• Lotti

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A hirdetését itt az oldalon láttam még ami egyből fel is keltette az érdeklődésemet.
    Napokkal korábban VTR-en keresztül választottam időpontot. Amit hamar el is fogadott.
  • Megközelítés:

    Parkolást nem tudom hogy mennyire könnyű vagy nehéz mert gyalog voltam. A BKV-al könnyű a megközelítés. A közelben van egy nagyobb csomópont. Picit korábban érkeztem így vártam néhány percet az időpontig. Könnyű megtalalni a címet.
  • Helyszín:

    A lakás pici de a célnak megfelelő. Van egy pici előtér ahol kimászhatsz a cipődből. Ezután beérkezel a lakás legnagyobb részébe ami egyben baszoba és van egy kis konyhasarok is. Innen nyílik a fürdő. A fűrdő tiszta, a célnak pont megfelelő. Van minden ami a tisztálkodáshoz kell. Tiszta törülközőt kapsz. Amit használat után a szobában a ruhainasra fel tudsz akasztani.
  • Lány külseje:

    Kinyílt az ajtó és egy szép alakú és szép arcú hölgy fogadott piros szerelésben. A képeknek teljesen megfelelő sőt szebb mint a képeken.
  • Action:

    Bementünk a szobába ahol elmondja mit hova tudok letenni. És utánna megbeszéltünk a részleteket. Látta rajtam hogy egy kicsit feszült voltam. Elmentem lemosni az út porát magamról. Visszatértemkor már az ágyon várt teljes valójában. Nagyon tetszett a látvány. Leheveredtem mellé, de mivel látta hogy még mindíg izgulok. Felajánlotta hogy megmaszíroz hogy ezzel oldja a helyzetet. Nagyon jól maszirozott. Ezután fordulás a hátra és finom csókokkal a mellkasomon elindult lefelé. Amikor leért a célhoz és hozzáert a nemesebbik felemhez, akkor amit éreztem ( mivel először történet ilyen) felfoghatatlanul jó volt. Közben bátortalanul símogattam a popsiját, oldalát. Mikor is szólt hogy nyugodtan érjek hozzá. Ekkor a combját áttette a fejem felett és már 69es pózban is voltunk. Itt bátortalanul de elkezdtem izgatni a nyelvemmel. Remélem nem csináltam nagyon rosszul.
    Ebben a pózban lett végem. Még egyszer ebben a pózban végzett ki. A kettő közt ami történt azt inkább nem írnám le.
    A pihenő fázisokban pedig beszélgettünk. Az életem nehéz időszakról.
  • Elszámolás:

    Extrákat nem kértem. De ha jól tudom van neki. Teljes mértékben korrekt és rendes. Az elszámolás utólag történt.
  • Összkép:

    Boldoggá tettél egy kis időre. Amit soha nem felejtem. Lotti egy igazán jó lelkű nő aki meg engem is képes volt feloldani.
Happy Massage