• Noémi

  • Beküldte:
  • Noémi reagálása

    Köszönöm szépen az érzékelést és máskor is szívesen látlak. :)
    Puszi és ölelés
    Noémi

  • Egyeztetés:

    Noémi adatlapját már regebben is nézegettem, most fel is hívtam. Barátnő vette fel, ő nagyon készsegesen ismertette a repertoárt, s időpontot is találtunk nekem megfelelőt.
  • Megközelítés:

    Marina part. Pest egyik legismertebb része, 10 év alatt rengetegszer jártam ott. Álmomban is odatalálnék. Parkolni nem kómnyű, pedig fizetős. Szombat delután lévén ez most ingyenes volt.
  • Helyszín:

    Nemreg épült modern társasház, könnyű bejutni és feljutni a lakashoz, amely tökéletesen berendezett masszazs szentély. Több lány dolgozik itt, de tökéletes a diszkréció, soha még véletlenül sem derült ez ki. A szobában tatamin tórtenik a varázslat. S hogy semmiről e maradjál le körben és a plafonon is tükrök! Fürdőszoba első osztályú.
  • Lány külseje:

    Noéminek rendkívül beszédes képei vannak az adatlapján. Igazán formás lányka, ebben sem kellett csalódnom. Bombajó alakja van! Arckitakarással hirdet, de amikor megláttam, nemhogy teljesen megnyugodtam, hanem még egy nagyon keelemes emlékemet is felidezte. Nagyon hasonlít az első igazi szerelmemre!
  • Erotikus masszázs:

    Noémival gyorsan átismételtük jóvetelem céljait, aztán gyors tusi, vissza a szobába!
    Ott már a fotókon szereplő egyik kombi kollekcióban fogadott. A masszázs is így kezdődött.
    Másfél órára jöttem, ugyhgy volt mindenre elég idő. Elhasaltam a tatamin, s átadtam magamat a lazúlásnak.
    Noemi a bokamtól kezdve nagyon alaposan és szisztematikusan minden izomcsomómat átdolgozott egészen a nyakszírtemig.
    Közben szinte észrevétlenül lekerült róla minden, s a masszázsba egyre inkább belekerültek erotikus simogatások, benyulasok. Aztán mar csúszkával kombinált elemek. Noéminek fantasztikos teste van, igazi gyönyör ahogyan egész testes letámadást alkalmaz, bevetve minden testrészét. Fantasztikos cickói, selymes bőrének minden négyzetcentimétere beolvadt testembe. Igazi masdzazs élmenyt kaptam! Nagyon mesterien felkészített a folytatásra.
  • Levezetés:

    Miutan elhangzott a bűvös medfordulhatsz utasítás, gyorsan felpattantam. Úgy éreztem nagyon elő vagyok készítve, s nem akartam siettetni a dolgokat, ezért felajánlottam egy viszont masszázst, amit el is fogadott. Elóször hason fekve vettem kezelésbe, isteni élmény volt formás testénnek minden porcikáját vegig simizni. Fantasztikus popsija van, s kőkemény. Reggelig el tudtam volna foglalatoskodni rajta.
    Aztán én is megfordulást kerve folytattam. Remekbe szabott cickóival különösen sokat foglalkoztam, aztán szepen egyre lejjeb haladva a hasát a combokat s ami közte van masziroztam, puszilgattam, közben bele bele nyalakodva az édenkert gyönyörébe. Teljesen elborult aggyal nyaltam faltam hamvas punciját. Közben kezeimmelnformás melleit masszíroztam. Nem akartam, hogy ekkor már eljöjjön számomra a végzet ezert poziciót váltottunk. Hanyatt fekvve Noemi ráült a hasamra, s egy fergeteges puncival kombinált kényeztetésbe kezdett, amiben mesterien kombinálta a lingam masszezs elemeit. Aztán fokozva a gyönyöröket 69 be fordulva ért a végtet egy oríási orgazmus formajaban.
    Noemi szépen levezetve hagyott lenyugodni, majd gondosan letörölgetett!
  • Elszámolás:

    Az elszamolás korrekt, az itteni szalonok átlagához mérhető. Meg a másfél óra kezdetén diszkréten egy asztalkára helyeztem a rózsaszálakat!
  • Összkép:

    Noémi egy nagyon formás, isteni idomokkal megáldott, nagyon szép arcú masszázs tündér, aki nemcsak az élvezetek mestere, hanem nagyon kellemes szabadidő partner is, Bármikor felvállalnám az életben a legigényesebb körökben is. Biztos, hogy törzsvendége leszek!
Happy Massage