• Pami

  • Beküldte:
  • Pami reagálása

    Drágám!
    Nagyon köszönöm neked a beszit, én is remekül éreztem magam, természetesen akármikor jöhetsz:) :)
    Várom mielőbbi találkozásunkat!!!
    Csók
    N

  • Egyeztetés:

    Nem sikerült azonnal elérnem telefonon, de később diszkréten, röviden visszacsörgetett. Már a telefonban nagyon kedves volt és könnyen ment az időpontegyeztetés. Kitérnék egy plusz figyelmességre: kicsit hamarabb elkészült, ezért megcsörgetett, hogy ha előbb érnék oda, nyugodtan mehetek. Így aztán a tervezettnél jó negyed órával előbb kezdődött a randink :)
  • Megközelítés:

    3 perc séta a Béke tértől, így a tömegközlekedés jó, villamossal és busszal is megközelíthető. A parkolásról nem tudok biztosat mondani, de csendes kis utcáról van szó, így szerintem az se lehetetlen.
  • Helyszín:

    Új építésű házban van a tetthely, maga a ház is szép, a lakás pedig még inkább. Barátnőjével rendel, de ügyelt rá, hogy ne találkozzak senkivel rajta kívül. A baszobában van mindennek hely, és az ágy is jó nagy, minden igénynek megfelel. A fürdőben van kád függönnyel (használjátok!), rengeteg tusfürdő, és még szájvízből is van többféle. Bár nem kértem, de Nancy az akció utáni fürdésre is tiszta törülközőt adott.
  • Lány külseje:

    Nancy külsejét nem tudom eléggé méltóan dicsérni. Az arckitakarástól nem kell félni, szép, komolynak tűnő, de mégis mosolygós arca van. A teste pedig olyan, hogy annál még photoshoppal sem lehet szebbet alkotni. Nem sovány, de nem is kövér, mindenhol pont annyira gömbölyödik, ahol kell. Bár ő fogyni szeretne, de mondtam neki, hogy ne: a tökéletességből sem elvenni, sem hozzátenni nem szabad ;) Gyönyörű, nagy, kerek, de mégis feszes és kemény popsija van, muszáj volt megpuszilnom :) A képekhez való hasonlóságra 5 csillagot adtam, de ez egy kis magyarázatra szorul: nem teljesen hasonlít a képekhez, mert még azoknál is szebb :)
  • Action:

    Üdvözlő puszi után bevezetett a szobába, majd egy kis ismerkedő beszélgetés után megmutatta a fürdőszobát. Fürdés után megkérdezte, mivel szeretnék kezdeni, a masszázzsal vagy az erotikával. Azt tudni kell, hogy Nancynél a program igazából egy erotikusmasszázs-programra hajaz, csak annyi a különbség, hogy nála azt is lehet, amit a masszázs kategóriában hirdetőknél nem ;)
    Én jobban szeretem, ha van egy kis felvezetés, ezért a masszázst kértem előbb. Kellemes, simogató mozdulatokkal masszíroz, nem gyógymasszőr stílusban, és hát valljuk be, a legtöbben az oldalon ilyen masszázst keresünk :) Közben jól elbeszélgettünk, nagyon kellemes beszélgetőpartner. Érdeklődő, de nem tolakodó, és magáról is szívesen beszél. Közben felvetődött, hogy ő is szereti, ha masszírozzák, én pedig kaptam az alkalmon, mert szeretek masszírozni :) Szintén simogatós, erotikus(nak szánt) masszázsban részesítettem őt, ami bevallása szerint nagyon jólesett neki.
    Miután végigértem rajta, szóltam, hogy szívesen kényeztetném másképp is. Nem ellenkezett, a hátára fordult, én pedig végigcsókolgattam egészen a puncijáig. Jó illatú puncija van, nekem jólesett nyalni, szerintem neki is, bár elélveztetnem nem sikerült. Kikértem a részemet a jóból én is, így helyet cseréltünk. Franciából felsőfokú nyelvvizsgát tehetne, isteni finom volt, és közben úgy helyezkedett, hogy simogatni is tudjam. Azt hiszem, nem használta a kezét, de igazából nem tudom, mert átadtam magam az élvezetnek.
    Nancy finoman célzott rá, hogy hátulról szereti legjobban, én pedig nem ellenkeztem, így kezdtünk neki az eksönnek. Valami eszméletlen látvány hátulról a popsija, aki nem kapaszkodik bele, az hülye :) Erre még rátett egy lapáttal a csípőmozgása, amit közben néha előadott, ellenállhatatlan! De fő a változatosság, így egy másik állatra váltottunk, a lovacskára. A tökéletes test látványa, az orrom előtt ugráló cicik megtették a hatást, folyamatosan az élvezés határán voltam, de igyekeztem még visszatartani, hogy minél tovább tartson ez az élmény. A végére visszaálltunk kutyusba, és a már említett csípőtekergetéssel végül csak kifacsart.
    Rövid pihenés után Nancy hozott nekem papírtörlőt és vizet, majd elment fürdeni, de gyorsan végzett. Megkérdezte, szeretnék-e levezetésképpen még egy kis masszázst, én pedig éltem a lehetőséggel. Levezetésként is jólesett természetesen. Időm végéhez közeledve elmentem zuhanyozni, majd elbúcsúztunk azzal, hogy biztosan találkozunk még.
  • Elszámolás:

    A mostani pesti átlag, bővebb infót a bővebb infóban olvashattok. Utólag tettem az asztalra.
  • Összkép:

    Nancy egy nagyon kedves, odaadó, jó értelemben véve beszédes lány, aki emellett gyönyörű, és az ágyban is minden pillanat élvezet vele. Nem fél elmondani, hogy mit szeret, de a végső döntés mindig a vendégé. Látogassátok, de csak módjával, nehogy legközelebb ne jussak el hozzá :)
Happy Massage