• Nóri

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az előző találkozó után megígértem magamnak hogy ha megint itthon vagyok, megint Nóri. Hát, ezt elég nehéz volt összehozni, az összes barátnőjével már tök jó a viszonyom. Végül aztán sikerült elérni, és aznap estére megbeszélni egy találkozót. (nem tudom mi a divat, elmenteni a vendégek számát, vagy nem, de én 0-ról indultam, mint első vendég)
  • Megközelítés:

    Az előző találkozó óta elköltöztek ("többen lettek a lányok"), az új hely a helyesírási hibás őslényről elnevezett pláza mögötti utca. A bkv kínálatból egyedül a reptéri busz nem jár arra, minden más majdnem a ház előtt tesz le. Autóval a pláza mélygarázsa az egyetlen megoldás, parkolóhely nincs (nem is volt, elfogyott). De az is kb 100 méter séta, szóval nem veszted el az energiád jelentős részét mire odaérsz.
  • Helyszín:

    Első emeleti lakás, elfogadnám :-). Egy nagy szobában voltunk, tatami a földön, egy kanapé a ruháknak. A fürdő kényelmes, zuhanyfüggöny van (fúj), többféle tusfürdő, szájvíz, pohárka, minden ami kell. Vagy bojler, vagy cirko (nem láttam), a melegvíz adagolással nem volt gond. Nem tudom hány szoba van, én az előszobával a fürivel és a maszobával találkoztam. Cipő (férfi legalábbis) csak az enyém volt az előszobában, tehát vagy nem volt más vendég, vagy női vendég volt. Női cipőből több volt, hallottam is néha beszédet kint, de nem volt egyáltalán zavaró (és nem arra figyeltem)
  • Lány külseje:

    Ugyanaz a lány aki a multkor is. Már akkor is tetszett :-). Hasonló kis egybe fekete ruhában fogadott, hasonlóan hideg orral. Nekem továbbra is nagyon bejön külsőleg, arcra is, alakra is. A képek visszaadják tökéletesen az alakját, az arca aranyos-szomszédlányos. A leírt számok stimmelnek.
  • Erotikus masszázs:

    Most több idő jutott a masszázsra mint előző alkalommal (lásd ott). Mivel előtte napokban elaludtam a nyakamat, így megkértem, hogy erre szánjon egy kis időt. És a meglepetés itt ért, biológia órát kaptam a csigolyák elhelyezkedéséről, és viselkedéséről, kiegészítve egy kis párna-tani értekezéssel. Szóval tényleg ért hozzá, azóta forog a nyakam minden irányban. Idő hiányában mást nem masszírozott (mármint a masszázs fejeztebe írható módon), de ennyi elég volt, a legnagyobb hibámat javította. Kellemesen masszíroz, nyilván a 40 kg-jával és az enyémnél fele akkora kezeivel nem fog szétrepeszteni, de a nyakam forog és nem fáj, úgyhogy jár az 5 csillag. Most világosabb volt a szoba mint előző alkalommal, többet láttam amikor nyitva volt a szemem.
  • Levezetés:

    Másfél órás csomagban keretes szerkezetre van lehetőség. Megérkezéskor üdvözölt, puszi, de nem ismert fel. Aztán megbeszéltük, hogy már voltam nála, de még mindig nem láttam a szikrát a szemeiben. Ez nem tudom, hogy baj-e nem baj, nekem jól esett volna, lehet adott volna a randihoz.
    Az elmúlt időszakban határozottan "profizálódott". Ezt nem tudom jobban megfogalmazni, előző alkalommal még új volt, pár napja a szakmában, nagyon aranyosan bakizgatott már a telefonban is. Ehhez képest most sokkal szervezettebb, összeszedettebb és határozottabb. Félreértés ne essék, nem hátrányként írom, csak más az élmény. Tehát így is nagyon jó minden, csak az a hebrencs aranyosság ami megfogott a multkor már a múlté. Ellenben sokkal jobb a technikája, nagyon azon igyekszik, hogy nekem jó legyen, és minél jobb. Simogatások, ölelgetések, cirógatások minden mennyiségben. Én az ölelkezős elsülést preferálom, franciáról (egyik irányban sem) nem volt szó. (nem tudom lehet-e, ezt kérdezze meg akit érdekel). Szóval odabújt, én átöleltem és átsimogatott a jóba.
    Utána masszázs.
    Második felvonás: tudom unalmas vagyok és egyszerű, de ugyanaz a sablon. A masszázs átmegy bújos simogatásba, puszilgatásba, incselkedésbe, majd amikor ezt már elég sokáig csináltuk, megint mellémbújt és jó lett nekem. Az élmény még mindig ugyanaz mint ha a határokat betartó első barátnőddel lennél :-)
  • Elszámolás:

    Nem változott semmi,. Nem tudom továbbra sem, van-e valami extra, vagy lehet-e, esetleg ebben lett volna olyan lehetőség amit nem használtam ki, de nekem ez így jó és elég volt. (ha többet szerettem volna kinyitom a kicsi számat, és akkor most le tudnám írni,).
  • Összkép:

    Ha most mentem volna először, ugyanazzal a lelkesedéssel adnám a létező legmagasabb értékelést, mint előző alkalommal. Nóri nagyon kedves lány, lehet vele jókat poénkodni, veszi a lapot, amikor hallgatni kell, hallgat, jó társaság nagyon. Most kiderült, masszirozni is tud. Ugyanakkor nem úgy jöttem most le a lépcsőn mint első alkalommal, hogy leérek és fordulok. Még gondolkodom, hogy lesz-e harmadik alkalom. Ettől függetlenül, mindenkinek ajánlom a Hölgyet, akinek a leírtak kedvet csináltak, ne habozzon hívni! (aki többre vágyik sztem már nem jutott el idáig amúgy se)
Happy Massage