• Evelin

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Könnyen ment. Gyorsan felvette, nagyon szimpatikusan tájékoztatott. Mivel ekkor még nem tudtam konkrét időpontot mondani, az újrahívásban maradtun. Másodszor is elsőre felvette, emlékezett a korábban megbeszéltekre és időpontot is gyorsan tudtunk egyeztetni.
  • Megközelítés:

    Gépkocsival mentem. A környéken építkezés folyik, elég kaotikus állapotok vannak. Szerencsém volt, gyorsan találtam parkolóhelyet.
    Mivel szerintem egy lány meglátogatásakor nem lényeges szempont a parkolás nem pontozom.
  • Helyszín:

    Új építésű lakóház, egyértelmű a bejutás. A lakásban rend és tisztaság, ami nekem nagyon fontos. Fürdő tiszta kulturált, látszik rajta a "törődés".
    Minden rendben, a tetthely kicsi, de nem szaladgálni megy az ember. Tükör jó -bár lehetne nagyobb. A szobában nekem sötét volt. Nyilván nem reflektorokra gondolok, de a látvány igazi élvezéséhez több fény kellene. /Csak emiatt 4-es/
  • Lány külseje:

    Evelin gyönyörű lány. Gazella alkat, nagyon szép arc, bársonyos bőr. Fekete fehérneműben fogadott, fantasztikus látvány volt. A vékony lányok kedvelőinek szerintem szuper. Formás popsi, nagyon szép cicik. Nyilván a leírásban megadott méret, de nekem pont a zsánerem.
  • Erotikus masszázs:

    Azt hogy nagyon gyakorlott a masszázs terén, már néhány mozdulat után éreztem. A szokásos hátmasszázzsal indított, ami nagyon alapos de nem túl erős. Szerintem pont jó. Ahol problémát észlelt, ott többet masszírozott. Közben beszélgettünk, intelligens társ. Kellő arányban használja a masszázs-simogatás arányát, nyilván sejthető, hogy a masszázson kívül várható más élmény is. Ahogy haladtunk az időben előre, a simogatás egyre több lett, ami átment csúszkába, még hason fekve. Borzongatóan finom érzés. Majd fordulás, szemből is masszázs-simogatás. A masszázs átment lingam masszázsba, itt kezdődött az igazi kényeztetés.
  • Levezetés:

    Ekkor került le az utolsó ruhadarab. Nagyon kellemes ajakkal történő kényeztetést kaptam, pont ahogyan szeretem. Nem pornósan, nem siettetve, hanem érzékien. Mivel így hamar végem lett volna, gondoltam picit csókolózva összebújunk. Más oldalon a vállalásban említett csók viszont csak szájra puszi. Mivel én csókpárti vagyok, ez nem esett túl jól. De nem erőltettem, nincs értelme. Ez nyilván látszott rajtam, hogy ezért, vagy nem is szokott lenni, a szemből csúszka elmaradt. Pedig én azt is nagyon kedvelem. Visszatért az ajakkal kényeztetéshez oldalt térdelve, így tudtam a punciját finoman simogatni. Kölcsönösséget nem erőltettem. Így is lett végem.
  • Elszámolás:

    Extrákról nem esett szó. Engem a csók hiánya nagyon zavart, mondom csókimádó vagyok.
  • Összkép:

    Amennyiben máshol nem lett volna a vállalásban a csók, nem jutok el hozzá. Egyébként szuper élmény. A hely jó, a lány nagyon szép, a masszázs és befejezés nagyon klassz. Aki nem igényli a csókot és szereti a vékony lányokat bátran keresse fel.
Happy Massage