• Niki_és_Bunny

  • Beküldte:
  • Niki_és_Bunny reagálása

    Drága Ayrton!
    Nagyon szépen köszönjük a beszámolót,és nagyon örülünk,hogy úgy érezd felejthetetlen élményt adtunk Neked!Öreg korodra se felejtsd el!;)
    Mi is szuperül éreztük magunkat,már nagyon vártuk mi is,hogy melyik szombaton fogsz ránk érni!:P
    És eljött a Mi időnk!:D
    Látod,izgultál,de sodródtál az árral,nem volt miért!;) Minden igényünket kielégítetted,szuperül figyeltél mindkettőnkre,Neked ez sima ügy volt!:)
    Külön -külön is mindig örülünk Neked mindig,de ez most nagyon ott volt!;)
    Nagyon szuper hármas összegabalyodás volt ez!:)
    Aztán lássunk még,akár így,akár külön-külön,csak gyere!:)
    Fere,köszönjük a készenlétet,de megbírkózott az uraság a feladattal,és eltudott menni a saját lábán!:D
    Millió pusszancs:

    Niki és Nyuszkó

  • Egyeztetés:

    Régóta terveztem már egy hármas randit, és amikor megláttam Niki- Bunny közös hirdetését, tudtam hozzájuk el kell jutnom. Bunnyval vettem fel a kapcsolatot és őt kértem meg, hogy kérdezze meg Nikit a szombatról. Bár ő ekkor nem szokott lenni, de a kedvemért igent mondott. Amit itt is csak megköszönni tudok! Vtr-en is bejelentkeztem a megbeszélt időpontra.
  • Megközelítés:

    Kelenföldi Pályaudvartól csak pár perces séta a helyszín. Tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető, szabad parkolót a ház előtt nem nagyon láttam.
  • Helyszín:

    X emelet, ne lépcsőz ha lehet. Lakásban mindenhol rend és tisztaság fogadott. Fürdőben zuhanyzó, több tusfürdővel, mosdó kagylón több Spray, szájvíz kis műanyag pohárral, bontatlan új fogkefék, fogkrém a törülköző tiszta illatos, és nedvszívó. Hálóban kanapé, arra raktam a ruháimat egy kényelmes nagy franciaágy, polcos szekrények, és félhomály.
  • Lány külseje:

    Mindkét lány gyönyörű és nagyon kívánatos számomra is, nem hiába választottam őket erre a hármas randira. Nikivel utoljára 5 éve találkoztam, de semmit sem változott, ugyanaz a csábító látvány fogadott mint akkor. Vagány mosolygós lány nagy mellekkel, ugyanez Nyusziról is elmondható.
    Niki és Nyuszi szépségét visszaadják fotóik, de élőben kell őket látni, érezni! Férfiembernek ha meg kell halnia, hát két ilyen lány között tegye!:)
  • Action:

    A megbeszélt időben hívtam őket, Nyuszi vette fel a telót s megkapva minden infót már vitt is fel a lift az egekbe. Az ajtón Niki engedett be nagy mosollyal az arcán, Bunny a hálóban állva az ágy előtt várt. A lányokon fekete egybe részes felső volt, Nyuszi még ezt kiegészítette egy combfixel, bugyi egyikőjükön sem volt. Lányoktól bezsebelhettem pár puszit, cipőt levetve a hálóba invitáltak, frissítőt is kapva. Pár percet dumáltunk és már kezembe is nyomták a törülközőt, hogy várnak, siessek.

    Belépve a szobában ők már az ágyon feküdtek, kérésemre elsőnek egymást kezdték el kényeztetni. Csókolóztak majd Nyuszi Niki lábai közé telepedett, és megmutatta mit kell majd csinálnom. Pár percig mozizni akartam de hamar Nikivel kezdtünk el csókolózni közben melleit simogattam. Hamar megtalált odalent kezével kezdte simogatni farkamat, kis idővel feljebb helyezkedtem, hogy szájába kerüljek. Profi módon beszéli a francia nyelvet, sokszor szemembe is nézett közben. Ezt követően feltérdeltem és mindkét lány oldalról a farkam kezdte el nyalni, közben felette csókolóztak. Nyuszi a környékét is kényeztette, eközben Niki teljesen eltüntetett szájában.
    Azt hiszem Niki rakta fel a gumit és már háttal nekem meg is lovagolt. Eközben Bunnyval csókolóztunk és simogattam őt mindenhol, majd nekem szembe fordulva lábát szétrakva, két ujjamat puncijába nyomta!:) Igen szenvedélyesen mozgott felettem Niki, Bunny meg szinte megerőszakolta az ujjamat, úgy élvezkedett!:)

    Niki lepattant rólam, s gumicsere után Nyuszit hátulról kaptam el. Szerette és igényelte is a hevesebb iramot, Niki mellém térdelt és vadul csókolni kezdett, s melleit is az arcomba nyomta közben. Sokáig nem bírtam ezt az őrült iramot, gumit levéve Nyuszi vadul franciázott, én eközben Niki punciját ujjaztam amit úgy vettem észre igen élvezett, kiélvezett. Niki szájába kerültem, Nyuszi a számra ült, idővel egyre jobban érezve magát, majd azt hiszem 69-ben folytattuk tovább, eközben a két lány pár csókot is váltott. Új gumi után szemből folytattuk volna Nikivel, de sajna visszapuhultam, s a két lány egyből a farkamnak esett, majd Bunny kutyusban helyezkedve mellém, ujjamat kérve a puncijába, azt vibrátornak használva egyre jobban élvezte a helyzetet. Niki pár perc alatt keménnyé varázsolt s gumit pattintva rám, lovagolni kezdett. Kiélveztem minden pillanatát, simogattam gyönyörű nagy melleit , s szánk is végig csókba forrt.

    Váltottunk Bunny kezdett el szájjal kényeztetni, Niki a számra ült, s egyre jobban fúrta punciját nyelvemre, közben melleit simogattam s ő kezeimre rászorítva egyre jobban élvezte, miközben Nyuszi kézzel- szájjal egyre jobban a csúcs felé kezdett vinni. Niki még jobban szorította kezemet a mellein, hangjára, sikolyára Bunny szájába élveztem. Végem lett mozdulni alig tudtam..:)
    Nyuszi frissítővel kínált, alig bírtam megfogni a poharat, lányok jót mosolyogtak rajtam, majd levezető 4 kezes masszázst kaptam emlékeim szerint, ami igen jól esett. Végül Niki melleivel csúszkált rajtam, hmm, jó világ!:) Végül zuhany, és fájó búcsú a lányoktól.
  • Elszámolás:

    Az ajándék mértéke a pesti átlag kétszerese, de hármas randiról beszélünk. Az ajándékot a randi elején helyeztem el, ami szerintem végig ott is maradt ahová raktam. Extrát egyik lánynál sem vettem igénybe, tökéletes étlapom volt igy is.
  • Összkép:

    Azt kaptam amit vártam a lányoktól, egy felejthetetlen órácskát, két kedvencemtől!:) Annyi minden történt ebben az órában, hogy vissza emlékezni is nehéz, ki, hol,mikor kivel!:) Végig vad buja erotika volt jellemző a randinkra, imádtam minden percét, pillanatát. Nagyon ajánlottak a lányok együtt és külön külön is!
Happy Massage