• Alíz

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Ahogy megláttam azt a remekbeszabott doggys képet a piros tangában kész voltam. Túl azon, hogy eszméletlen vibrálást éreztem azonnal és már pipáltam is a kedvencekbe. A következő lépés a privát üzi volt, melyre viszonylag hamar és kézségesen reagált. Mivel a száma egy korábban már elmentett hölgyé volt már azt is tudtam hova fogok menni, ha más változás nem volt. Ezután már csak találnom kellett egy-két lehetséges időpontot, ami nem volt egyszerű, de végül sikerült a randi időpontját némi tologatás után fixálnunk.
  • Megközelítés:

    Ezt szívesen átugranám, mert autóval nem a legkellemesebb, de azért kb 50-100 méterre van egy szabadtéri parkoló is. Mindenhol fizetős a magasabb óradíjjal kell számolni, vagy az ismert budai körút domb felé eső részén letenni az autót. Én ez utóbbit választottam pár perces gyaloglással kiegészítve. A tömegközlekedés parádés, Combino, metró a közelben gyalog is elérhető és a nagy budai bevásárlóközpont parkolója is reális alternatíva lehet. Szerintem a ház megtalálása sem túl bonyolult, bár egy beugróban kell keresni. Valószínűleg a GPS sem téveszti el. Mivel én már jártam itt pontosan tudtam hova kell érkeznem.
  • Helyszín:

    Maga a szalon egy nyolc emeletes jó állapotú társasház egyik felső szintjén található, természetesen lifttel közelíthető meg. A lakás felújított, a belépés után egy hatalmas, világos előtér fogad, amiből nyílik a két maszoba, lehet, hogy rejtőzik egy harmadik is, de ez nem biztos. Alíz a baloldaliba invitált, melyben jó széles tatami, mellette hosszában végig tükör, de nem a felra szerelve, hanem óezüst kerettel a falnak támasztva, körben színváltós LED világítás fut, egy kanapé, szobainas kis lerakodópolc. Ideális, kellemes, meghitt környezet mind a masszázsra, mind a kényeztetésre. A fűrdő szintén kifogástalan, bő tusfűrdő választék, kétfejta szájvíz a szokásos kis egyszer használatos pohárkákkal, kád zuhanyfüggönnyel, de nem a barkácsáruházas gagyi vékony, hanem rendes vastagságú és tartású, ami a kádba vezeti vissza a vizet, száraz kilépő és a jó nedvszívó törölközők, egy az elején, egy a végén. Tip-top a helyszín, a legkényesebb igényt is kielégíti.
    És még egy fontos szempont a diszkréció, ami tökéletes. Nincs körfolyosó, szintenként mindössze 3-4 lakás található, az esélyed, hogy találkozol valakivel annyi, mint betörőnek télen egy balatoni nyaraló kirámolásakor és én nem betörni, hanem kitörni mentem Alízhoz a tavasznak csúfolt tizen-egykétfokból a bolyhosan meleg kuckójába.
  • Lány külseje:

    Egy ilyen látogatás legfontosabb pillanata az első 5 másodperc (nem tévesztendő össze Coelho 11 percével, az később jöhet csak). Itt sok minden eldől az agy kikapcsolásával, mert a testek már azelőtt kommunikálnak, hogy megszólalnánk. Természetesen elképzeltem Alízt, összeraktam a profilt a rendelkezésemre álló képek és az addigi kommunikáció alapján, de a valóság mindig más, mert az illat, a hang, a gesztus, a testbeszéd, a kisugárzás ezt felülírja...van olyan helyzet, amikor belépve rögtön két dolog jut egyszerre az eszedbe: (i) milyen gyönyörű ez a nő (ii) mennyire király, ahogy választani tudok. Ez most egyértelműen ez az eset volt. Frissen mosott szőkésbarna haja a vállára omlott, illata, tekintete az első pillanatban magával ragadott. Karcsú, izmos, de nem az edzőteremben kigyúrt, agyonszolizott műszépség, hanem egy gyönyörű, hibátlan őszibarack, ami épp az öledbe pottyan és nem hiszed el, hogy a tiéd lehet és ekkora mázlista vagy. Nekem a gyengém az ilyen személyiség, aki minden pillanatban magát adja és nem azért mert tudja, hogy pont erre vágyom, hanem, mert ő ilyen, "csak úgy" ahogy Redford mondja a Suttogóban. Valószínűtlenül kerek popsi, ívelt combok, szépen formázott vádli, kecses tartás és két őrjitó, lapulevélről épp lecsurranni készülő telt vízcseppet formázó kebel, akár egy igazi Toszkán pizzériában az első kis formázó pofonokra váró tésztahalom, ruganyos, gyúrható és őrjítő. Mindig tudtam, hogy a szépség belülről jön és azt is, hogy ebben biztosan nem tévedek, mert e kiváló fizikai adottságokhoz egy finom, odaadó, de nem szervilis, elbűvölő személyiség társul, benne a vagány lazaság, ami abszolut a gyengém:) Alíz egész lénye nyűgözött le, de azonnal és kétely nélkül. Egy meggypiros body-félében fogadott, ami ugyancsak erotikus üzenetet lőtt rám, olyan kontúrt adott észveszejtő domborulatainak, hogy igazán nehezemre esett ott nyomban nem nekinyomni az előszobafalnak. Megbizsergett az ágyékom környéke, ahogy beringott előttem a tatamis kuckóba.
  • Erotikus masszázs:

    llyen antré után nem csoda, hogy már a lágy vízsugarakkal megszavaztattam, hogy a masszázst erősen zárójelbe tesszük és azonnal zsenge ismeretségünk elmélyítésére koncentrálunk. Ezt így direktben persze nem elegáns felvázolni, mert ugrik a kezdeti varázs, ezért a testbeszéd mellett döntöttem. A masszázs legyen vertikális, minden más pedig horizontális.
    A fűrdőből visszatérve átöleltük egymást, ujjbeggyel finoman végigcirógattam Alíz karját, vállát, nyakát, majd apró puszikat, csókokat leheltem pelyhes nyakára, vállára. Szemét behúnyva adta át magát az ismerkedés egyre mélyülő nonverbális formáinak, igazi body language vette kezdetét. A farkam az átélt ingerektől egyre csak duzzadt, ölelkezés közben beszorult Alíz lábai közé, aki lágyan combjai közé engedte, hogy aztán rázárhasson, tovább ingerelve. Egymás hajába túrva élveztük az első csókocskák semmihez nem fogható ízét, egyre szorosabban öleltük egymást, majd engedtünk a szorításból és a tatamira omlottunk teljes egyetértésben.
    Üthetnék még karaktereket a masszázs részhez, de ezúttal a másfél órának meglehetősen csekély részét allokáltuk erre. A tatmin egymással szembe fekve-fordulva heves ölelkezéssel fedeztük fel egymást. Alíz fejét az alul lévő karomra hajtotta, mellyel szorosan magamhoz húztam, érezni akartam egész testét. Bal kezemmel kemény popsija alá markolva ölét ágaskodó farkamhoz húztam, amit kéjes nyögéssel nyugtázott. Majd a szorítást oldva félig hátára fordítottam és ujjaimat a body felső részébe akasztva mélyen lehúztam, hogy ajkaimmal kényeztethessem a feszülő halmokat, melyek alig várták, hogy kiszabadulhassanak. Türelmetlenül fejtettem le a pántokat Alíz válláról karjáról, nem tudtam betelni a gyönyörű cicikkel, hol az egyiket, hol a másikat vettem kezelésbe finom érintésekkel, puszikkal, csókokkal. A bimbók már attól bekeményedtek, hogy rájuk néztem, a kis pelyhek is vigyázba vágták magukat és kipirultan várták nyelvem simítását. Épp csak annyira érintettem egyre feszülő bőrét, hogy a kis phéket felállítsam, Alíz egész testének remegésével reagált az incselkedő kényeztetésre, hatalmas szempilláit lecsukva adta át magát a gyönyörnek. Két kezével csípőjét alig megemelve letolta a body alsó részét is, felkínálva meztelenségét....nehéz leírni az érzést, betelni egy ilyen csodás test látványával.
    Olyan volt, mint egy kecses cselló, ami mindenre képes, de csak akkor, ha avatott kezekbe kerül, ha tudnak e kivételes hangszeren játszani. Megható, erotikus és egyben inspiráló, éteri pillanatok voltak ezek, mint amikor Yo-Yo-Ma a világhírű csellista először ráteszi a vonót a csellójára és elkezdi játszani az Emanuelle-t, először lágyan, finoman, majd egyre szenvedélyesebben, lehúnyt szemmel miközben látszik, hogy ő már máshol jár....
  • Levezetés:

    ….majd valahogy fölém került, combjaimra ült és kéjes mosollyal csorgatta vékony sugárban az olajat testére, majd onnan kis patakocskákban a farkamra, melynek tövénél elkezdett finoman rámmozogni, hol a zacsimat simizte nedvesedő kelyhével, hol feljebb csúszott nagyajkaival, melyek mint egy hot-dogot fogtak körbe forró öleléssel, hol meg lefelé mozgott popsijával ütemesen ágyékomhoz ütődve, ügyelve, hogy még véletlenül se tévedjek tiltott zónába. A természet gyönyörű cicikkel halmozta el, amik csak úgy omlottak rám olajtól csillogva, miközben szenvedélyesen gyurmáztam, vagy épp számba cuppogtattam. Bimbói mintha vártak volna, sötétebb színre váltottak egyre keményedve, teljes testével szorosan rámsimult, finom csókocskákat lehelve nyakamba, vállgödrömbe, miközben csípőjével finoman körözött ágyékomon. Hátranyúlva elkaptam azt a gyönyörűséges popsit és le-föl járattam ölét az ölemen...ekkor hirtelen felült és anélkül, hogy a ritus megtört volna kezébe vette megkeményedő farkamat és gyöngyöző nagyajkai közé szorítva tovább csúszkált föl-alá kéjes mosollyal az őrület felé kergetve. Közben ujjaimmal a gátat, ánusz környékét ingereltem, amit apró, majd egyre erősödő nyögésekkel nyugtázott.
    Hamar kiderült, hogy Alíz az erotikát, szexualitást biztos kézzel, szájjal stb. kezelő, ízig-vérig nő, akinek a teste őszinte jeleket ad, minden mozdulatunk kétely nélküli, belülről jövő, a másikat meghódítani akaró volt. Nehéz szavakká formálni az érzést, hogy amit szerettem volna, azt már csinálta is és fordítva....ilyen kémia nagyon ritkán adatik meg az embernek, mikor azt érzed, hogy szinte a sejtek incselkednek egymással közvetlenül, az agy kikapcsolásával, mert az én agyam biztosan ki lett kapcsolva.
    Alíz csípője hullámzásával lejjebb invitált…gyönyörű kelyhe finoman megnyílt, a mézcseppek megjelentek duzzadó szirmain miközben ujbegyemmel izgattam, halántékom lüktetett, teljesen be lettem indulva.
    Oldalra fordultunk a tatamin, combomat finoman Alíz lábai közé csúsztattam és lassan felhúztam egészen a puncijához, láthatóan kedvére volt, ahogy kelyhe rám cuppant, éreztem finom lüktetését, a nedves forróságot, nyakamon forró zihálását, majd csípőjének, ölének finom mozgását, ahogy szirmai megteltek a gyönyörrel és finoman siklottak friss nedvükön. Amikor érzékien ráfogott a farkamra valószínűtlenül bekeményedtem ujjainak olajos szorításában, olyan volt mint ha egy beindult gorilla pumpálta volna fel a véremet egyenesen az agyamba, vagy annak a helyére. Alízt finomanl hátára fordítottam, lassan lecsókoltam magam izzó kelyhéhez, ahol szirmai már kinyíltan várták, hogy nyelvem közéjük furakodjon és lassan, egyre mélyülően repítse őt, meg engem. Elvesztem ez nyilvánvaló volt, nyaltam-faltam zamatos, egyre duzzadó kelyhét, ajkaim közé szívtam megfeszült csiklóját, majd lágyan épp csak rányalintottam, csókoltam szétnyílt ajkait és éreztem, ahogy teste meg-megfeszül, majd elernyed kéjesen, kezemet és nyelvemet felváltva járattam csiklóján és finoman pulzáló kelyhén. Ilyen finom és illatos kehellyel régen volt dolgom, szinte csókolóztam nagyajkaival, nyelvemet hol mélyebben, hol kevésbé belecsusszantva, mutatóujjamat finoman a nyelvem után siklattam egyre mélyebben, olyan pontokat érintve, aminek látható és hallható jelei nem hagytak kétséget, hogy jó úton járok. Alíz feszes hasa ütemes hullámzásba kezdett, majd befeszült és halk sikolyok közepette elröppent a drága kezemet szorítva.
    Kis pihegés után rámfordult és mellemet, hasamat csókolgatva a lábaim közé csusszanva kezébe, majd forró húsos ajkai közé vett, közben lankadni nem akaró farkam tövét és a tárat ingerelte leírhatatlan fortéllyal, érzékiséggel, az őrület és robbanás határán lavíroztatott, egészen különleges módon kényeztetett, annyira rámérzett, hogy kezdtem elveszteni a fonalat. Változatos technikával repített a csúcs felé, hol a tövére fogott rá és a végét ajkai közé simította, majd nyelvével hosszában felfelé nyalintott, a makkhoz érve kis nyálat csorgatott rá és eltüntette a szerszám nagy részét, hogy aztán nagyon lassan újra elengedje…egyre gyengültem e gyönyörű játéktól, szinte éreztem, mint lázas gyereknél a hőmérő higanyszála, úgy csúszik fel a magma megállíthatatlanul, amit csak fokozott olajtól fénylő feszes őszibarack popsijának gyurmázása, szinte faltam a gyönyört…és azok az apró kis nyögések, elhaló hangocskák….huúú nagyon beindítottak. Egyszerűen nem lehetett betelni a látvánnyal és az érzéssel. Néha egészen mélyen bevett, majd szinte kicsusszantott a szájából, aztán elkapta a farkamat, húzott egy két lágyat a tövéig és ezúttal alulról nyalintott rá, mint puha szellő a falevélre a makkomra, amitől az majd felrobbant, aztán egy finom zacsisimítás és ezek rafinált kombinációja, közben az ártatlan mosoly és az a szende tekintet, mintha ő is csak egy erotikus filmet nézne...a tükörben pedig a tekergőző csodás popsi.
    Összeakadt a tekintetünk és ugyanarra gondoltunk, hasra fektettem majd farpofáit csókolgatva egyre feljebb húzódtam lábai közé és most én kezdtem csúszkálni rajta, farkamat nedvesen csillogó forró farpofáihoz dörzsölgettem, föl-le húzogatva a vágatban, melynek ütemét átvéve Alíz csípőjét fel-le tologatva kergetett az őrületbe, majd combjait hol összezárva, hol kissé megnyitva masszírozta valószínűtlenül bekeményedő farkamat. A látvány, az érzés leírhatatlan volt, nem is bírtam sokáig...kitörni készülű farkamat kezébe adtam, hogy oda dörzsölje ahol neki a legjobb... teljesen összegabalyodva szinte egyszerre, hördültünk a gyönyörbe, a kéjencek a popsiján, hátán vészfékeztek, mint egy sikeres bevetésről visszatérő vadászgépek az anyahajó fedélzetén... egyedi élmény volt egy különleges nővel, most, hogy írokm újra átélem:))).. észveszejtő volt, még a fűrdőben is meg-, megrándult az ágyékom környéke….
  • Elszámolás:

    Az új budai átlag, melyet a privát üzenetekben már korábban tisztáztunk. Természetesen utólag került szinte észrevétlenül a felhörpintett ásványvizes pohár mellé. Nem vizsgálnám a korrelációt az élmény és a csokor között, mert nem sok értelmét látom. Nekem minden virágszál megérte.
  • Összkép:

    Jó döntés volt az első megérzésemre hallgatni és Alízt nyomban felkeresni. Nem vitás, hogy az intuícióm ezúttal sem hagyott cserben, egy igazi kincsre leltem. Egyszerűen jó vele együtt lenni, kellemes, alkalmazkodó partner, remek testi adottságokkal, megfelelően széles repertoárral. Izgató, intellektuális és erotikus egyszerre, kislányos bájjal és neki jól álló félénkséggel. Amit csinál azt őszinte természetességgel teszi, a vendégért. Nagyon finom és érzéki partner, engem leginkább a finom érzékisége, őszinte gesztusai fogtak meg és a személyiségének pozitív kisugárzása. Nem egy szerepet játszik, hanem önazonosan viselkedik, nem közönséges, nem pornós, hanem abszolut barátnős a hozzáállása, ami nyílván attól függ, hogy a vendég miként viszonyul hozzá. Mivel kétségtelenül rokonlelkek lehetünk, így már az első találkozás is olyan volt, mintha a sokadik lett volna. Gesztusai magától értetődőek és belülről jövők, ami számomra lebilincselő. Felejthetetlen élmény volt, amivel csak a legmagasabb minősítés lehet arányban álló. Köszönöm Drága Alíz!:)
Happy Massage