• Niki_és_Bunny

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Bunnyhoz volt már szerencsém, a találkozó előtt 2 nappal írtam neki cseten, válaszolt, gördülékeny, sima, kedves, minden oké. De telefonon is ugyanennyire cukker.
  • Megközelítés:

    Vonat, busz, villamos, és a parkolás is oké. Kicsit zsúfolt panelparkoló, de 1 perc alatt találtam helyet. GPS mentem.
  • Helyszín:

    Panel kecó, erre kitalálva. Tiszta, rendes ház és kert, mondaná a téeszelnök. Egy nagy szoba, benne kanapé, nag ágy, egy tévé, amire nem figyelünk. A fürdő pont ugyanilyen, csak nincs benne kanapé, ágy és tévé. Minden oké, tiszta, rendes panelház.
  • Lány külseje:

    A lányok nehézbombázók a szó jó értelmében. Gömbölyűek, nőiesek, helyes mindkettő. És amit nehéz lefotózni, még elmesélni is, hogy mindketten jól a helyükön vannak fejben, az önképük rendben, szeretik, hogy ilyenek. És ez NAGYON jó. Csinosak na, nekem a zsánerem ez a vonulat, ahogy Zolee mondta, csontokkal nem lakom jól. :) A kedvemért rúzsoztak és feketeneműt vettek - így kértem. Nem vékonyak, de ezt leírják 100 helyen. Nekem nagyon bejöttek.
  • Action:

    Mindenki ezt írja, de én se írhatok mást. Egy cunami elkap, felkap, megpörget, kiköp valahol indonézia partjain kb. De azért összeszedem - a sorrend nem fog menni.

    Fürdőből kijöttem, Niki az ágyon áll, Nyuszi ül - én téblábolok a kezemben a bacardi-kólával, amit kaptam tőlük. Nyuszi odarendel, letépi a törölközőt, és szopni kezd, Niki pedig az ikrek közé nyomja a fejemet. Nagyon röhögtem, hogy ez pont olyan, mint a (filmekben) beszámolókban. Alapvetően végigröhögtük az egészet kb, mondhatni oldott volt a hangulat.

    Mikor így kiduhajkodtuk magunkat, akkor Nyuszi lefektette Nikit és rám szólt, hogy nézzem, mit kell majd csinálni, és nyalni kezdte Nikit. Ő pedig kérte a farkamat a szájába. Asszem itt tettem le a piát a kezemből, mert kezdett összecsúszni a 4 dimenzió. Aztán hanyattlöktek (szó szerint), Niki ráült az arcomra, Nyuszi meg szopott, mint akinek muszáj (muszáj volt neki). Egyszer csak hátraszól: Niki szállj le, mert nem fogsz elférni a seggemtől - ebből jöttem rá, hogy ő most háttal fog lovagolni. NAGYON JÓ ez a műsor - gondolta hősünk többedszer. Niki közben hol smárolt velem, hol a cickókat nyomta a számba, hol Nyuszival smárolt, ki tudja ezt követni?

    Kezdtem feloldódni azt hiszem, mert néha sikerült átvennem az irányítást kicsit Bunnytól - és végre szóhoz jutottam, hogy "szopj egy kicsit".
    "Szopok, nyalok" jött a válasz és megint röhögtünk. Ezután egymásra feküdtek, és csókolóztak (ezt is én "parancsoltam"), és így toltam a farkam a 2 szőke csaj szájába - NAGYON JÓ EZ A MŰSOR - gondolta hősünk.

    Ezután gumit húzott Nyuszi, és azt mondta: dugd már meg végre szegényt :D Csak az ő kedvéért hátulról kutyusba tettük Nikit, és egy ideig így toltam. Azután megkértem Nyuszkót, hogy nyalja kicsit Nikit és őt pakoltam hátulról. Ezután egymás mellé parancsoltam őket, és nekem háttal térdelt a két nőstényördög, a hátsójukat kelletve. Míg Nyuszit dugtam, Nikit ujjaztam - NAGYON JÓ EZ A MŰSOR - örültek neki ők is, azt mondták :D És ezt így akartam még cserélgetni, de nem ment. Mikor átraktam Nikibe a farkam, kb 3 lökés után vége lett a dalnak.

    Nyuszi így szól számonkérőn: te átraktad hogy ott élvezz el?!?! :D

    És megint röhögtünk. Gumi le, duma, második kanyar nem volt.
  • Elszámolás:

    Itt az oldalon publikus, meg sem kérdeztem, ők sem, a végén letettem a tv mellé, egy szó nem esett róla. Extra van, de nem vettem igénybe, semmi értelme nem lett volna. Kötelezővé tenném mindenkinek ezt a túrát, aki bírja, aki feléri ésszel, kultúrával. Zseniálisak.
  • Összkép:

    Jól összeszokott műsor a szó jó értelmében. Cukik, ismerik egymást, az életben is barátok, jó fejek, jó beszélgetés, jó társaság. Veszik a lapot, irányíthatod is őket, de önjárók is. Ismerik magukat és a férfiakat is. Nagyon cuki lányok, ritka az ennél jobb élmény itt az oldalon.

    Köszönöm hölgyeim. Megyek még.
Happy Massage