• Luna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon már a múlt héten egyeztettünk (elég könnyű volt elérni), és úgy volt, hogy azon a héten megyek is hozzá, de közbejött valami, így áttettük a találkozót erre a hétre, az általam kért időpontra. Egyszerűen és megbízhatóan ment minden.
  • Megközelítés:

    A címet előre megkaptam (a kapukódot a megérkezéskor). A lakás a nagykörút ismert, BKV-val könnyen megközelíthető részén van. (Autóval nem nagyon járok arra, de feltételezem, hogy nem könnyű parkolni.)
  • Helyszín:

    A lakás a második emeleten van. Ablakai a függőfolyosóra néznek, melyeken a rolókat Luna leengedett állapotban tartja, de - amennyiben van még beljebb másik lakás is - elvileg lehet mászkálás a folyosón. Én nem tapasztaltam. A lakás maga rendezett, hangulatos, nagy franciaággyal. A fürdőszobában tusoló, sok tusfürdővel és kétfajta szájöblítővel.
  • Lány külseje:

    Ahogy többen is írták már, Luna nagyon vékony, de jó alakú lány. Mindene formás, különösen a mellei gyönyörűek és SZÉP NAGYOK. A köldökében kicsi piercing van, az ilyet én nagyon szeretem.
    Az arc megítélése mindig szubjektív. A szó klasszikus értelmében véve talán nem babaarcú szépség, de vonzóak a vonásai, az egyénisége pedig kifejezetten leveszi az embert a lábáról. Nagyon jót beszélgettünk.
  • Action:

    Zuhanyozás után kicsit szeretgettük egymást, különösen a nyönyörű mellei nyűgöztek le. Ez után Luna egy finom franciába kezdett, miközben én a fantasztikus kisajkakkal bíró hüvelyét simogattam. Ettől az egésztől úgy megjött a tehetségem, hogy gumit kértem. Több kollégától eltérően Luna maga tette fel rám az óvszert, majd missziben szeretkezni kezdtünk. Eközben Luna kicsit felhúzta a lábait, hogy jobban hozzáférjek. Egy idő után kiderült, hogy ez a helyzet talán túl bő is nekem, ezért visszatértünk a franciára. Nagyon ügyesen, különböző technikákkal csinálta, néha teljesen eltüntetve az érdekeltet. A vége felé kértem, hogy csináljuk közösen: én vertem, Luna pedig a szájában tartotta. Itt a vége, fuss el véle.
    Utána még elég hosszasan elbeszélgettünk (volt időnk, a gázóraleolvasót várta).
  • Elszámolás:

    Előre telefonon megbeszéltük, hogy hány óra, hány perc. Másfél óráig voltam, a végén rendeztem a dolgot. Azt hiszem ezt hívják átlagos méretnek.
  • Összkép:

    Lunát feltétlenül ajánlom, mivel kedves, barátságos, jó alakú, gyönyörű mellű nő, aki készséges és odaadó szolgáltatást nyújt. Aki a vékonyabb lányokat szereti, azoknak igazi főnyeremény!
Happy Massage