• Vivienn

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam a randi napján reggel. Másodjára sikerült is elérnem, igy estére egyeztettük is a randevúnk időpontját.
  • Megközelítés:

    Mint azt már előző beszimben is megirtam, ajánlatos tömegközlekedéssel menni, hisz a parkolás kicsit nehézkes. Egyébiránt a cím egyértelmű :)
  • Helyszín:

    Legutóbbi látogatásom óta a helyszin nem változott. Ugyanolyan modern, tiszta, rendezett, mint legutóbb. Beléptemkor frissen mosott ruhák illata csapta meg az orrom, mintha csak a barátnőmhöz érkeztem volna. Tágas tér, letisztult szinek és bútorok. A fürdő patyolat..minden szükséges eszköz rendelkezésre áll. A tetthely nagy, kényelmes.
  • Lány külseje:

    Vivike legutóbb igen mély benyomást tett rám és bizony alig vártam, hogy újra lássam a csinos kis arcocskáját :) Hát most sem kellett csalódjak.. ezúttal kibontott, begöndöritett hajjal, egy fekete csipke együttesben várt az én istennőm . Annyira szép ez a lány, hogy komolyan...nálam nem az év arca, hanem az évtizedé! :) Csodás formáit most sem rejtegette... azonnal beindultam a markolni való combjaitól és gyönyörű melleitől.
  • Action:

    Beinvitálásomkor vendéglátóm finom csókjával üdvözölt! Teljesen olyan érzés volt, mint amikor a szerelméhez térne haza az ember... Megkérdezte nem vagyok-e szomjas, majd kaptam egy pohár vizet és leültünk a kanapéra egy kis cseverészésre. Megvitattuk kivel mi történt az elmúlt héten, amig nem találkoztunk, igy kiderült, hogy rajongásom tárgya hamarosan más vizekre terelgetné az életét, aminek nem feltétlen örülök, de egyébként baromi okos ötletei vannak és kivánom neki, hogy valósitsa meg őket ! :) Szóval terveim az elkövetkezendő pár hónapra: 2 naponta meglátogatni Viviennt, amig még lehet, s majd amikor megkezdte új életét megkérni a kezét :D (nyilván csak ábrándozom..sajnos)
    Miután neki is kifejtettem eme képzelgéseimet, amin mindketten jót mulattunk, a fürdő felé vettem az irányt. Ismét illatos, friss törcsi várt. Pohár a szájvízhez, illetve bő tusfürdő választék.
    Elvégezve a teendőimet és kilépve a fürdő ajtaján, meglepetésemre Vivike egyik kezével a falnak támaszkodva várt meztelenül...kézen fogott és leültetett a tetthely szélére. Tetszett ez a kis cicáskodás, hisz legutóbb még egy kisnyuszival volt dolgom :) Nem sokat teke-tóriázott, azonnal vette az irányt lefelé! Annyira izgató volt, ahogy térdelt előttem és gyönyörű kék szemeivel fel-fel pillantott, miközben másodpercek alatt felébresztette a már csak félig alvó oroszlánt! Nagyon finoman csinálja néha lassabban, majd gyorsabban. Nem hagytam magam sokáig...nem akartam hamar elsülni, igy az ágyra fektettem Vivit és elkezdtem én is kényeztetni egy kicsit... Azt hiszem tetszett neki, ahogy nyaltam faltam...érezni, ahogy megremeg a teste és látni az arcát közben...fantasztikus...ténykedésem végére érve gumit kértem, majd oldalról kezdtünk bele az akcióba közben csodás melleit simogatva. Nagyon jó érzés benne lenni...szerettem volna még szemből is megcsodálni és érezni forró csókjait, hát igy tettünk ! Pár percig ebben a pózban folytattuk, majd kértem, hadd végezzek kutyusban a popsijára...(talán ez lett a fétisem ). Igy is történt...miután végeztem jött a tisztogatás, majd a közös fürdés :) Kihasználtam az utolsó perceket és kicsit megcsókolgattam még vendéglátómat, amit szivélyesen viszonzott is.
    Fürdés után beszélgettünk még egy picit, igy a következő randik, körülbelüli időpontjáról is, amit már epekedve várok ismételten :) Ezután jött a könnyes búcsú...
  • Elszámolás:

    Mint már emlitettem, nem tudom mi az átlag, de nekem maximálisan megérte és biztos visszamegyek!
  • Összkép:

    ISmét szuper jó kedvvel távoztam, talán kicsit dilisnek is nézhettek az utcán, mert le sem tudtam törölni azt az ostoba vigyort a fejemről :) Ha ez nem lenne teljességgel lehetetlen, csak magamnak akarnám Viviennt, de hát...Szó, mi szó ez a lány egy kincs, akire vigyázni kell, úgy, mint a szemünk fényére !
Happy Massage