• Pami

  • Beküldte:
  • Pami reagálása

    Kedvesem! Nagyon köszönöm soraidat, várom mielőbbi találkozásunkat !csók

  • Egyeztetés:

    Nagyon könnyen elértem, csak megvártam a telefonálással a honlapon látható "most a telefonnál van" jelzést. Nem ez volt az első találkozásunk, így - de azért a biztonság kedvééért - VTR-en megerősített időpontban találkoztunk. Nancyt innen a weblapról ismertem meg és nagyon örülök az ismeretségnek, így ismét visszatértem hozzá. Biztosíthatlak kedves olvasó, hogy nagyon rugalmas, mindenféle szempontból :-)
    A megbeszélt időpontban ott voltam a címen, a telefont - mint reggel - azonnal felvette és már kaptam is a bejutáshoz szükséges információkat.
  • Megközelítés:

    Ezt a címet minden GPS-nek ismernie kell... A cím közelében bőven volt parkolóhely, de mint arra utal is az adatlapon ezen a környéken a parkolás fizetős. De aki nem autózik az is használhatja a GPS-t a mobilján. A BKV (BKK) szolgáltatása tökéletesen megfelel megközelíteni a tetthelyet, ami pár perc séta busztól, villamostól egyaránt.
  • Helyszín:

    A résnyire nyitott ajtón belépve kellemes félhomály és egy gyönyörű ismerős fogadott. A tisztaságra kényesen ügyel a házigazda, így nem kérdés a vendég hogyan viszonyuljon a helyszínhez és vendéglátójához. A cipő ott maradt az ajtóban és két puszi után után a szobába mentünk. Itt rend, tisztaság, kellemesen friss illat, előttem egy hatalmas francia ágy, mellettem egy szobainas a ruháknak, jobbra egy szék, semmi nem változott. A szimpátia kérdése már nem is került szóba, levetkőztem azonnal és a kezembe kapva egy nagyon kellemes illatú törölközőt a fürdőbe kísért. Egy pici figyelmességet és a rózsacsokrot letettem a székre, és azok a távozásomkor is ugyanott hevertek.
    A fürdőbe lépve tovább erősödött a tisztaság és higiénia megnyugtató érzete. Egy gyors tusolás a kádban (a tusolók orgiája fogadott), majd szájvíz (szintén hatalmas választékban), és gyors törölközés után vissza a szobába.
  • Lány külseje:

    Mintha csak a képek elevenedtek volna meg a szemem előtt. Az első találkozásunk óta a fotói szaporodtak, de az élő látványt nem adja vissza egyik sem... Az arca, a csillogó, huncut szemei ismét megigéztek... Egy nagyon pici, szexi köntösben fogadott, ami alatt - mint utóbb ez kiderült - melltartó és egy leheletnyi tangabugyi tette még kívánatosabbá gyönyörű testét.
  • Action:

    Visszatérve a fürdőből letettem a vizes törölközőt, megfordultam és Nancyn ekkor már csak a csábító alsónemű volt. Egy, majd még egy alapos csókot váltottunk, majd megbeszéltük a menetrendet. Csodás testéről azonnal lekerültek az alig takaró textíliák, így ha csak átmeneti időre is, de "birtokba vettem" csodás testét. Most is a csúszkával kezdődött az együttlétünk. Néztem gyönyörű testét és azt ahogy velem szemben térdelve az ágyon bekeni olajjal csodás melleit és egy picit a hímvesszőmet és környékét is. A lábaim között kényelmesen elhelyezkedve az olajos melleivel simogatni kezdte a velem egykorút. Hol jobbról, hol balról közelített, majd végigszánkázott hosszában, aztán kezdte előröl. Látván a hatást a kezébe vette az irányítást és egy őrületes francia leckét kaptam. Miközben simogattam feszes combjait és kemény popsiját nem bírtam tovább és a szájában élveztem a pillanat szépségét. Fantasztikus érzés volt és tudtam hogy ez még csak a kezdet.
    Miután megnyugodtam gyors tusolás után folytattuk a közös időtöltést.
    Mivel nem siettünk, ezért hozzám simult érzéki, bájos, tiszta testével és beszélgetni kezdtünk - mint régi ismerősök - a már megkezdett témáinkról, de végül is ott lyukadtunk ki: hogyan tovább. Nem igen tudtam válaszolni, mert egyszer csak választ sem várva ismét átvette a kezdeményező szerepet.
    Hasra fordított és kaptam egy csodás relaxálós hátmasszázst, majd én masszíroztam meg Őt.
    Krémet használtam, mint tette azt velem Ő is. Először az izmos vállaitól lefelé indulva a hátát, majd a csodás popsiján át a lábait "masszíroztam" - leginkább kentem össze - krémmel, de a kezeim egyre többet kalandoztak a combjai belső felén, illetve azok tövénél.
    Nemsokára a hátára fordult és a szétnyitott combjai között találtam magamat... A gyönyörű mellei, a puncija vonzotta a szememet, az számat, úgyhogy nem tartott sokáig a klasszikus masszázs ebben a pozícióban sem. Csókoltam ahol értem az egész buja testét, de felülkerekedett a helyzeten és egy közös franciával ellenőrizte le hogy figyeltem-e az érkezésemkor... Miután efelől megbizonyosodott javasolta a gumi felvételét és megkérdezte milyen pózt válasszunk. A klasszikus misszionárius pózt kértem, csókoltam a két gyönyörű mellét, a nyakát, aztán ahol csak értem, végül csókokban összeforrt ajkainkkal jött el ismét a vég.
    A végén ismét egy gyors fürdés (tiszta, száraz törölközővel), egy utolsó csókolózós ölelkezés, gyors öltözés, búcsú, majd becsukódott a hátam mögött az ajtó.
  • Elszámolás:

    Maximálisan korrekt és minden az adatlapján megadott információ megfelel a valóságnak. Én most extrát nem vettem igénybe és szó sem került azokról.
  • Összkép:

    Csak felsőfokú jelzőkkel tudom leírni azt az érzést amit távozásomkor éreztem. Vele megállt az idő - kell ennél több? Menjetek el hozzá minél többen, mert ezt az élményt át kell élni!
Happy Massage