• GABI

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egyezteni nagyon könnyű volt mobilon üzenetküldő appal. Gabi készségesen válaszolt, így megtaláltuk a közös igényeknek megfelelő időpontot.
  • Megközelítés:

    BKV-val mentem, 4/6-os villamosok vonalán könnyű megközelíteni. Valószínű GPS és autó kombóval is könnyű, parkolni nem tudom mennyire könnyű, a közeli üzletközpont parkolójában tuti lehet.
  • Helyszín:

    Régi polgári lakás egyik szobájában találkoztunk, minden rendben volt, rend és tisztaság. A célnak teljesen megfelel. A fürdőben sokféle tusfürdő és minden ami kell.
  • Lány külseje:

    A képek alapján nagyon kislányos külsőre számítottam, ehelyett picit huncutabb mosoly várt, de minden értelemben pozitív első benyomások kíséretében. Helyes arc, vékony, arányos test, szép szemek, szép haj. Nem tudok rosszat mondani. Jó ránézni Gabira, mi mást mondhatnék.
  • Erotikus masszázs:

    A masszáz az egyedi kérésemnek megfelelően alakult, szinte teljesen az erotikus részen volt a hangsúly. Nagyon lágyan és kitartóan kényeztetett már kezdetektől. Volt egy lazító hátmasszázs, majd fokozatosn rátértünk a fincsi kényeztetésre. Közben a fekhely melletti tükörben bámultam a hajlékony kecses testét, amikor kinyitottam a szemem. Nagyon odafigyelt, gyakorlatilag érezte a reakcióimat, egy kimondottan ellazító, vágykeltő folyamatot éltem át. Hosszasan bevezetve az intim részeim kényeztetését először csak simogatásokkal, majd puszikkal, nyelvvel, én meg átadtam magam az érzéseknek. Tulajdonképpen ezért jöttem, ezt egyezettük. A bennem kialakuló érzésekre figyelhettem, miközben ő minden négyetcentimétert és hajlatot bebarangolt finoman, szó szerint semmit sem kihagyva. Ez nagyon hoszasan folytatódott, közben ténylegesen elvesztettem az időérzékemet. Kértem, hogy a farkam csak a következő részben kerüljön képbe, magyarul csak a lezárásban foglalkozzon vele, addig ha lehet még hozzá se érjen. Mikor ez megtörtént, tudtam hogy jön a következő rész...
  • Levezetés:

    Mivel már kissé más tudtállapotba kerülve jutottunk ide, csak néhány képet tudok leírni ami bevillan most is. Nagyon finoman, de magabiztosan nyúlt hozzám. A merevségemmel nem kellett foglalkozni, teljesen adott volt mikor tudatomra ébredtem. A környéket is alaposan kényeztette, a farkam a kezébe vette, hol a szájába, majd ismét a környéken éreztem a nyelves kényeztetést. Itt a pornós és a barátnős rész nem elválasztható. Olyan volt mint ha a barátnőmmel vennék részt pornóban, amit mellesleg én magam rendeztem. Gabi nem szégyellős, de nem is harsány, úgy néz közben a szemembe, mintha évek óta ismernénk egymást. Amik bevillannak: nagyon finoman, lassan milliméterenként veszi a szájába a farkam, amit én lágynak és teljesen odaadónak érzek. Változatosan, pont úgy kényezet, ahogy jó nekem. Közben a fenekemet lágyan izgatja, hol nyelvvel, hol kézzel. Az időrrend nem tudom így volt-e, elvesztettem az időérzékem. Élvezekedtem ameddig tudtam, fogalmam sincs pontosan mennyi ideig tartott ez a rész. Végül felemeltem a lában, hogy a fenekem kényeztesse. Úgy sültem el hogy a nyelvével a makkom alsó részét kényeztette, közben a fenekem izgatta az egyik kezével. Nem volt gyors az orgazmusom, de alapos és hosszantartó. Gabi érezte meddig kell folytatni, több hullámban lövelltem a hasamra. Nem maradt hiányérzete. Ezután megtörölgetett, hasra fordultam, pizit ellazított, rámfeküdt és a hátam, nyakam puszilgatt, amitől megborzongtam és picit továbbkalandozott a fantáziám, de tudom mi az illem, meg az óra szerint is már épp letelt a megbeszélt 2 órám.
  • Elszámolás:

    Az egyeztetettek szerint. Kimondottan baráti ha a nyújtott szolgáltatás színvonalához mérjük. Ha tudok, biztosan visszatérek.
  • Összkép:

    Itt is csak a pozitívumokat tudom erősíteni. Megkaptam a barátnőfílinget, csak annál kevesebb önzéssel és fáradhatatlan odaadással (ami a valódi barátnőkre ritkán jellemző), teljesen csak rólam szólt a 2 óra. A pornós fílinget is megkaptam, mert szégyenérzet és bármilyen kommunikációs korlát nélkül tudtam átélni az élményt, amit Gabi adott nekem. Durvulás még gondolatban sem merült fel, mindent megkaptam amit szerettem volna, elvenni nem kell, ha úgy is adják. Szóval barátnőnek is elfogadnám, szerencsés aki ezt valóra válthatja vele.
Happy Massage