam ,hogy tudnám feldobni a napom.Eszembe jutott egy hirdetés az oldalról ami már régebben foglalkoztatott.Telefont ragadtam és szerencsém volt szinte azonnal felvette Lara a telefont.Megbeszéltünk egy kora délutáni időpontot.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem egy XI. kerületi parkban levő alacsony építésű panelházhoz.Parkolás ingyenes és hely is van bőven.Tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető.
  • Helyszín:

    Tipikus szocreálbeli téglaépítésű többemeletes háztömbben levő célnak tökéletesen megfelelő lakás.A lakásban tisztaság és rend.A fürdő rendben mindenféle tusfürdő és szájhigiéniai felszerelés megtalálható.Száraz kilépő zuhanyfüggönnyel ellátott kád,nagy méretű puha türcsi.
  • Lány külseje:

    Azt hiszem egy piros egyrészes ruhában fogadott ami testre feszült, ez tetszett.Teljesen megfelelt a hirdetésben szereplő adatoknak.Hosszú fekete hajú csinos jó alakú milf hölgyet ismertem meg Lara személyében.
  • Action:

    A műsoridő tisztázása után , ami fél órás műsort takart be irány a fürdő.visszatérve Lara már egy meglehetősen lenge öltözetben várta , hogy kicsomagoljam, amit hamar meg is tettem.Lassan nyakát puszilgatva bontottam ki aznapi ajándékom.Állva izgattuk egymást , majd javaslatára az ágyon folytattuk egymás izgatását.Egy hirtelen ötlettől Lara délre vette az irányt és kellemes puszikkal finom harapdálásokkal tarkítva megtalálta a már kőkemény farkam.Isteni franciában részesítve olykor teljesen bekapva mélyen lenntartva fokozta izgalmi állapotom.Közben úgy helyezkedett , hogy én is hozzáférjek és finoman simogattam punciját és az ánuszát,ami tetszett neki.Még nem akartam így befejezni , ezért kértem , hogy én is kényeztethessem.Lassú csókok után melleit szopogatval szépen leereszkedtem a kéj birodalmába és belenyaltam a kelyhébe.Egy kis idő után Lara légzése szaporábbá vált , ebből arra következtettem , hogy Ő is jól érzi magát.Még egy kis ideig nyaltam faltam a puncust közben ujjaimmal izgattam finoman mindkét bejáratot és sikert éretm el nála.Egy kis pihi majd következett a gumizás utáni próbakör. Lovacskával kezdtük a már bemelegített és elég nedves és kedves vendéglátóm, és a magam izgalmi állapotát fokozni.ezután missi következett.Dugtam rendesen Ő pedig kéjesen sóhajtozott közben elcsttant egy két csók is.Kezdtem érezni , hogy nem sokára végem lesz ezért kértem Larától , hogy vegyen újra a szájába és repítsen el engem a boldogság felé.Isteni franciát kaptam és óriásit élveztem a szájába. A robbanás után is finoman kényeztetett és még ekkor is mélyen bevette szopogatta a még mindig kemény farkam.Meg is jegyezte , hogymég mindig milyen merev.Ja ha ilyen fehérnép ily ápolásban részesíti akkor milyen legyen Lara kis időt kérve kiment és higiéniás rendbehozatalára.Mivel éreztem az időnk lejárt ezért kitámolyogtam a fürdőbe és elkezdtem magam szalonképes állapotba hozni.Visszatérve megköszöntem Larának a szívélyes fogadást és a kötelező leróvása után öltözés és tipli a valóságba.Kilépve az utcára láttam ,hogy bőven túlléptük a műsoridőt amit ezúton is köszönök.
  • Elszámolás:

    A telefonban elmondottak szerinti elszámolás ami az átlagnak felel meg fél órás időtartamra.Nem kérte előre és nem is említette .A végén helyeztem el valahol , hogy hova pontosan nem emlékszem.Abszolút korrekt.
  • Összkép:

    Ezen a borús esős napon szereztem amgamnak egy jó kis fél órát. Nagyon jól éreztem magam ez a röpke kis idő alatt, de remélem lesz még folytatás.
    Köszönöm Lara .
Happy Massage