• Kitti

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az utóbbi időben volt egy-két elég átlagos masszázs élményem amik igazán szót, ill. beszámolót sem érdemeltek. Most úgy gondoltam, hogy szakítok régi szokásommal, és nem több hónap, hanem már egy hónappal az előző randi után visszatérek a garantált sikerélményt nyújtó partnernőmhöz. Kitti ebből a szempontból is biztos pont a "képernyőmön". Előző nap felhívtam, sikerült is elsőre vonalvégre kapnom és egyeztettünk időpontot. Még személyes üziben is megerősítettük. Szokás szerint a randi előtt még egyszer hívtam, hogy minden OK-e, és ......
  • Megközelítés:

    .....már is irányt vettem az egyik, ma még szélső, de gyorsan tovább épülő MP épületéhez. A parkolás sikerült a kapu előtt, fizetős de nem bántó díjjal. BKV - val is simán elérhető, pár perces séta igénybevételével.
  • Helyszín:

    Igényes kis 3 kuckós helyszín, tiszta száraz tusolós fürdő, minden szükséges kellékkel felszerelve. A másik két szobáról nincs hírem, mert most is a fürdővel szemben lévő szobába irányított kis kedvesem. A szobában masszázspad, mellette tükörrel - most sem vettük igénybe -, ruhafogas, asztalka és tatami, mellette végig tükör a mozit is igénylő vendégek számára. Minden tip-top.
  • Lány külseje:

    Kiscsillagom semmit nem változott, ha csak nem egy új ízléses tetkó a jobb alkarján. Ugyanolyan édes mosollyal fogadott a képeken is látható fekete alsóneműben. Nagyobb többkapcsos cicifix, amit gyönyörű méretes, egyáltalán nem gravitáló természetes keblei igényelnek, picike tangabugyi. Illatos hosszú haját a várható megpróbáltatások miatt kis kontyba kötötte. Arckitakarással hirdet, de ez csak a megtévesztés miatt van, hiszen olyan szép, az arca, hogy elolvadsz ha rád mosolyog és bájos hangján megszólal.
  • Erotikus masszázs:

    Érkezésem után a szobában vetkőzésem közben megbeszéltük mi történt velünk az elmúlt hetekben, kaptam egy száraz illatos törülközőt és gyorsan túlestem a kötelező megtisztuláson a tusolóban. Visszatérve a masszázspadnak támaszkodva szorosan megöleltük egymást, és egyeztettük, hogy a másfél órában egy hosszú, elnyújtott kényeztetéssel tetézzük a programot, a masszázs után. Ölelkezés közben ellenőriztem, hogy nem csak szemre, de tapintásra is változatlan a kedves, kibontottam melleit a kalodából, és csókolgatni kezdtem a nyakát, valamint a ciciket. Pici bimbói rögtön reagáltak nyelvem és pici harapdálások hatására miközben megszabadítottam a kis tangájától. Mindezek hatása kisbárót is alaposan felébresztette, így a masszázshoz kényelmetlen lett volna hasra feküdni. Ezt Kitti is érzékelte, így aztán széles mosollyal a tatamira küldött hanyatt fekve. Krémmel kezdett masszírozni a lábaimtól felfele, közben komoly témákat érintő beszélgetésbe fogtunk, ezzel is elvonva a figyelmem az erotikáról, hogy kisbáró is lenyugodjon a masszhoz. Ekkor hasra fordultam, és részesültem egy lágy, inkább simogatós masszázsban. derekamnál és a hátamon kicsit ráerősített, mert erre kértem. Közben folytattuk a csevegést. A korkülönbségből adódóan tudtam neki olyan újdonságokat mondani a világ dolgaiból amik még a Kiscsillag születése előtt történtek. Egyszer aztán elhallgattunk, simogatása egyre érdekesebbé vált, így megfordultam.
  • Levezetés:

    Kitti mellém térdelt, én felültem és egy kellemes fahéj illatú olajjal jó alaposan bekentük fenomenális kebleit, hasát, le egészen a puncijáig, a kellő viszkozitás és egyre fokozódóbb hangulat érdekében. Ez jól sikerült, igazolta a kábulatából ébredező velem egykorú kisbáró is. Kitti lábaim közé telepedett, széthúzta a combjaimat, hogy jobban kialakuljon a cicimasszázs számára a terep, és lassan elkezdte dörzsölni a golyszikat fel le csúszkálva a meredező lécen. Kis idő múltán valahányszor kisbáró feje előcsúszott a cicik közül egy nyallintással üdvözölte, míg aztán egyszer csak ajkaival is körülölelte a makkot. Mindezt direktben és a közeli tükörben is egyre nagyobb izgalommal kukkoltam. Kitti megsejtette, hogy egy pozició váltás további élvezeteket okozhat, befordult gyönyörű kemény popsijával a tükör felé feltárva a kukkoló számára a fenékpofák közt megbúvó puncit. Muszáj volt simogatással köszönteni ezt a változatot, majd kértem, hogy megízlelhessem azt a drága csuporkát. Javaslatára helyet cseréltünk és ő hanyatt feküdt, míg én hasra fekve elhelyezkedtem a combjai közt. Csókoltam ahol értem, pici csiklóját, a nagy és kisajkakat, nem kihagyva a combja végén, a puncitól pár centire található szexi anyajegyét sem. Mikor nyelvemmel rákoncentráltam a csiklóra, két kezemmel a combja alatt felnyúltam a szépséges melleihez, gyömöszölve azokat ujjammal egyidejűleg mellbimbóit cirógattam. Érződött a punci ízén, de a tükörben is látszott arcán, hogy ez nem volt egyáltalán rossz neki. Ennek ellenére nem sikerült teljesen a csúcsra vinnem. Ismét helycsere következett, és most jobbról támadott, így nem a puncit mutatta a tükörbe, hanem a csodálatos és időnként egészen mélyre vett ajakmasszázst kísérhettem figyelemmel ami egy orbitális VSZ-be torkolt. Kisvártatva felemelte fejét, kisbáró a hasamra dőlt, és Kitti teleszájjal sziviától kért segítséget.
    Kérdezte ezután, hogy a hátralévő néhány percbe kérek-e egy frissítő masszázst, de én annyira fel voltam dobva, hogy nem éltem vele, csak elégedetten vigyorogtam .
  • Elszámolás:

    Átkísért a fürdőbe és megmosta a hátam, nehogy az esetleg megmaradt kencék összekenjék az ingemet. Öltözés. stb. Teljesen korrekt, a környéknek megfelelő virágcsokrot elhelyeztem az asztalkán, semmi extra, all-in. Abszolut barátságos ellenszolgáltatás a kapott felejthetetlen élményért.
  • Összkép:

    Kittinél csalódás kizárva. Megkaptam amire vágytam, még sokszor szeretnék részese lenni a kedvességének, amit kívánok nektek is.
Happy Massage