• Amy

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Könnyen ment elsőre sikerült beszélni. Minden lényeges információt megkaptam s megbeszéltük hogy bő 30 perc múlva nála leszek. Kedves volt és közvetlen.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem még a délutáni csúcs előtt majd a csúcsban távoztam. M0 irányából forgalom függvényében most 10 perc alatt sikerült a megközelítés. Vissza ugyanez 20 perc volt. A hely továbbra is nyugodt csendes. BKV-t nem tudom. Város felől nem tudom.
  • Helyszín:

    Előszoba háló fürdő amit magunk fajta lát a lakásból. Ezek rendezettek tiszták. A két lépcsős kapu után pár emelet magasságig lépcsőn haladtam felfelé mígnem nyílott a megjelölt ajtó. Egy köntösben fogadott Amy egy puszival. Megoleltem s hamar rájöttem hogy alatta egy semmit takaró hálós ruha van csupán. Ezért köntösén keresztül simogattam ahol értem és állva csokolztunk pár pillanatot. Alkalmi vendéglátóm nyugtázta hogy kellemes belépőben volt része majd bevonult a szobába. Majd gyere te is mondattal. Ezután magamra maradtam. Lepakolást kovetően minden folytatódott a szobában. Aztán elindultam fürdeni. Mint írtam minden tuti volt és tiszta.
  • Lány külseje:

    Képei akár tegnap is készülhettek volna. Karbantartott test finom sima bőr, és popó. Aranyos arc főleg ha mosolyog. Nincs változás a képei és a valóság között.
  • Action:

    A fürdés előtti megalapozott gyanú hogy itt bizony jól fogjuk érezni magunkat beigazolódott. Ágyon várt a hálós ruciban és csókolózásba keveredtünk.
    Hellyel kínált majd mielőtt elkezdte a kedvére való kényeztetést a biztonság kedvéért mivel hozzá készültem egy ideje elárultam hogy már annyiszor könnyített magamon hogy szinte fájt hogy minél tovább élvezhessem ténykedését. A keringőre felkérést elfogadva vett szájába s kezdte vadul a szopást. Több kevesebb finom mozdulattal tarkítva haladt miközben először 1 majd 2 ujjal kezdtem ujjazni az addigra finoman nedvesedő lepkés puncit. Pár perc múltán kényszeres elemekkel tarkított folytatás következett. Ekkor ütemesen megjárattam jó mélyen a farkam a torkában. 2-3 alkalommal lent tartva kisebb nagyobb öklendezésig. Tetszett neki szerette. Nyála folyt amivel szisztematikusan összekent. Ekkor kértem üljön a Bár székre. Itt én következtem és élvezésig kinyaltam. Amikor ismét az ágyon találtuk magunkat folytatta a szopást. Majdnem 69ben mert nem kaptam puncit a számhoz. A vallamhoz került de egy két csókot tudtam így is adni. Felült és a farkamat izgatni kezdte a testével. Ekkor kértem hogy engedtessék magába fogadni. Gyors gumi húzás után misszionárius pózban éreztem Amyt először Vad dugás következett majd vesztünkre kicsusszantam belőle. Ajánlotta hogy bele ül. Nem elleneztem de felszopás nélkül nem lett volna esély. Betuszkolást követően lassan haladtunk a cél felé amikor Amy kezdett a tükörben mozizni és nézte miként töltöm ki farkammal mely eredményeképpen ismét szétcsusszantunk. Biztosított róla hogy minden nagyon szép s ő is vizuális típus. Végül ismét visszatértem a punciba. Ölbe vettem lovagolt vágtázott. Alulról pakoltam harcoltam de az előzmények némileg gátoltak az élvezésben. Kérte mindvégig hogy hátulról jöjjek de tudtam s ő is hogy akkor azonnal végem. Ekkor már nem is álltam ellent hanem bele álltam hátulról s fél perc intenzív dugás után a gumiba élveztem. Hagyott lenyugodni majd el zuhanyozni. Majd kaptam egy finom simogató masszázst s megbeszéltük ki hogy szereti a spenótot sóskát és amúgy a főzelékeket mert éppen tökhöz készült fasirtot kreálni.
  • Elszámolás:

    Itt jött a második izzadás. Miután időjárásnak megfelelően reggel kabát este póló időket élünk a rózsaszálak a kabátban az előszobában maradtak. Amy mosolygott rajtam s végül minden a végén került átadásra. Nettó 64 percet voltam nála nagyon jó hangulatban. Az eredményt a mostani átlag és egy extra igénybevétele után is Maximálisan rendben találtam. Az értéke számokban nem kifejezhető.
  • Összkép:

    Érkezni és távozni is hasonlóan jó volt. Úgy érzem mindketten jól éreztük magunkat. Mindenkinek bátran ajánlom aki tudja mit akar és elfogadja hogy néha az van amit Amy akar.
Happy Massage