• Sztella

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettünk, hamar megbeszéltünk mindent és már indulhattam is.
  • Megközelítés:

    BKK néhány járata közlekedik arrafelé és a parkolás is megoldható, de fizetős. Szabad hely van, bár nem mindig a ház előtt.
  • Helyszín:

    A már jól ismert Happy szalon. Most a lakás túlsó végében lévő; a fürdővel szemben álló szobában voltunk. A korábban említett fürdőben jártam csak, ami kádas és tusfürdőből van egy tucat legalább. A szoba egy kicsit megváltozott, mert a tükör és a mennyezet világítás között valami baldachin féle került a szobába. Tatami van a szobában és egy szék a ruháknak.
  • Lány külseje:

    Sophie jól felismerhető a képekről, most szemüveg volt rajta. Állítása szerint a képei egy részén kontaktlencsét visel. Formás testű lány, helyes arccal átlagos méretű cicik és feszes has mellett kecses lábak alkotják. Popsija nem túl nagy de az is feszes és markolni való. Egy-két képen látható köldökpiercing is a helyén volt. Fekete spagettipántos miniruhában fogadott alatta feketenemű volt.
  • Erotikus masszázs:

    Megérkezésem után , gyorsan üdvözöltük egymást és bementünk a szobába, ahol frissítővel kínált, amit elfogadtam. Egy-két ruhadarabomtól megszabadultam, ő pedig már csak feketeneműben tért vissza egy pohárral és üdítővel. Elfogyasztottam a frissítőt és a többi ruhám levétele után indultam fürdeni. Fürdés után visszatértem és ő is bejött a szobába, amíg zenét keresett az ellazuláshoz addig én a testét simogattam és egy-két puszit is adtam neki. elmosolyodott rajta és utána hasra feküdtem. kérdezte milyen olajat használjon és én egy epres változat mellett döntöttem. A masszázst a bokáimnál kezdte és így haladt felfelé. az olaj langyos volt és a mozdulatok egy enyhe gyúrást idéztek fel bennem. Moziztam a tükörben és akkor vettem észre, hogy a melltartótól már a kezdeteknél megszabadult. Csevegtünk egy keveset, nem túl kommunikatív lány, de nem félszavakban válaszolt, ezért így is jó volt. Leginkább a szalon és az itteni lányok voltak a téma. említett, hogy van egy B szalon is a nyári vendégtömegnek, mert elég népszerűek ők és ezért vannak ennyien. Már a derekamnál járt és a hátamra is került olaj amikor megkérdezte, hogy kérek-e csúszkát. igent mondtam és kereszt kezdett el csúszkálni a hátamon. utána fordulhattam és elkezdett csúszkálni a mellkasomon. próbáltam a tanga levételét is kezdeményezni, de azt mondta, hogy csak visszajáró vendégeknek van ez. Vevőcsalogató lehet ez a fogás, ezért a visszatérés ad egy fajta vizuális extra élményt. Utána jöhetett a lingam.
  • Levezetés:

    A lingam masszázs elég kellemesre sikerült, mert a következőképpen alakult. Egy nagyobb adag olaj mellet kezdett el finoman dolgozni a zacskók környékén és a velem egykorú tövén később egy re nagyobb területet kényeztetett és így fokozódott bennem a kéj hulláma is. Egy-két puszi erejéig még felültem és aktív mellkényeztetés kezdődött. Mindkét mellét simogattam és markolásztam míg ő tovább művelte a varázslatát. Többször elvitt a végkifejlet közelébe, de utána egy kicsit mindig visszavett belőle. Néhány ilyen visszatartás után elővette tudása legjavát és mindent bele adva elért engem a vég. Egy fél percig még munkálkodott rajtam, hogy a lenyugvásig érezzem a csodás pillanatokat. Utána megtörölgettük egymást és ismét elmentem fürdeni, mert először az út porát, másodszor pedig a masszázs-szereket mostam le magamról. A szobába visszatérve észrevettem, hogy a tatami már el van áztatva fertőtlenítővel és elkezdtem visszahúzni a ruháimat és egy újabb frissítőt kaptam Sophie-tól és befejezte a fertőtlenítést. A frissítő elfogyasztása után csokorrendezés búcsúpuszik-ölelés végül tipli.
  • Elszámolás:

    A végén rendeztük igazából szóba sem került. a megszokott csokor, ami megéri a kapott szolgáltatásért és még mindig a régebbi pesti átlag. Nincs extra, csak alap
  • Összkép:

    Igazán felemelő élmény volt vele találkozni és igazából máshogy képzeltem el ezt a napot, de Sophie tett arról, hogy ne legyen átlagos. A Happy szalonban most se csalódtam és esetleg a B szalon is feltérképezésre is kerülhet, ha úgy adódik.
Happy Massage