• Niki_és_Bunny

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Előző napon hívtam telefonon Nikit és kértem egy időpontot másnap délre. A randi napján reggel küldtem egy megerősítő sms-t és kaptam egy címet.
  • Megközelítés:

    Etele tér környékén, kultúrált panelház. Autóval mentem, könnyedén odataláltam GPS segítségével. Parkolás nem fizetős, de vadászni kellett mire találtam egy szabad helyet.
  • Helyszín:

    Panelházban található a randi helyszínéül szolgáló egyszobás, szépen, hangulatosan berendezett lakás. Nagy kanapé a szobában, amire lerakhattam ruháimat. A tett helyszíne pedig egy franciaágy az ablakhoz közel. Nappalról lévén szó a sötétítő függönyök behúzva és egy kis hangulatfény világított csak a szobában. Kellemes, randira tökéletesen megfelelő környezet.
  • Lány külseje:

    Niki és Bunny a képekkel megegyező módon nézett ki. Niki szőke haja copfban, úgy mint a képeken. Bunny barnás szőkés haja kibontva. Mindkét hölgy szexi babydollban és bugyi nélkül fogadott. Testalkatuk nőiesen telt, formás, nagy cicik és popsi. Nekem mindkettő kinézete nagyon tetszett úgy ahogyan volt.
  • Action:

    Érkezésemkor mindketten az előtérben szájrapuszival fogadtak, ami meglepő és egyben nagyon kellemes volt számomra. Egyből a szobába kísértek, majd a két lány a franciaágyon foglaltak helyet és kérték, hogy én a kanapéra tegyem ruháimat, majd irány a zuhany. Izgalmas, de egyátalán nem kínos érzés volt előttük levetkőzni, pedig még csak 2 perce ismertük meg egymást. Szóval dobáltam le a gönceimet és tüntem fürdeni. Visszatértemkor Niki és Bunny az ágyon állva várt, majd mindketten előbuggyantották a nagy cickókat és kérték, fáradjak közelebb bátran. Nem is kellett kétszer kérni, azonnal fúrtam is bele az arcomat a cickók közé. Nyaltam faltam, markoltam a csöcsöket, loptam csókot Nikitől majd Bunnytól is. Bunny hamarosan térdre ereszkedett előttem és szájjal vette kezelésbe ágaskodó farkamat, majd hamarosan Niki is követte. Életreszóló élmény volt nézni a két lányt amint a farkammal játszadoznak. Bunny gumit készített elő miközben Niki még szopott, majd gumihúzás után Bunny puncival tolatott rám az ágyon térdelve, ekkor Niki szemben állt velem és elérhetővé tette csodás melleit számomra, amit miközben Bunny dugtam hátulról, nyaltam faltam, markolásztam. Hamarosan én feküdtem hanyadt az ágyon és kértem Niki üljön az arcomra, miközben Bunny beleguggolt puncijával férfiasságomba. Bakancslistás élmény kipipálva :) Újra pózváltás következett, most Niki feküdt az ágyra és én dugtam szemből az Ő puciját miközben Bunny hátulról a lábaim között matattam a golyóimat. No ekkor jött el a pillanat amikor éreztem, hogy a robbanás elkerülhetetlen. Pár másodperc után jött is a pillanat amire már régóta vártam. Különösen jó volt Niki vadítóan szexi szemébe nézve, csöcseit markolászva, nyaldosva elélvezni, miközben Bunny markolászta hátulról a zacsit. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a frenetikus élményt. Menet után kaptam frissítő italt, sőt még egy kis olajos, négykezes simit is a lányoktól, közben kicsit beszélgettünk mindenféléről. Nagyon meghitt volt a hangulat, el tudtam teljesen lazulni, mintha már régről ismernénk egymást. Majd kezdődött a második felvonás. A lányok ismét szájjal kényeztettek mire kisvártatva újra felkeményedtem. Gumihúzás és változatos pózokban ment a nyali-fali és az ungi-bungi :) Végül hanyattfekve az ágyon, számban Niki puncija, a farkam Bunny szájában lett végem egy hatalmas vulkánkitöréssel. Őrületes másfél óra volt, melyet már hónapok óta tervezgettem, szervezgettem magamban, de végül sikerült összehozni és amit köszönök ezúton is Nikinek és Bunnynak.
  • Elszámolás:

    Eredetileg egy óra hosszát terveztem be, de végül másfél óra lett belőle, de minden perce emlékezetes maradt. Extrát nem kértem, bár Bunny popsija igen-igen hívogató volt. Legközelebb (következő szülinapomon) igénybe fogom venni Bunny szexi popsiját is.
  • Összkép:

    Végül telve pozitív élményekkel és kielégülten, jó érzésekkel távoztam Nikitől és Bunnytól. Kedvesek, aranyosak, lazák és jófejek voltak végig. Nem voltak kínos pillanatok, nem kellett feszengenem egyetlen percig sem, minden olyan természetes volt. Ha esetleg gondolkodsz azon, hogy meglátogasd-e a lányokat akkor neked mondom, hogy ne habozz, vágj bele, mert nem fogod megbánni.
Happy Massage