• Lizzie

  • Beküldte:
  • Lizzie reagálása

    Köszönöm szépen! :)

    Legközelebb pótoljuk, a végcél a true intimitás! ;)

  • Egyeztetés:

    Nemrégiben jártam már nála, és részint vissza is akartam menni, részint egy félreértés miatt adósa maradtam, amit úriember lévén mihamarabb meg akartam adni. Üzenetben egyeztettünk programot, anyagiakat és időpontot - ez utóbbit egy órával előtte telefonon is megerősítettem. A tájékoztatás teljes körű és korrekt, a hangja kedves, a nyelvezete pedig igényes volt.
  • Megközelítés:

    A cím a Béke tértől mintegy 5 perc sétára van, vagyis a BKK lehetőségek egész tárházát kínálja. A bőség zavarát leküzdve én magam busszal mentem, a parkolás viszont jó eséllyel nehézkes, és biztos, hogy fizetős.
  • Helyszín:

    A helyszín egy új építésű társasház emeletén található lakás, ami e nemes célra lehet kialakítva, rám legalábbis nem tett olyan benyomást, mintha állandó lakója lenne. Valószínűleg kétállásos, de amikor én voltam, vagy nem volt rajtunk kívül senki, vagy nagyon diszkréten van megoldva a logisztika. A fürdő a célnak megfelelő kád, a peremén pedig mindenképpen kiemelném a katonás rendbe állított, tucatnál is több (14, ha jól emlékszem) tusfürdőt, illetve a csap melletti polcon a négyféle szájvizet. Kilépő száraz, törölköző nem vasalt, de illatos.
  • Lány külseje:

    Az érkezést nagyon jól megkoreografálta. Kiléptem a liftből, a folyosón a megadott irányba fordultam, aztán egyszer csak kinyílt az egyik ajtó. Beléptem rajta, majd becsukódott, és akkor láttam meg, de már ölelt is át, hogy megpusziljon. Nagyon érdekes, hogy a kitakart részeket leszámítva sem igazán tudom teljesen összereferálni a képeivel. Nyilván ő van a képeken, de valahogy élőben sokkal... élőbb. Gyönyörű mosolya, szépen ívelt szája, kifejező szeme és remek nőies alakja van. Mindenhol van rajta elég anyag, és sehol nincs túl sok. Nekem ez nagyon az esetem, de ha valaki csontkollekciókban utazik, akkor az ne az alakjára koncentráljon. Eléggé zavarban voltam, amit jól oldott beszélgetéssel. Itallal kínált, aztán megkaptam a törölközőt és az iránymutatást a fürdő felé.
  • Action:

    Amikor visszatértem, már vette le magáról a csipkés bodyt, amit viselt, úgyhogy én is megszabadultam a derekamra kötött törölközőtől. Megöleltük, majd nekiindultunk felfedezni egymást. Csókok, simogatások, finom sóhajok, ajkakkal harapdálás, minden volt. Hamarosan ledőltünk az ágyra, és ott folytattuk. Kisvártatva hanyatt fektetett, dél felé indult, és akkor innentől kezdve érzem kissé kevésnek a puszta szavakat.
    Életem legjobb franciája volt, nagyon finoman csinálta, néha kézzel rásegített, de sose túlzóan. Ezt időről időre feldobta vagy a zacsi nyalogatásával, vagy a gát területének határozott masszírozásával, ami kifejezetten újszerűen hatott rám. Miután a kölcsönösség feltétlen híve vagyok, kértem, hogy forduljunk 69-be. Fejem alá tettem egy párnát, hogy jó legyen a magasság, és hosszan belefeledkeztünk egymásba. Derekasan próbálkoztam, de attól tartok, hogy az én ténykedésem messze nem okozott neki olyan katartikus élményt, mint az övé nekem.
    Hosszú nap végén látogattam meg, úgyhogy biztos voltam benne, hogy csak egy lövésem lesz, ezért amikor óvszert ajánlott, üdvözült mosollyal az arcomon mondtam igent. Beleült, mozogni kezdett, és közben nézett. Ez utóbbi volt a legdöglesztőbb, úgyhogy néhány perc elteltével szünetet kellett, hogy kérjek, mert ezt hosszabban ki akartam élvezni. Aztán felültem, és ülve mozogtunk, és közben csókolóztunk, ami nagyon intim, és legalább annyira fárasztó volt.
    Megkérdeztem tőle, hogy lát-e bármi esély arra, hogy el tudjon menni, és nagy bánatomra azt mondta, hogy nem (pedig már feljebb is írtam, mennyire híve vagyok a kölcsönösségnek), így viszont nem akartam túl sokáig nyüstölni, úgyhogy visszafeküdtem a hátamra, és metakommunikatíve jeleztem neki: "ez a harc lesz a végső". Ez is lett. Fantasztikusan mozgott, felváltva ringatta a csípőjét és gyorsított vágtába, időnként hátranyúlt és végigsimította a gátamat és a zacsit, de közben folyamatosan tartotta a szemkontaktust. Fantasztikus volt, brutál nagyot élveztem.
    Utána egymás mellé feküdtünk pihegni és kicsit beszélgetni, majd (kölcsönösség, lásd fent) megmasszíroztam a hátát, ami elmondása szerint nagyon jólesett neki. Az idő hamarosan lejárt, úgyhogy ismét a fürdő felé vettem az irányt, felöltöztem, és elbúcsúztunk.
  • Elszámolás:

    A korábbi fiaskó miatt most nagyon hangsúlyosan, megszámolva tettem le a csokrot a szekrényre, de megnyugtatott, hogy nem kell ennyire túlspilázni. Az összeg a kortárs átlagnak megfelelő, és az utolsó fillért is megérte.
  • Összkép:

    Könnyed léptekkel, felszabadult lélekkel és remek érzésekkel távoztam. A találka során volt egy-két pont, ahonnan tényleg csak kis lépés lett volna a valódi intimitás, és ilyenkor megéreztem rajta a profi szolgáltató távolságtartását, ami nyilván teljesen érthető, de még ezzel együtt is tökéletesen hozta a szeretős feelinget. Kölcsönös tiszteletre épülő, barátnős légyottokra határozottan javaslom minden makktársnak.
Happy Massage