• Pamela

  • Beküldte:
  • Pamela reagálása

    Köszönöm szépen az értékelésedet :-)

  • Egyeztetés:

    Azonnal felvette. Kellemes hangú hölgy. Könnyen tudtunk időpontot egyeztetni és én igyekeztem pontos lenni.
  • Megközelítés:

    Tipikus IV. kerületi panel. GPS pontosan odavisz, ha nem ismerné valaki a környéket. Parkolás ingyenes, de azért kellett keresgélni szabad helyet.
    Aki nem akar autóval menni ajánlható a BKV. Újpest Városközponttól max 500 m.
  • Helyszín:

    Tiszta a célnak megfelelő kis lakás. A fürdőszoba rendben szintén. Többfajta tusfürdő, szájvíz rendelkezésre áll.
    A foglalkoztató szoba pici, épp elfér benne a franciaágy, egy szék és talán egy szekrény, de hát nem is kell más.
    Némi meglepetés volt számomra, hogy még egy lány is használja a lakást, de a diszkréció maximális.
    Nagyon ügyelnek, hogy véletlenül se fussunk össze.
  • Lány külseje:

    A képek alapján reménykedtem, de a várakozásomat felülmúlta Pamela. Dögös kis szettben fogadott. Legeltettem volna még a szemeimet, de gyorsan beirányított a szobába.
    A külsejével kapcsolatban mondtam is, hogy csalódtam - de pozitívan - amit kedvesen nyugtázott. Valójában csinos, kedves, mosolygós csajszi, aki jóval fiatalabbnak néz ki mint valójában.
  • Action:

    Rövid zuhanyzás után már meztelenül várt az ágyon, pedig szívesen kihámoztam volna a szexi cuccából. Melléheveredtem és alig tudtam betelni a látványával. Fiatalos, feszes, izmos, kellemesen szolizott test, isteni cici, ami ugyan nem a Jó Isten ajándéka, de még tapintásra is eredetinek tűnik. Kis beszélgetéssel indítottunk, mivel első alkalommal voltam Paminál. Kedvesen tudomásomra hozta, hogy a csók nála extra és én erre nem fizettem be, amit utólag már bánok. Másfél órára mentem és kedvesen érdeklődött, hogy fog-e menni kétszer, mert hát az időkeret elég hosszú és annak megfelelően osztjuk be az időt..... Mivel nem vagyok már 25, de régebben ment a dolog most is reményemet fejeztem ki, hogy menni fog. Rövid simizés és részemről nyálcsorgatás után Pamela akcióba lendült egy NF-val. Őszintén nem voltam rajongója eddig ennek a műfajnak, de kellemesen és nagy odaadással csinálta. Utána fordultunk és végigcsókoltam szenzációs cickóit és barna, feszes testét és eljutottam kecses lábai közé is ahol illatos és igen kívánatos, finom kis puncija várt. Nem tudom mit csinál a csaj magával , de ilyen finomat még nem ízleletem! Közben sóhajtozott, igyekezett kedvesen azt a látszatot kelteni, hogy élvezi - ami jól esett - de hát valljuk be, nem volt igaz. Testén való kalandozás után ügyesen felöltöztette a vigyázzban álló őrmestert és missiben kezdtünk majd lovaglásban folytattuk, a végén fordítva is beleült. Isteni volt. Kész is lettem. Megnevettetett, mert úgy örült az eredménynek mint egy pajkos kislány. Megvárta még lenyugszom, beszélgettünk és csak utána törölgetett meg. Értelmes csajszi, őszintén lehet vele beszélgetni. Felajánlott egy masszást, amit jól csinált, majd indítványoztam a második menetet. Ismét NF-val indított majd miután árbócot állított kutyusba fordult kérésemre, mert nem akartam kihagyni az isteni hátsójának látványát. Felejthetetlen volt és óriási élvezet. Teljesítettem ígéretemet. Másodjára is ment a dolog, aminek csakúgy mint először kedves örült, megnevettetve engem ismét. Már csak pár percem volt, így hát irány a fürdő, bár még maradtam volna ha tehetem. Kimerülten, kifacsarva, maximálisan kielégülve, remegő lábakkal kedves búcsúpuszi kíséretében távoztam.
  • Elszámolás:

    Előre kérte, mert első alkalommal találkoztunk és már volt rá példa, hogy átverték. Annyit kért amit telefonba mondott. Talán egy picit magasabb az ár az átlagnál, de Pamela is az átlag feletti. Kár, hogy a csók nincs az alapszolgáltatásban. Nagyon készséges volt és igyekezett maximálisan a kedvemben járni ami sikerült is.
  • Összkép:

    Nagyon elégedett voltam és bár előzőleg nem terveztem, azt gondolom még meg fogom látogatni Pamit, mert egy jófej csaj ilyen testtel, odaadással igencsak ritkaság.
    Köszi Pamela!
Happy Massage