• Lizzie

  • Beküldte:
  • Lizzie reagálása

    Köszönöm, hogy írtál, ráadásul ilyen hamar! ;) Várlak vissza, "elvarrni a szálakat"! :D

    u.i. azt tegyük hozzá a történethez, hogy 16:58 és 17:00 között hívtál háromszor, én pedig 17:01-kor csörgettelek vissza (17:00-re volt megbeszélve).. :DDD Mielőtt egyes leendő paranoiás vendégek értetlenkednének az olvasottakon.. :)

    Csóóók!

  • Egyeztetés:

    Flottul ment, aznap délután hívtam, elsőre fel is vette és le is fixáltuk pár órával későbbre.
  • Megközelítés:

    Bkv-val és szerintem autóval is könnyen megközelíthető, 13. kerület, Béke tér környéke. A házat könnyű megtaláni.
  • Helyszín:

    Újépítésű ház emeletén található a lakás. Kultúrált helyszín, az egyik szobában voltunk. A szoba is és a fürdő is teljesen tiszta, rendezett, és minden szükséges kellék megtalálható.
  • Lány külseje:

    A képek teljesen visszaadják Lizzie külsejét, csalódás kizárt. Szép, fiatal lány, formás alakja van, feszes világos bőrén néhány tetkó itt-ott. Arca bájos, ajkai puhák.
  • Action:

    Mikor odaértem többször próbáltam hívni, de nem vette fel. Gondoltam akkor ez moat nem jött össze, távozom is. Aztán kb 30 métert ha sétáltam, csörgött Lizzie, hogy odaértem? Mert kkor modja hogyan jutok be. Pár pillanat múlva visszaértem a házhoz, és kaptam az instrukciókat mikor merre.
    Könnyű feljutás, az ajtóhoz érve szinte azonnal nyílt is.
    Bejutottam és meglátva Lizzie formás alakját és megnyugodtan hogy jó helyen járok.

    Beinvitált a szobába, mondtam, hogy barátnős együttlétre vágyom, majd elmentem a fürdőbe. Mikor kijöttem, Lizzie azonnal ott termett és ismét beinvitált a szobába.
    Felajánlott egy masszázst kezdésnek, de mivel fickós voltam, udvariasan visszautasítottam és kértem hogy kezdjük is egymás testének felfedezését és kényeztetését.
    Állva kezdtünk egymásra hangolódni, csókokkal, egymás testének simogatásával.
    Hamar az ágyra heveredtünk, lágy érintések, simogatás, csókok. Puha ajkai kellemesek. Csóknál nyelvét is használja.
    Én azért közben markolásztam kicsit a melleit is. Kellemes tapintásúak, arányosak, illenek Lizziehez :).

    Először ő kényeztette a velem egykorút. Francia tudása az egyik legkiemelkedőbb. Top 3-ban benne van. Érzéki, bőnyálas, nyelvét ajkait, és kezeit is használja, méghozzá a legjobb koreográfiában.
    A környéket sem hagyja ki. Ezt meg kell tapasztalni.
    Ezt a remek kényeztetést viszonozni szerettem volna, ezért helyet cseréltünk. Ajkaitól indultam lefelé, csókokkal és simogatásokkal közeledtem intim zónájához, ahol igyekeztem kedvére tenni. Szerintem jól esett neki, de a gyönyör részéről váratott magára.

    Itt egyetértettünk, hogy jöjjön az első menet. Kis sikosító után beleült. Lágyan, lassan, érzéki csípőmozgásokkal kezdte, és folytatta is, látva rajtam hogy ez tetszik nekem :). Így voltunk néhàmy percig. Az ikrekkel is jobban megismerledtem, néha csókot loptam. Kellemes érzés volt.
    Nem sokára felültem, néhány apró mozdulat után pedig a hátára fektettem és így mozogtam, mozogtunk sokáig.
    Hol ráhajolva csókolózva, hol a lábait a nyakamba véve.
    Kellemes volt benne lenni, akadálytalanul, csikamlósan járt ki-be a nemesebb részem, de az apródok csak nem jöttek ki. Ekkor megkértem, hogy váltsunk pózt. Ő hason, én pedig hátulról. Izgató helyzet, csípőjét ismét intenzíven használta, forgatta, csavarta hogy minél jobb legyen nekem. Ennek ellenére csak nem sikerült a tüzijáték részemről. Ekkor kérdeztem mennyi időnk van hátra.

    Meglepődtem, mennyire elszaladt az idő, hogy hosszú tíz percekig csak "reszeltünk". Ekkor kértem egy kis pacit tőle, majd felajánlotta a natúr franciával fejezzük be. Mivel az elején is jól esett, elfogadtam. Viszont időm végén jártam, és nem akartam visszaélni vendéglátóm vendégszeretetével, megköszöntem a ténykedését, majd indultam zuhanyozni.
    A fürdőből visszatérve pohár frissítővel kínált, mely jól esett. Felöltöztem, majd távoztam.
  • Elszámolás:

    Telefonban megbeszélt, 1 órát voltam, Budapesti átlag. Mivel először voltam nála, az elején a szekrényre helyeztem. Ott maradt végig.
  • Összkép:

    Lizzie abszolút profi, attól függetlenül, hogy mondtam hogy barátnő feelinges együttlétet szeretnék, remekül ráerzett mikor mire vágyom, mikor hogyan mozogjon, vagy mondjon.
    Kedves, és megadja a módját a dolgoknak, az apró finomságokra is figyel. Emellett nagyon figyelmes is, ha kell, kezdeményező, de bármikor visszavált a fogadó szerepbe.
    Jól éreztem magam vele és csak ajánlani tudom.
Happy Massage