• Tia

 • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
 • Beküldte:
 • Egyeztetés:

  Hát ez a világ legegyszerűbb módján történt. Múlt heti talink alkalmával rögzítettük a mai talit, mit Vtr-el megerősítettem, Tia pedig vissza igazolt.
 • Megközelítés:

  A XIV:-ker. troli és busz járta főútjáról nyíló csendes utca.Cím ismeretében a Gps pontosan oda vezet. Parkoló hely van közvetlen a ház előtt és ingyenes. Mivel esett az eső, így a zöldelő fák árnyékának nem volt jelentősége.
 • Helyszín:

  Fölújított sorház, tiszta,karbantartott. A lakás patyolat. Kedvenc színem a fehér mindenütt. Így érvényesül a berendezés és Tia. Friss jó levegő mindenütt.Világos és áttekinthető, csak a tetthely árnyékolt, mit egy nagy francia ágy ural. kis toalett asztal, mire az apróságok kerülnek, ruhák egy kisebb alkalmatosságra. Fürdő zuhanykabinnal és minden szükségessel ellátva. Mindenben válogathattam. Törcsi jó illatú,puha. Tökéletes helyszín.
 • Lány külseje:

  Erről nem tudok elfogultság nélkül írni. Minden eredeti, természetes formájában. Szempillái alatt csillogó, mosolygós smaragd zöld szemek. Arcának gödröcskéi kislányossá teszik mosolyát. Szája szép ívű, melyből gyöngyfogak villannak, csóókra ingerlő. Alakja, mint homokóra, darázs derékkal.. Mellei tökéletesek, súlyuk van, csodás bimbókkal kellő udvartartással. Hasi lapos, de nem kockás. Combja hosszú, vádlija formás.Bőre enyhén szolizott, selymes, illatos, simogatni való. Számomra tökéletes,bomba nő.
 • Action:

  Érkeztem és futás. Ajtó nyílt és a számomra kedveltben fogadott. Csak a ráfeszülő fekete ruhácska, semmi más.
  Ahogy beléptem már nyakamban és csóók. Úgy fogadott mint kedvesét. Popsi, cicik azonnal kézben.
  Cipő közben le, ajcsi átad és máris a szobában. Összegabalyodva csóókolózunk. Cickó elővillan könnyedén a ruhából, meztelen popsiját markolni fönséges. Nehezen bontakozom, gyors vetkőzés és irány a fürdő.
  Visszatérve már kibújva ruhájából vár. A póz, mintha fotózáson lenne. Mosolyogva veszi tudomásul, hogy még mindég sokkol, pedig számtalanszor láttam már.
  Állva hozzám simul. Végig érzem meleg testének minden pontját. Dörgölődző szemérem dombját, bökős melleit, pörgős nyelvét számban.
  Ésszel dőlünk el, nehogy eggyel lejjebb kössünk ki. Átkarolva faljuk egymást. Több oldalról ér támadás. Finom illata orromon keresztül hatol agyamba. Melleinek, bimbóinak habzsolását követően bele széttárt lábai közt meghúzódó rózsa szín, csillogó puncijába. Nem sok idő és aktív résztvevője játékunkkal. Csípejét hol föl-le,hol körkörösen mozgatja. Így nyelven szinte tévedhetetlen. Mohó nyelvem megtalálja a bejáratot és beköszönt. Innen már nincs vissza út számára. Lihegve veszi a levegőt,keze mellét markolja. Egyik kezemmel besegítek, markolom mellét. Másikkal fenekét szorítom. Ívben feszülve remeg és röpül az örömök útján. Lompi pedig a lepedőt bökködi.
  Lassan tér vissza,de nyelve újfent számban pörög. Imádom különleges csókját, de nem sokáig élvezhetem, mert keze, szája lompit keresi és elkezdődik különleges franciája. Először csak kóstolgatja, nyalogatja a makkot. Picit beveszi és pörög nyelve és eltűnök szájában. Előkerül lompi, megrázza magát mint a vizes kutya, de hiába kezdődik minden elölről. Keresztben helyezkedve csinálja, így mindenét elérem. Markolom melleit, popsiját, cirógatom nyakát, túrom haját és élvezem e észbontó csodát. A kéjtől lüktet mindenem.
  Hátra nyúlok és bontom a védelmet. Szokás szerint rá fúj, majd fölpödöríti. Szájába veszi és egy kis síkosító és máris ereszkedik. Pár bemelegítő mozgás és már vágtázunk. Előre hajolva cicik számban, majd csóók ée felegyenesedik és vadul tolja magát lompira, feneke jár előre hátra, aztán körözni kezd feneke,mint gólya a kémény körül. Ő dolgozik és én lihegek. Össze nézünk és misszibe fordulunk. Tökéletesen sikerül, csak kicsit az ágy szélére kerültünk. Igazodás és már tolom is tocsogó punciját. Lábaival körül fon és húz magába, adva az ütemet. Mozgásunk teljes szinkronban és önfeledten szexelünk. Lompi nagyon kitartó és kutyusba váltunk. Pazar látvány csodás pucsító popsija, vékony dereka, izmos háta. Lompit behelyezem vágyakozóan tárulkozó puncijába és egyből tövig benne. Keményen tartja magát, markolja a lepedőt és hangja is van kedvesemnek. Az együttes hatások elszabadítják az indulatokat és kívánósan az élvezetünket hajtva csattogva kefélünk. Lompi fortissimót vezényel és hatalmasat robban a védelembe. Tiám puncija lüktet. Rá borulok, csóókolom nyakát. Lábait össze zárja és még így mozogva, fenekét emelve nyugszom meg benne. Lassan ,mint alva járó kászálódom le róla. Csóókal nyugtázzuk a történteket és takarítás.
  Összebújós, tabu nélküli, őszinte csevej veszi kezdetét. Időm lejárt, de rám szólt, mielőtt bármit is mondhattam, tehettem volna. Fürödnöd kell. Indultam is, igaza volt.
  Mosolyogva, csóókok közepette vettünk búcsút egymástól. Egy kukucska kifele, ajtó nyílik, egy simogatás és el.
 • Elszámolás:

  Ezt már annyiszor leírtam. Ki tudja, tudja. Ki nem érdeklődjön.
  Az élmény nekem mindent megér.
 • Összkép:

  A szó jó értelmében, mintha haza járnék. Abszolút barátnő filing, sőt volt némelyiket megszégyenítő. Nem kétséges számomra, hogy minden alkalommal rám hangolódik, már így fogad és az óránkban szívvel, lélekkel velem van. Nincs szolgáltatás érzetem csak az odaadó, csodálatos nőt, a kedvest látom benne. Kavinton helyett is tökéletes, szó szerint megfiatalít. Nem tudom másnak besorolni csak Istennőnek. Ezzel viszont egy másik nagyon kedvelt kedvesem sorolódik lejjebb, de Őt igyekszem mihamarabb kárpótolni.De az élet már csak ilyen. Köszönöm a rám fordított idődet. Csóókollak
Happy Massage